Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - úterý 16. 5. 2023

Předpověď a pohled do Tarotu nejenom ve vztazích - Máj Lásky čas. Afirmace na Lásku.

Dnešní horoskop pro všechna znamení -  úterý 16. 5. 2023

"Opakem pravé lásky není nenávist, ale lhostejnost." - Robert Fulghum

Výklad pro pohodový Májový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

B ý K

Nemáte pocit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to zlé, co se kolem vás děje? Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku, nejste přece pštros.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

B L í Ž E N C I

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Rak

Dnešní den nabízí příležitost k usmíření nebo gesto Lásky či k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek, soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu , taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru , zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě.

Afirmace: Sobě i partnerovi dopřávám svobodu.

Lev

V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužený vavřínový věnec. Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Potěší vás nějaká milá zpráva.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Panna

Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

V á H Y

Dnes můžete pocítit naplnění z práce nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.V oblasti partnerských vztahů je vhodná společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly a nasaďte plně své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

š T í R

Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Střelec

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Kozoroh

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes na růžích ustláno. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb a opakování stejných vzorců ve vztazích. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, zbytečně se nedohadujte a buďte trpěliví. Pozor na nevěru a žárlivost.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

V O D N á Ř

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodu, vaše síly jsou vyčerpány a zdá se, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. Říkáme tomu přechodný ústup. Ve vztazích nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Naopak je promeňte v konstruktivní výměnu.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Ryby

Některým z vás se dnes může stát, že se ocitnete v sedmém nebi nebo potkáte prince na bílém koni. To by se mohlo stát po prožití nějakého příjemného emocionálního prožitku. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Můžete to být vy, kdo přijde s Láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí.Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.


Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu