Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 10. 6.2023

Pro ty, kteří se rádi podívají do tajemství osudu a tím odkryjí možnosti, je tady výklad z Tarotu pro tento den pro všechna znamení Zvěrokruhu.

Dnešní horoskop  - sobota 10. 6.2023

"Věštec sám nezná svůj vlastní osud." Japonské přísloví

Výklad pro pohodový červnový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes můžete prosadit své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. A jestliže věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

B ý K

Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

B L í Ž E N C I

Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, okolo čeho se točí velké peníze. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Rak

Věříte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed? Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Dnes byste měli přijmout výzvu a vyrovnat se i se složitějšími stránkami svého partnera. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Lev

Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří si možná povšimnou, co pro ně partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbává své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Kupte jim třeba tulipány.

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Panna

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance , příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego , a tak není vaší zásluhou. štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být.

Afirmace: štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

V á H Y

Nepropásněte dnes nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. V oblasti stravování zvolte lehčí stravu, abyste se zbytečně nepřipravili o energii, kterou tučné jídlo vede k útlumu.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

š T í R

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Rodinné setkání, uzavírání smluv, propojení dvou sousedských rodin, dědictví, to vše má dnes dobré předpoklady k úspěchu. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.

Střelec

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. Negativní myšlení má za následek nebezpečí finančního úpadku nebo jiných hmotných ztrát. To vám může natolik zastřít jasnou mysl, že věříte v možnou prohru vaší osoby a tím může nastat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete udělat rychlý konec. Ve vztahu bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu ale potřebujete odvahu riskovat, být poctiví a je zapotřebí se naučit být zranitelní a svou zranitelnost nezastírat. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Kozoroh

Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo v dětství. Určete si cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

V O D N á Ř

Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosférou protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, kde se můžete stát obětí jízlivé kritiky, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci projít tím vším bez úhony, poučeni a obohaceni do dalších dní. Poznejte sebe sama, nezavrhujte se, neutíkejte před svými city. Dovolte bližnímu, aby byl sám sebou.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Ryby

Znáte nějakou ženu, která na co pomyslí, tam se jí daří? Je sebejistá, skvělá obchodnice, na co sáhne, promění se ve zlato? Taková vám dnes může zkřížit cestu a dát vám dobrou radu, které můžete důvěřovat a uposlechnout. Pokud setkání neproběhne, i vy sami si některou z těchto vlastností můžete osvojit a dobrým obchodníkem se stát. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Přeji všem báječný červnový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní nebo telefonický výklad z oblasti vztahů, profese a psychosomatiky se neváhejte ozvat..

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu