Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 8. 6.2023

Výklad karet pro tento den zakončený afirmací pro zlepšení partnerkého vztahu, Necháte se inspirovat?

Dnešní horoskop  - čtvrtek 8. 6.2023

"Myšlenky jsou počátečním bodem všech osudů." Napoleon Hill

Výklad pro pohodový červnový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Třeba se Vám naskytne i příjemná možnost si s někým zakoketovat. Umění přijmout partnera i v jeho odlišnostech, uznání kosmického řádu a jeho protikladů, odstranění napětí ve vztazích, to vše dnes můžete zažít na pohodu, proto zaplašte neblahé myšlenky a místo toho, abyste svou energii plýtvali v malicherných hádkách, byste se měli učit partnera přijmout v jeho rozdílnosti, aniž byste ho chtěli měnit. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách, které už rostou. Nemusíte z nich dělat čaj, můžete si je přidat do hotové polévky

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

B ý K

Něco se k vám řítí rychlostí blesku a vy o tom nemáte zatím ponětí. A pak přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi nejspíš strávili desítky hodin. Je tu skvělá příležitost urovnat spory. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezonní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. Pokud vás něco tíží, vypište to ze sebe na papír a ten pak spalte.

Afirmace na vztahy: svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

B L í Ž E N C I

Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. V osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Rak

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Lev

Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. I ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Nebojte se oslovit někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji. Čím méně se budete bránit změně, tím snadněji porostete. Ten, kdo se odevzdá životu nebo milovanému člověku, opustí pevný břeh jistoty, svého známého světa, tím hledá novou kvalitu bezpečí v sobě samém a v Celku.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Panna

Tento den je o uvědomění si svých citů a emocí, které se skrývají ve vašem nitru. Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

V á H Y

Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužený vavřínový věnec.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

š T í R

Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření

Střelec

Dnes vás může nečekaně navštívit někdo z dávné minulosti, z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého dětství, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Kozoroh

Ve vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. Tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

V O D N á Ř

Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Ryby

Oblast v partnerském vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domečky z karet. Ve vztahu bylo dosaženo nejnižšího bodu. Tímto bodem můžete projít, k tomu ale potřebujete odvahu riskovat, být poctiví a je zapotřebí se naučit být zranitelní a svou zranitelnost nezastírat. Je to stav projekce. Řekněte ano svému životu, ano svému strachu, ano své Lásce. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není vhodný den chtít za sebou spálit mosty.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Přeji všem báječný červnový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad v oblasti vztahů, práce a psychosomatiky se neváhejte neprodleně ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu