Zpět na články

Jaký bude týden od 29. 5. 2023 do 4. 6. 2023 podle kartářky.

Dostanete nové nabídky k profesní kariéře. V současné době se ale nacházíte v bodu, kdy se vytrácejí ze života barvy a radost. Něco vás tíží, ovšem vaše obavy jsou pouze imaginární a situace není

Jaký bude týden od 29. 5. 2023 do 4. 6. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila podle hracích karet.

Berani:

Piková devítka, Srdcové eso, Kárová sedmička

Dostanete nové nabídky k profesní kariéře. V současné době se ale nacházíte v bodu, kdy se vytrácejí ze života barvy a radost. Něco vás tíží, ovšem vaše obavy jsou pouze imaginární a situace není zdaleka tak hrozná, jak se vám zdá. Hlavně věřte své intuici, rozumu a inteligenci. Druhá vytažená karta je předzvěstí nového romantického vztahu, ale může se jednat též o radostnou fázi vztahu současného. Nabízí se možnost podnikání v tvůrčí oblasti. Zviditelněte více své znalosti a schopnosti, neusínejte na vavřínech. Máte před sebou řadu výzev, u nichž přílišná mírnost více škodí, než pomáhá.

Býci:

Pikové eso, Srdcová šestka, Srdcová desítka

Stojíte před důležitým rozhodnutím, které je nutno pečlivě zvážit. Možná to bude nový vztah, možná nový projekt. Každopádně vám přemýšlení, jak se správně rozhodnout, zabere spoustu času. Budete muset využít nějaké znalosti z minulosti, někteří se poradí s někým z dřívějška /kamarád, kolega, učitel apod./. Poslední vytažená karta hovoří o tom, že jste se rozhodli správně. Hovoří o spokojené fázi vašeho života. Naleznete čistou lásku, budete prožívat harmonické období i v rodinném a pracovním prostředí.

Blíženci:

Srdcová dáma, Piková desítka, Kárová šestka

Rádi pobýváte ve společnosti stejně smýšlejících lidí, vystupujete vůči nim ochranitelsky a citlivě. U nezadaných může vzniknout významný citový vztah. Na druhé straně budete muset dořešit nějakou záležitost, kterou jste delší dobu odkládali. Možná máte dojem, že jste se ocitli někde při zemi, ale vězte, že odtud vede jen cesta vzhůru. Jestli jsou tímto velkým problémem finance, tak se nebudete trápit dlouho, protože kárová šestka predikuje příznivou zprávu, která se týká peněz. Také vám budou vráceny peníze, které jste kdysi někomu půjčili.

Raci:

Srdcový kluk, Kárová trojka, Srdcová pětka

Na obzoru může být láska, máte naději, že potkáte svého vyvoleného nebo svou vyvolenou. Nebojte se navazovat nové známosti, bavte se, cestujte, hlavně neseďte doma. Teorii v určitém oboru jste zvládli, nyní je třeba své znalosti převést do praktických činností. V případě nabídky zaměstnání se rozhodujte rychle, není nač čekat, příležitosti se neopakují. Při velkém otálení byste později mohli plakat nad zmarněnou příležitostí. Budete dobrodružně naladěni a své blízké donutíte k toulkám v přírodě.

Lvi:

Piková dvojka, Kárová dvojka, Piková dáma

Nad něčím hodně přemýšlíte, máte pocit, že jste se ocitli ve slepé uličce a nevíte, jak dál. V prvních dnech týdne budou ve vás vítězit pochybnosti, pak se ale najednou posunete dál. Budete zvažovat, jaké nároky na vás klade domácnost, zaměstnání, uvažovat budete i nad financemi. Až uvedete vše do rovnováhy, zklidníte se. Někde budete muset ubrat, jinde přidat, případně delegovat úkoly na někoho jiného. Velkou pomoc vám poskytne starší žena, kterou obdivujte v jejím osobním i profesním životě. Dokáže vás rozveselit a její jasný názor na váš problém vám dodá sílu, energii a plán, jak postupovat, když řešíte dilema.

Panny:

Srdcová čtyřka, Kárový král, Kárová pětka

Zdá se vám, že jste ustrnuli na mrtvém bodě, život postrádá vzrušení, nemáte potřebu o něco usilovat. Sledujte pozorně dění kolem sebe, abyste nepřehlédli příležitost, která vám přinese tolik potřebné oživení a vzrušení. Tím katalyzátorem bude muž, vtipný společník, který přesně ví, co chce a jde tvrdě za svým cílem. I když se vám bude zdát, že tento muž by mohl představovat vzor, jak v pohodě proplouvat životem, zůstaňte obezřetní a nevěřte všemu, co vidíte a slyšíte. Nikomu nepůjčujte peníze, nepouštějte se do riskantních transakcí, mohli byste své neuvážené rozhodnutí zaplatit zhoršeným zdravím nebo ztrátou něčeho velmi cenného.

Váhy:

Srdcový král, Srdcová dáma, Srdcová devítka

Patříte k hezkým, srdečným a okouzlujícím lidem. I když jste společensky obratní a vzhledově velmi atraktivní, často v sobě ukrýváte citlivost, ostýchavost a náladovost. Potřebujete být někdy sami, dělat si, co chcete vy, a okolí tuto vaši potřebu samoty musí respektovat. Jestli vás někdo požádá o pomoc, vždy mu ochotně a nezištně vyhovíte. Svými tvůrčími nápady dokážete získat pozornost okolí. Pokud máte svá tajná osobní přání, nic nebrání tomu, aby se splnila. Může se jednat o romantickou lásku, stěhování, podnikání - o cokoliv. V nové práci a v novém domově se vám bude líbit.

štíři:

Křížová dvojka, Kárová šestka, Srdcová pětka

V pracovních jednáních či v obchodních záležitostech se vyplatí i trochu riskovat, pokud to nepřeženete. Vaše pracovní pozice je pevná, propouštění nehrozí. Zlepší se i vaše finanční situace, odměna, drobná výhra, splacení dluhu. S nepříjemnostmi počítejte ve vztahu. U někoho se mohou objevit rodinné hádky, u jiných narušení nebo konec romantického vztahu. Ale nic se nejí tak horké, aby to čas nezchladil. Možná stačí omluva nebo dárek - parfém, kosmetika, něco od zlata. Nepříjemnosti se vyplatí řešit též laskavostí a vstřícností.

Střelci:

Kárová dáma, Křížová dáma, Křížový král

Jak to děláte, že jste stále v obležení osob druhého pohlaví? Ženy vám leží u nohou, muži vám kupují dárky a předhánějí se v pozornostech. Setkání s Károvou a Pikovou dámou ve vás vyvolává hlubší city. Tyto dámy jsou totiž velmi dobré společnice, veselé, příjemné, inteligentní a vyznačují se výbornou intuicí. V práci, kterou dělají, jsou úspěšné i díky tomu, že umějí výborně zacházet se slovy. Takže nezadaní muži i nezadané ženy mají příležitost vybrat si někoho, kdo vám poskytne pevné rodinné zázemí. Jestli budete dlouho váhat, můžete být opět sami, případně narazit na někoho, kdo bude citově rezervovaný, náladový, sebestředný.

Kozorozi:

Křížový kluk, Piková sedmička, Kárová čtyřka

Dovíte se plno klípků, ale raději si je nechejte pro sebe a nešiřte je dál, mohli byste se dostat do problémů, protože ne všechny informace se budou zakládat na pravdě. Budete muset řešit nějakou ožehavou situaci, do níž se dostal někdo blízký. Nebude to snadné, dobře si předem své jednání rozmyslete, ale zřejmě nebudete mít na vybranou a budete muset kousnout do kyselého jablka. Bude to mít dopad i na vaši finanční situaci. Peníze sice časem dostanete zpět, ale vztahy v rodině budou nějaký čas napjaté. Náladu si zlepšete nějakou manuální činností v dílně nebo prací na zahradě.

Vodnáři:

Piková šestka, Kárová pětka, Pikový kluk

Váš život nebyl vždy pouze procházkou růžovým sadem, s řadou problémů jste se opravdu těžce vypořádávali. Přemýšlet o tom, co bylo, je nyní už zbytečné, je třeba hodit starosti za hlavu, protože nastává klidnější a radostnější kapitola vašeho života. Radujte se z přítomnosti, plánujte výlety, grilování, zábavu. Jen pozor, abyste utráceli jen tolik, kolik si můžete dovolit. Mohli byste se totiž opět dostat do problémů, které by souvisely se zdravím a financemi. Také si dávejte pozor na to, komu důvěřujete, ne každý je tak čestný a spolehlivý, jak se jeví na první pohled. Při podpisu jakékoliv smlouvy věnujte pozornost drobnému tisku. Pokud se vám něco nezdá, raději od smlouvy odstupte.

Ryby:

Piková čtyřka, Srdcová trojka, Srdcová dvojka

Potřebujete si odpočinout a po zodpovědné práci nebo mimořádném stresu nabrat novou sílu. Možná je čas ukončit vleklý spor a konečně uzavřít smír. Před sebou máte plno radostných událostí. Dovolenou, svatbu, oslavu narozenin, slavnost s mnoha pozvanými hosty, pro nezadané nová přátelství. Některé čeká žádost o ruku a s ní souvisí i dohoda, která vám přinese štěstí a spokojenost. Můžete se ale též znovu zamilovat do současného partnera a uvědomit si konečně, že je pro vás nepostradatelný.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu