Zpět na články

Jaký bude týden od 22. 5. 2023 do 28. 5. 2023 podle kartářky.

Tentokrát je mým pomocníkem Luna a její síla na každého z nás. Obsah výkladu může mít u někoho dosah dvou až tří měsíců.

Jaký bude týden od 22. 5. 2023 do 28. 5. 2023 podle kartářky.

Tentokrát je mým pomocníkem Luna a její síla na každého z nás. Obsah výkladu může mít u někoho dosah dvou až tří měsíců.

Berani:

budete žít velmi hekticky, jedna událost bude rychle střídat druhou. Nové situace, noví lidé, nové kontakty, samostatnost a nezávislost - nic z toho vás ale nevyvede z konceptu, v každé situaci se dokážete rychle rozhodnout. štěstí stojí na vaší straně, budete úspěšní především v profesích, kde se cení svoboda, nezávislost, podnikavost, a kde bude nutná také jistá dávka agresivity. Pozor na práci s počítačem, zatěžuje vaše oči, dělejte si častější přestávky, pomůže i obklad ze světlíku lékařského. Zrozenci, kteří potkají někoho, kdo je naladěný na stejné vlně jako oni, budou rozkvétat před očima. Dlouhodobý svazek bude plný něhy, romantiky, harmonie, důvěry a hlubokého duševního souznění.

Býci:

na svět kolem sebe máte velké nároky. Nemáte rádi změny, život si nedokážete představit bez pohodlí. I když po lásce toužíte, jste při výběru partnera velmi opatrní a dáváte si pozor, s kým máte co do činění. S přibývajícím věkem roste ctižádost, sebedůvěra, dokážete si užívat spokojeného života i ušetřit peníze. Pozor si dávejte na žárlivost, mohlo by dojít i k rozchodu. A po citovém úrazu byste zůstali delší dobu sami, protože jizva by se zacelovala dosti dlouho. Uplatnit se můžete ve stavebnictví, obchodu s kosmetikou i jako trenér všeho, co je spojeno s vodou. Nezapomeňte se objednat k zubaři, důležitá je rovněž prevence zubního kamene. Při čištění zubů si masírujte dásně. Chraňte své uši, vyhýbejte se hlučným koncertům a diskotékám. Na nikoho nekřičte, nikoho nepřekřikujte, mohli byste ochraptět a mít problém s hlasivkami.

Blíženci:

máte stále spoustu známých a přátel a rádi jejich životy ovlivňujete. Přejete si, aby vás měli všichni rádi, a proto si dáváte velký pozor na to, co komu řeknete. Slůvkům, která by mohla někoho ranit, se obloukem vyhýbáte. Nápadným rysem je u vás zvědavost, vždy musíte být v obraze a vědět, co se kolem vás děje. A když je třeba, využijete toho, co víte, ve svůj prospěch, ale dávejte si velký pozor, protože věrohodnost informací a klípků může být sporná. I když žijete v pevném vztahu, budete mít chuť si občas zaflirtovat. Mnozí najdou uplatnění jako průvodci v cestovních kancelářích, jako překladatelé, tlumočníci, obchodní zástupci, realitní makléři. Máte spoustu plánů a nápadů, ovšem není správná chvíle pro jejich uskutečňování. Nemáte kolem sebe ty pravé lidi, kteří by vám naslouchali a podpořili vás. Vyčkejte, koncem léta a na podzim se ke svým projektům vraťte znovu.

Raci:

nesnášíte hádky a napjatou atmosféru v zaměstnání. Nejraději byste se zdržovali stále doma, vařili a experimentovali v kuchyni, pracovali na zahradě, starali se o domácí zvířata. Milujete historii svého národa, hodně čtete a díky své vynikající paměti se dokážete zapojit do každého hovoru. Přecitlivělí zrozenci budou mít sklony k očišťujícím slzám. Ovšem v žádném případě by se neměli vracet k záležitostem, které už mají pro současný život jen archivní hodnotu. Zajímá vás práce v muzeu, archívu, ve starožitnictví, uplatnit se výborně můžete v charitativní činnosti nebo jako dětský psycholog - umíte totiž jiným naslouchat a vnímáte vše, co vám říkají. Objednejte se na reflexní terapii, abyste pozitivně ovlivnili body, do nichž se promítají tělesné orgány.

Lvi:

na okolí působíte jako ideální rodič, vůči partnerovi zaujímáte dominantní postavení. Udržujete spoustu společenských kontaktů, rádi štědře rozdáváte lásku a dobrou náladu. Máte výborný vkus a talent na oblékání. Svoje znalosti můžete zúročit v umění, na jevišti, v advokacii. Vyhýbejte se všemu, co zatěžuje srdce a krevní oběh, neplánujte dovolenou s velkou fyzickou zátěží, ani extrémní cestování autem. Věnujte jarní dny péči o vlasy, využijte formy zábalů, masek a jiných oživujících procedur. Trvalé se raději vyhněte. Jestli se ve společnosti neobejdete bez alkoholu, dávejte přednost vinným střikům, vínu nebo míchaným nápojům. Zapomeňte na lihoviny a destiláty. Čas od času si nechejte změřit krevní tlak.

Panny:

pro klid v rodině i na pracovišti často lidem ustupujete. A i ustupovat se dá jen do určité míry, pak už není kam ustoupit. Nesnášíte konfliktní situace, klepy a skandály. Pokud je musíte řešit, reagujete nejprve o samotě doma pláčem, teprve pak se vzchopíte a začnete hledat podklady úřední povahy. Spoléháte především sami na sebe, na platné zákony a vyhlášky. Advokát, soudce, notář, státní úředník, to je pro vás to pravé zaměstnání. Volný čas pro vás téměř neexistuje, pořád musíte něco dělat a dále se vzdělávat. Věnujte se záležitostem, které jste zatím odkládali, a pak se radujte z toho, jak jste zdárně ukončili i ty nejnudnější věci. Vyhýbejte se pracovním obědům a večeřím, nepříznivě se podepisují na vašem zdraví. Raději si dejte na zub více potravin s vlákninou, s vitamíny a minerály - tak si uděláte ve střevech generální úklid.

Váhy:

pokud můžete, vychutnávejte si co nejčastěji příjemné chvíle v kruhu svých blízkých. Doma i v zaměstnání se snažíte o to, abyste měli vše v pořádku a nikdo vám nemohl nic vytknout. Máte výborně vyvinutou intuici a na první pohled dokážete prokouknout lidi, s nimiž jednáte. V lásce se můžete těšit na štědrou porci romantiky. Vaše duševní vnímavost i touha po harmonii vás zejména při letošní dovolené nasměrují do světa umění. Nečiňte žádná důležitá, a hlavně nezvratná rozhodnutí. Bude-li třeba, požádejte o měsíční lhůtu na rozmyšlenou. Vzpomeňte si, že se kdysi podával čaj o páté. Podle staré čínské medicíny totiž v době mezi 17. - 19. hodinou ledviny nejvíce pracují, proto vypijte v té době hodně neslazených bylinkových čajů a neperlivých a neochucených minerálek.

štíři:

neklid, roztržitost, občasný pesimismus, to jsou vlastnosti, které vás budou provázet koncem jarního a počátkem letního období. Nespokojenost se vším a špatná nálada se odrazí též ve vztahu k okolí. Rodina i spolupracovníci se vám raději vyhnout, protože rozumové řešení i úplné banality bude z vaší strany neúměrně zveličováno. Ke kompromisům vás nikdo nedonutí. Dělejte všechno pro to, abyste se usmívali a porazili v sobě negativní emoce. Sportujte, nedívejte se na televizi, nečtěte noviny ani žádné jiné negativní zprávy. Řešit budete peníze, kam je uložit, aby vám co nejvíce vynášely. Silněji než jindy budete pociťovat potřebu lásky. Ve výběru buďte opatrní, nevyhýbejte se ani domluvené známosti. Ženy, které jsou v jiném stavu, by měly důsledně zachovávat rady lékaře, aby se vyvarovaly potratu.

Střelci:

rádi cestujete a někteří zrozenci vážně uvažují o tom, že se do ciziny přestěhují natrvalo. Na okolí působíte jako osoba plná optimismu s neutuchající životní energií, která ze sebe vyzařuje radost ze života. Rádi máte věci pod kontrolou a i nadále se budete v důležitých záležitostech řídit svým vlastním rozumem. Přitahuje vás nějaká láska, ale trvalý vztah a spolužití rozhodně v brzké době neplánujete. Uplatnění najdete v politice, zákonodárství, dále jako vysokoškolský pedagog. Máte v plánu začít realizovat nové věci, případně dořešit staré záležitosti. Dávejte si pozor na zbytečnou upovídanost, mohli byste se dostat do problémů s nepříjemnými důsledky. Hlavně neseďte doma, tam vás nic zajímavého nečeká. Choďte co nejčastěji do společnosti, povedete zajímavé debaty, které se budou týkat cestování a dalšího vzdělávání. Nic těžkého nezvedejte, nezúčastňujte se dálkových pochodů ani aktivit, které neúměrně zatěžují kyčle a bederní část páteře.

Kozorozi:

jste nesmírně pracovití a zodpovědní, ale někdy jdete svému okolí na nervy. Moralizujete, a ne každý má hroší kůži, aby vaši kritiku s úsměvem snášel. Často zápasíte s pocitem samoty, protože hledáte lásku na celý život. A ona, i když se hodně snažíte, na povel nepřichází. Vážnost a nadřazenost odhoďte za hlavu, chovejte se spontánně a občas nekonvenčně. Volný čas věnujte uspořádání čehokoliv. Mohou to být rodinné fotografie, knihy, pořádek ve skříni. Někteří se mohou dočkat povýšení, vyšší výplaty, ale i zvýšeného množství práce a zodpovědnosti. Před zvýšenou námahou si kolena zpevněte ortézou nebo obinadlem. Zvyšte přísun vápníku i potravin, které vápník obsahují. Jestli hledáte lásku, budete se nacházet ve stavu vzájemného oťukávání a poznávání.

Vodnáři:

zbožňujete překvapení, protože vás zbavují stereotypu. A vy se potřebujete stále bavit, neumíte se radovat z občasné samoty. Potřebujete si najít někoho, kdo o vás bude pečovat, zatím co vy toužíte přitom po svobodě a volnosti. Nenecháte si k vlastní škodě nikým poradit. I když vám rozum i intuice říká, že byste se poradit měli, vy se ovlivnit nenecháte. Potřebovali byste mít po svém boku přítele nebo přítelkyni, kteří by vaše nápady aspoň trochu korigovali. Máte rádi změny, osudy jiných lidí pozorujete velice kritickým okem. Umíte se výborně vyjadřovat, zajišťovat smlouvy, ale i plést se do věcí, o kterých nemáte téměř žádné informace. Očekáváte, že svou výmluvností a svým šarmem dosáhnete úspěchu. Jestli trpíte křečemi v lýtkách, obohaťte svůj jídelníček hořčíkem.

Ryby:

máte velmi rádi svou rodinu, ale někdy mohou mít milované bytosti dojem, že to s péčí o ně trochu přeháníte. Toužíte po romantice a partnerovi, který je silnější osobností, než jste vy. Po jeho boku se cítíte bezpečněji, máte dojem, že vás před nepřízní osudu ochrání. S úspěchem se můžete pustit do všeho, co zavání romantikou a co přesahuje váš všední a praktický život. Choďte co nejčastěji tančit, flirtujte, bavte se. V citové oblasti ale nedělejte žádná závažná a neodvolatelná rozhodnutí. Nedávejte si ve společnosti alkohol v jakékoliv podobě. Mohli byste se zaplést do něčeho, z čeho byste se nesnadno dostávali ven. Při rychlé chůzi si dávejte pozor na zakopnutí, kolo nechejte raději v těchto dnech odpočívat.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu