Zpět na články

Jaký bude týden od 5. 6. 2023 do 11. 6. 2023 podle kartářky.

i nadále budete obratní ve vymýšlení brilantních nápadů, a hlavně je dokážete prosadit do praxe.  S některými lidmi, které dobře znáte, zpřetrháte spojení. Současné starosti budou brzy vystřídány

Jaký bude týden od 5. 6. 2023 do 11. 6. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí numerologie.

Berani:

i nadále budete obratní ve vymýšlení brilantních nápadů, a hlavně je dokážete prosadit do praxe. S některými lidmi, které dobře znáte, zpřetrháte spojení. Současné starosti budou brzy vystřídány cestovatelskými zážitky. Jste nesmírně soucitní a láskyplní a tuto stránku osobnosti dáváte často a rádi najevo. Více věřte sami sobě, ničeho se nebojte, bez odvahy a sebedůvěry nelze dosáhnout úspěchu. Možná máte někdy dojem, že děláte jeden krok dopředu a dva zpátky. Starosti jsou přechodné a zbytečné. Nové plány a podnikatelské záměry se budou brzy slibně vyvíjet. Všímejte si častěji stavu obličeje a vlasů. Máte váčky pod očima? Pak jste asi přecitlivělí a nevíte si rady se svými emocemi. Nebo možná je příčinou nepravidelný příjem potravy. Vlasy o vás také něco prozrazují. Na špičce vlasů se odráží vaše kondice ve vzdálenější minulosti, u kořene vlasů poznáte kondici současnou.

Býci:

osobní štěstí nacházíte především v rodině. Hodně energie vydáváte na péči o své blízké. Mnohdy je péče pro vás až omezující, zanedbáváte totiž své vlastní potřeby. Nejraději byste pracovali na volné noze, a to z toho důvodu, že máte vysoké standardy, s nimiž se nemůže nikdo měřit. Jste nesmírně zodpovědní, na překážku ale může být občasná sebestřednost a panovačnost. V těchto dnech se budete ve zvýšené míře starat o svůj zevnějšek. Na své obchodní partnery budete chtít zapůsobit nejen znalostmi, ale i vzhledem. Čeká vás období zábavy, večírků a hlavně flirtování. Zde budete středem pozornosti, což u některých méně atraktivních účastníků vyvolá závist.

Blíženci:

už vás nebaví sedět doma, potřebujete cestovat a hlavně se hýbat. Milujete různorodý život, nesnášíte stagnaci a pravidelný režim. Máte široký okruh zájmů, hodně přátel a díky nim se seznámíte s nejnovějšími klepy. To, co se dovíte, byste měli využít pro svůj profesní růst. Přerušte svazky s lidmi, kteří vás nudí a s nimiž mentálně neladíte. Riskantní počin vám může přinést příliv peněz nebo dlouhodobější materiální prospěch. Nezadaní mají před sebou seznámení na poznávacích dovolených. Ve vztazích dojde k výměně prstýnků, což znamená pozdější zasnoubení nebo sňatek.

Raci:

může se stát, že se budete muset vyjádřit k nějaké nepříjemné situaci. Zachovejte klid a diplomaticky, to znamená nic neříkajícími slovy, vycouvat. Proč byste měli za někoho řešit jeho problémy? Máte přece svých starostí dost. I nadále si držte v pracovním procesu vysoký standard a případně odepište spolupráci s lidmi, kteří hledají výmluvy místo pořádně odvedené práce. Jste nesmírně schopní a zruční, své manuální dovednosti byste mohli využít v případě, že chcete změnit dráhu své kariéry, případně si přivydělat. A důležitá rada pro vás - neporovnávejte se zbytečně s úspěchy jiných lidí - vy sami jste jedineční.

Lvi:

patříte mezi přirozené vůdce a rádi jdete svou vlastní cestou. Uvědomte si, že máte tvůrčí schopnosti, a nenechávejte je zahálet. Ve vlastní rodině nemusíte vypadat stále jako ten nejsilnější, ale ukažte na svou zranitelnost, v pořádku budou i slzy. Je třeba, aby se nejbližší rodina občas postavila na vlastní nohy a nechala vás vydechnout. Čeká vás rušné období, možná společensky, možná pracovně, možná půjde o kombinaci obou a spojení příjemného s užitečným. Připravte se na mnoho pohybu, jednání s lidmi, krátké cesty, u některých i zahraniční. Lepší časy - odpočinek, nabrání sil, ukončení sporu a uzavření míru - to vše je před vámi.

Panny:

u nezadaných se objeví někdo nový. Půjde o šťastné a příznivé spojenectví a bude mít na vás dobrý vliv. Cesta nebo dovolená, kterou máte před sebou, vám splní očekávání a přinese zajímavé a příjemné zážitky. Zbavte se co nejdříve nutkání všechno analyzovat a rozebírat, nad věcmi, které se vás netýkají, mávněte rukou a dál se jimi nezabývejte. V případě, že budete mít z něčeho trochu obavu, snězte předem jablko, zklidníte se a zharmonizujete své pocity a myšlenky. I když na první pohled působíte otevřeně, temperamentně a spokojeně, i vy máte své osobní starosti, pouze o nich nechcete mluvit a před veřejností je skrýváte. Berte život s větší lehkostí, odpoutejte se od lidí, kteří vás zklamali.

Váhy:

volný čas budete věnovat zkrášlení bydlení a úpravě zahrady. Pokud budete chtít potěšit svého partnera nebo partnerku, navrhněte výlet na kolečkových bruslích nebo posezení v restauraci vyšší cenové skupiny. Záleží na obsahu vaší peněženky. Důvod k oslavě určitě najdete. To, co jste v minulosti považovali za problém, má v současnosti kladné výsledky. Věci postupují hladce kupředu, snadno překonáváte překážky, více si věříte a rovněž vaše zdraví je v pořádku. V brzké době vás čeká pokrok v kariéře, nové podnikání, další studium, práce ve veřejné sféře - každopádně vybřednete z každodenní rutiny a nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Přesto nezanedbávejte společenský život, účastněte se aktivit ve vašem sousedství i ve vašem bydlišti.

štíři:

začněte hledat rovnováhu mezi výdělkem a utrácením. Mohli byste z důvodu ztráty energie čelit finančním problémům. Nenechte se přemluvit ke spekulacím nebo nepromyšleným nákupům. Odložte nějaké peníze na nepředvídané výdaje. Také nesázejte, není vhodná doba ani na drobnou výhru. Zdržujte se více doma, vyhýbejte se klábosení, hospodám, hernám, lidem, kteří vás chtějí využít, a nezdravému životnímu stylu. Hlavně nesmíte zpanikařit, možné problémy vám pomohou vyřešit lidé kolem vás. Kariérní záležitosti zatím zůstávají nezměněny, ale mějte oči otevřené, nové a zajímavé příležitosti se časem vyskytnou. Pozor na žárlivost, majetnické sklony, přípravu intrik, sledování vztahového protějšku - tyto aktivity by vám nic dobrého nepřinesly, spíše by vás o partnera připravily.

Střelci:

díky své veselosti, optimismu a pozitivnímu vystupování vynikáte ve vztazích. Řada lidí se ve vaší přítomnosti cítí úžasně, nenuceně a zábavně. Většinu zrozenců více než vztahy zajímá kariéra, komunikace s okolím a to, jak před ostatními vypadají. I když okolí nastavujete stálý úsměv na tváři, doma, v kruhu rodiny, odkrýváte svoji zranitelnou stránku, která touží po lásce, vřelém a upřímném objetí. Rádi se dobře, ale zdravě najíte, ovšem pak vás čekají dny půstu a odříkání. I nadále nebudete snášet nečinnost, akční život je vaše priorita. V příštích dnech věnujte více pozornosti svým intimním vztahům. Zapomeňte na střídání partnerů, ukončete něco, co nemá naději a úspěch a vypořádejte se ve svém nitru s dlouhodobým partnerstvím se zadaným protějškem. V rodině druhého vy osobně nemáte co dělat. Zklidnění přinese meditace, studium duchovní literatury, modlitba.

Kozorozi:

nebojíte se žádné práce, ani těžké, pokud povede k lépe placenému místu, ke zvýšení nebo zlepšení vašeho postavení. Jenom si dávejte pozor, abyste svými ambicemi nezpůsobili utrpení svých blízkých. Máte výborné organizační schopnosti a toužíte po vysokém životním standardu. Před světem ale schováváte svou zranitelnou stránku, což se může negativně projevit na vašem zdravotním stavu. Vymažte ze svého života věci, které vás v minulosti zraňovaly, vyčistěte si svou mysl a naplno se radujte z maličkostí, které se vám denně nabízejí. Zbytečně se netrapte úvahami, co si lidé o vás myslí, protože vždy se snažíte ke každému chovat slušně a zodpovědně. Některé zrozence čeká svatba v cizině, či vítané stěhování do vlastního nebo lepšího bytu.

Vodnáři:

nikdy se nevzdáváte bez boje, za svým cílem jdete nebojácně vpřed. Někdy ale uvažujete idealisticky, a pak vás realita nepříjemně překvapí. Sny a bujná fantazie vám často přinášejí zklamání, stres, slzy, depresi. Naslouchejte občas radám okolí, nemyslete si, že vše víte nejlépe. Pokud se nenaučíte stát nohama pevně na zemi a nezbavíte se nereálných nápadů, budete vést vyčerpávající život a prožívat častá zklamání. I malá redukce toho, co jste si vysnili, vám přinese plody, zlepšení nálady a spokojený úsměv na tváři. Důležité je nastavit laťku svých cílů v rovnováze se vzděláním, finančními možnostmi a spolehlivým rodinným zázemím. Nesnášíte hlupáky a i nadále nevidíte důvod k tomu, abyste respektovali někoho jen proto, že získal mocné postavení. Je možné, že se v budoucnosti s některou rádoby autoritou dostanete do křížku.

Ryby:

díky své výborně vyvinuté intuici vycítíte atmosféru i náladu lidí kolem sebe. Hlavně se ale musíte naučit chránit se před negativními lidmi a negativními situacemi. Některým zrozencům hrozí, že v nich okolí bude vidět potížisty, protože předem dokážete vyhmátnout při jednání podstatu možného problému. A jednání se pak dostane na jinou úroveň, pro některé účastníky půjde o signál, že jejich plán nebude schválen. Hledáte-li partnera nebo partnerku, budete se muset naučit skloubit práci a rodinu. Patříte totiž k tvůrčím osobnostem, pracovní povinnosti jsou pro vás prvořadé. Obloukem se vyhýbejte zadaným protějškům, vztah by sice rychle vzplanul, ale brzy zanikl. Někteří zrozenci se ocitnou ve světle ramp, bude se o nich psát v zahraničních novinách. Jiní se zaměří na studium duchovní literatury a volný čas budou věnovat charitativní činnosti. Někteří by měli zvážit své finanční možnosti a investovat peníze do cihel a malty.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu