Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - úterý 13. 6. 2023

Předpověď pro dnešní den pro ty, co se nechají inspirovat mystikou a věří v sílu slov afirmace.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - úterý  13. 6. 2023

"Člověk, který se chová krutě ke zvířatům, není o nic méně zatvrzelý k lidem. Lidské srdce můžeme poznat i ve vztahu ke zvířatům." Immanuel Kant

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Čehokoliv se dnes ujmete, vám může připravit trvalou radost. Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je na čase nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, mohou zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

B ý K

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

B L í Ž E N C I

Pokud jste včera uvažovali o nějakém konci, změně, tak ta se dnes hlásí o slovo. Přichází rozloučení, uvolnění, konec, je to uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde něco, co už neslouží a je přežitek. Nastává doba změny myšlení, přijetí nových názorů, přesvědčení, která nebyla vaše, ale nýbrž převzatá od rodičů, učitelů. Ve vztazích zvažte, zda má pro vás význam držet něco nefunkčního násilím, pokud necítíte, že by mohla přijít změna.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Rak

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Je potřeba se odprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat na dovolenou. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Taktéž ve vztazích je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací, ba naopak, vaše důvěra byla zneužívána. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí. To, co žárlí, není Láska. Milostný trojúhelník bude odhalen.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Lev

Dnešní den vám může dát pár druhých šancí, k tomu je však potřeba být trpělivým a naslouchat, nechat se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít vysvobození nebo řešení. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Panna

Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na vavřínech. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly. Ve vztahu byste měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není úplně ideál a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Vydejte se na cestu třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás něco nového a poprvé.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

V á H Y

Jsou i tací, kteří se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Pokud dnes padne Černý Petr na vás, pak dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého protivníka usadíte, protože toto gesto mlčení od vás určitě nečekal. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. I slovo je neviditelná zbraň.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

š T í R

Pokud i váš partner je nakloněn vašimi cíly, budou rychle zhmotněny, pokud se ale vaše cíle neshodují, může to vyvolat značné napětí. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Střelec

Začátkem týdne to nejspíš budete vy, kdo bude určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Kozoroh

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

V O D N á Ř

Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Ryby

Přišel čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nastal čas být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému, buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad na vztahy, práci a psychosomatiku se neváhejte ozvat na můj email. Děkuji.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu