Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 5. 6.2023

předpověď denních karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Afirmace pro kvalitní vztah s partnerem. Zkusíte afirmovat?

Dnešní horoskop  - pondělí 5. 6.2023

"Filozofové jsou dospělí, kteří pokračují v pokládání dětinských otázek." Isaiah Berlin

Výklad pro pohodový červnový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnešní den se můžete někomu svěřit nebo se někdo svěří vám s tím, že to činí proto, že ví, že od vás nebude tajemství vyzrazeno. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

B ý K

Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. Týká se to vašeho nitra a také dynamiky ve vztahu s partnerem. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu a k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou silou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

B L í Ž E N C I

Možná, že dnes uděláte nějaké rozhodnutí, zvolíte rychlý konec, tam, kde jste nebyli spokojeni, nenaplněni a prožívali jste trápení. Pak tedy dobrovolně zvolíte změnu. Nebo nebudete vůbec připraveni a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. V obou případech je moudré nejednat ukvapeně, s horkou hlavou. Spálit mosty dnes není vhodné u opravdu nepromyšlené příležitosti. Vyvarujte se před umrtvením citů silou rozumu, což by mělo za následek zničení hodnotného vztahu. Tento počin by vás mohl v období dvou měsíců poté mrzet.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Rak

úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám snáze uvěří. Skutky jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Ukázaná platí. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Lev

Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Panna

Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

V á H Y

Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

š T í R

Energie, která vás bude v tento den obklopovat bude doslova volat po činech a žádné zahálce. V osobních vztazích to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Ujasnite si, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Střelec

V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Kozoroh

V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu , taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě.

Afirmace: Sobě i partnerovi dopřávám svobodu.

V O D N á Ř

Využijte dnešní den pro sdružování se s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. Tento den je však o umění nastavení správné míry, protože je zde blízká hranice k přehánění a požitkářství. Nastavte si tu správnou míru u všeho, do čeho se pustíte. Jeden zákusek obšťastní vaše chuťové buňky, ale více už nemusí prospívat vašemu zdraví. To platí i ve vztazích, užijte si náklonnost, ale nepřežeňte to k poživačnosti. V práci by vám dnes mělo jít vše od ruky a přinést radost, ale i tady to nepřehánějte s družností.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Ryby

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Přeji všem báječný červnový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.



Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu