Zpět na články

Dnešní denní karta pro všechna znamení - úterý 23.5.2023

Věříte na náhody? Nebo na osud? Necháte se dnešní den inspirovat Tarotem? Ať je vám dnešní předpověď ku prospěchu.

Dnešní denní karta  pro všechna znamení - úterý 23.5.2023

Náhoda je pseudonym od Boha, když nechce být podepsín. A. FRANCE.

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Nepřízeň osudu byla překonána, den je vhodný k početí potomka nebo se obklopovat dětmi a jejich přirozeností a energií štěstí. Taktéž je nakloněn k optimismu, který vám může otevřít nový směr. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí, kde se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě.


B ý K

Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení, ke kterým jste se nejspíš po protrpění těžkých chvil ve svém životě dopracovali. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás obohatí. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na projektu se sociálním cítěním.

B L í Ž E N C I

Dnes máte na to, abyste sebrali odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami vlastní osobnost a tím začali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Zaměřte pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí. I v mezilidských vztazích by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Připravte se na nějaká překvapení, otevřete se určitým podnětům a využijte nevšedních příležitostí, jež k vám budou přicházet. Očekává se od vás projev optimismu, radost a chuť do života. Vůle je schopností mysli, odehrává se uvnitř nás. Rozhodnutí pod jejím vlivem mají následně vliv na budoucí rozhodnutí.

Rak

Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tím, že probudíte dávno odsunutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo v dětství. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází.

Lev

Dnes to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Vaše motivace bude prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud tyto vlastnosti využijete třeba jen z poloviny, klidně se může stát, že úkoly převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek projektu dovede do zdárného konce. V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti.


Panna

Dnešní den je nakloněn k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy, dnes si to můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku jako žák, který se učí něco pro něj nového.


V á H Y

Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý zákusek, dopřejte si masáž obličeje, dojděte si na saunový ceremoniál, do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt dopřát. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními.

š T í R

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Střelec

Zasnoubili jste se a v práci vás povýšili a vyslali na dlouhodobou služební cestu? I tady se naskýtá osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace.

Kozoroh

Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti , obzvlášť v oblasti umění.

V O D N á Ř

Připravte se na dnešní příval energie a využijte ji pro něco velkého. Nejdříve si tedy ujasněte svůj záměr, protože síla z vašich rukou může mít podobu přetlakované energetické bomby, kterou můžete využít k čemukoliv, avšak nezapomeňte na zodpovědnost svých činů. Máte šanci vnést světlo do stínů duše a transformovat v sobě důležité oblasti a to zejména sexuality. Vhodná je tantra. Na dnešní den budete jistě dlouho vzpomínat, pokud přiložíte ruku k dílu.

Ryby

Máte-li pochybnosti, nezačínejte dnes nic nového. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat .

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu