Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - čtvrtek 15. 6. 2023

Necháte se pro ten dnešní den ispirovat předpovědí z Tarotu ? Pro ty, jež věří v sílu slova je vložena afirmace nejen pro příjemné prožití partnerského vztahu.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - čtvrtek 15. 6. 2023

"Dokud má člověk domov a tátu s mámou, zůstává pořád trochu dítětem, neopouští ho vědomí hlubiny bezpečnosti, kterou u nich najde." Jiřina Trojanová.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Mysl má schopnost projektovat sebe sama do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak máte tendence se dívat vpřed buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš zakalena obavami a strachem, jen stěží může slyšet skvělé nápady přicházející z vašeho nitra. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

B ý K

Jsou věci, které snesly odklad, ale jen do dnešního dne. Udělejte nějakou správnou věc, rozhodnutí jako správná autorita. Proměňte své plány v realitu, změňte úmysl v čin. To, co jste dlouho plánovali a připravovali má dnes velkou šanci dostat konkrétní podobu, tak se nebojte projevit své úsilí k dosažení konečného výsledku. Budete na to mít dostatek energie, a proto je ji potřeba využít. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

B L í Ž E N C I

Tento den bude plný výzev. Možná si budete hrát na dobrodruha s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, pokud potřebujete vypustit páru, nebojte se nechat se strhnout energií a nebojte se následného rizika. Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout a vyjádřit své Láskyplné gesto by měli tuto energii přivítat a odhodlat se. Stejně tak ti, co zvažují si říct o zvýšení platu, využijte k tomu právě tento den, avšak je potřeba si toto dopředu strategicky promyslet a naplánovat.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Rak

Není každý den posvícení, umíte přijmout porážku a prohru? Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Lev

Dnes to budete vy, kdo bude středem pozornosti, budete ve své přirozenosti. Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Budou přicházet originální řešení i myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Panna

Dnes vás bude nejspíš ovládat ženská stránka vzdušného elementu, která představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, přístupnost k logickým argumentům, inteligentním řešením. Zároveň ale taková osoba může působit na své okolí chladně a odtažitě. Nastavte tudíž tu správnou míru, jinak byste byli chladní a udržovali si odstup. Zvažte, jestli se na konkrétní situaci nedíváte více méně kriticky a raději vyčkáváte. Naopak se můžete přistihnout, že neskrýváte ochotu se pohádat. Někteří třeba zjistí, že se pomocí vymanili z určité závislosti. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci.

astrosfera.cz/foceni-aury-a-mereni-caker/

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

V á H Y

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním, máte šanci zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Je to den, kdy je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Kamarádovi odpustíte více, než svému partnerovi, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

š T í R

Dnešní den je ve znamení ohně, to může způsobit touhu a přání, zúčastnit se akcí, které volají po zážitcích a dobrodružství. Tuto energii je výhodné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do zbrklého jednání. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Vložte do vašeho vztahu dynamiku a sílu. Negativita a překážející úzkosti musí z cesty. Očistná síla ohně může pomoci poznat a pročistit všechny oblasti, které ve vašem vztahu znamenají překážku na cestě k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Střelec

Rodina i romantické vztahy vzkvétají pod vlivem energie mateřství. Nechte něhu a péči prostoupit do vašich domovů. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži nechť se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost, pokud však mají strach z přílišné blízkosti k partnerce, je potřeba se vypořádat s nevyjasněným vztahem k matce. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Kozoroh

Dnes to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Vaše motivace bude prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud tyto vlastnosti využijete třeba jen z poloviny, klidně se může stát, že úkoly převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek projektu dovede do zdárného konce. V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

V O D N á Ř

Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tím, že se otevřete dávno odsunuté víře v sebe sama, odhalíte své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné přirozenosti. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vás nejvíce bavilo v dětství. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Ryby

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.


Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad, kde řeším vztahy, pracovní otázky a psychosomatiku se neváhejte ozvat na můj email. Děkuji za vaši přízeň.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu