Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 19.6. - IV meče Odpočinek- pozastavení se.

Jak to vidí Tarot a jeho předpověď na první pracovní den tohoto týdne, necháte se i dnes inspirovat? Dnešní den se nepřepínejte a naplánujte si odpočinek, možná právě po vyčerpávajícím víkendu.

Dnešní horoskop  -  pondělí 19.6. -  IV meče Odpočinek- pozastavení se.

"Napište do svého srdce, že každý den je nejlepší den v roce." Ralph Waldo Emerson

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. A tak to je právě dnes, kdy je na čase si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů?

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

B ý K

Jestliže jste váhali s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, dnes je ideální den pro vyjádření těchto svých citů, kdy můžete zažít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste se věnovali více rodinným záležitostem. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Naslouchejte hlasu svého srdce a dělejte co vás baví a činí šťastným.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

B L í Ž E N C I

Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Den bude nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů, rovněž v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale už ne kompromisu. Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Rak

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Lev

Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky. Dnes si dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Panna

úspěch je na dosah těm, jež nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám snáze uvěří. Skutky jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Ukázaná platí. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

V á H Y

Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm setrváte i při jeho nedostatcích. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

š T í R

Tento den je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Kamarádovi odpustíte více, než svému partnerovi, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Střelec

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. Takto získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Kozoroh

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

V O D N á Ř

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Ryby

Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta nebo do černé věže, kde čekáte na vysvobození od prince? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=xexb9tWQg5E&t=6s

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat ...

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu