Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - pátek 26.5. 2023

Věříte na náhody? Nebo na osud? Nebo zastáváte názor, že jste strůjcem svého osudu? Předpověď pro ty, kteří se nebojí nahlédnout pod pokličku svého osudu.

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu  - pátek 26.5. 2023

Existují čtyři otázky životních hodnot...Co je posvátné? Z čeho je stvořena duše? Za co stojí žít a za co stojí umřít? Odpověď na všechny je stejná. Láska. Johnny Depp.

Výklad pro pohodový Májový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Vaše oblast v partnerském vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domečky z karet. Ve vztahu bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu ale potřebujete odvahu riskovat, být poctiví a je zapotřebí se naučit být zranitelní a svou zranitelnost nezastírat. Je to stav projekce. Řekněte ano svému životu,ano svému strachu, ano své Lásce. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

B ý K

City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

B L í Ž E N C I

Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Den vhodný pro stěhování, cestování. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Rak

Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. Budou prověřovány struktury závisloti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost. V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Lev

Tento den vám bude přes určité situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze, takže můžete být zbaveni trestu, avšak vina vám uvnitř sebe sama zůstane. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou jarní výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte. Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody. Hloubka partnerského spojení nemá nic společného se zabezpečováním. Hledejte pevný bod mezi póly, mezi blízkostí a odloučení, mezi dáváním a přijímáním. Vztahy zde nejsou proto, aby fungovaly, jejich úkolem je podporovat každého jedince v rozvoji svého potenciálu.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Panna

Nemusíte čekat na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady i dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav a večer se oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte až do pozdních hodin večera. Dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

V á H Y

Přišel čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nastal čas být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému, buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

š T í R

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, co opravdu chcete. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, jak se opravdu cítíte. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Střelec

Možná dnes pocítíte vnitřní útlak, který prožívá vaše duše, neboť v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět vrátíte do své podstaty, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní útlak. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Kozoroh

Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý zákusek, dopřejte si masáž obličeje, dojděte si na saunový ceremoniál, do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt dopřát. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Prožijte den v radosti, kterou byste měli nakazit druhé a své okolí.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

V O D N á Ř

Nastal den zlepšit svůj život, a to třeba tím, že probudíte dávno odsunutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo v dětství. Určete si cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Ryby

Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. A tak to je právě dnes, kdy je na čase si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů?

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu