Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - sobota 3. 6. 2023

Víkendová předpověď podle Tarotu pro ty, kteří rádi nahlédnou do svého osudu, který mohou přijmout nebo jít vlastní cestou. Jak to máte vy

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - sobota 3. 6. 2023

"Děti se nám podobají. Už tím jsou nesnesitelné." Milan Uhde

Výklad pro pohodový červnový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

B ý K

V oblasti zdraví je potřeba dnes věnovat větší péči páteři, ta oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. Rozum posílíte uplatňováním logiky a důvěrou v druhé, cit se posiluje, že se pokusíte vcítit do druhých. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

B L í Ž E N C I

Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění.

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Rak

Do vašeho života vstoupí něco nového, připravte se na změny. Nastal čas zlepšit svůj život, zkuste probudit dávno odsunutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Přeměňte své myšlenky v činy a ty se poté snadněji uskuteční.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Lev

Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. Jak se říká, mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Panna

Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont. Je tady schopnost vidět do budoucnosti, přicházejí nové myšlenky, máte podnikavého ducha. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

V á H Y

V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Můžete se radovat z daru, že máte možnost se spojit s partnerem a vytvořit požehnaný vztah. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou.

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

š T í R

Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Střelec

Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Ve vztazích se nechte vést svým srdcem, na vaší společné cestě vás bude provázet půvab, krása a emocionální výměna. Pokud budete důvěřovat své intuici, bude vnější úspěch uspokojovat a naplňovat i vaše nitro. Nedělejte žádné plané kompromisy.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Kozoroh

Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

V O D N á Ř

Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Ryby

Nastal čas být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému, buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Přeji všem báječný červnový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu