Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 22 .6. - Denní karta- rodinné bohatství - 10 mincí

Denní karta pro tento den je příznivá. Jaká je vaše předpověď dle znamení Zvěrokruhu? Necháte se inspirovat osudem?

Dnešní horoskop  - čtvrtek 22 .6. - Denní karta- rodinné bohatství - 10 mincí

"Své bohatství nehledej v peněžence, ale ve svém nitru." Petr Turanec

https://www.youtube.com/watch?v=OQqOIHpO6ew&t=8s

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou. štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být.

Afirmace: štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

B ý K

Možná, že dnes uděláte nějaké rozhodnutí, zvolíte rychlý konec, tam, kde jste nebyli spokojeni, nenaplněni a prožívali jste trápení. Pak tedy dobrovolně zvolíte změnu. Nebo nebudete vůbec připraveni a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. V obou případech je moudré nejednat ukvapeně, s horkou hlavou. Spálit mosty dnes není vhodné u opravdu nepromyšlené příležitosti. Vyvarujte se před umrtvením citů silou rozumu, což by mělo za následek zničení hodnotného vztahu. Tento počin by vás mohl v období dvou měsíců poté mrzet.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.


B L í Ž E N C I

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Rak

Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Lev

Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Naslouchejte hlasu svého srdce a dělejte co vás baví a činí šťastným.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Panna

Zkuste dnes vidět a hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Máte jasné představy, kterých chcete ve svém vztahu uskutečnit. Pokud i váš partner je nakloněn vašimi cíly, budou rychle zhmotněny, pokud se ale vaše cíle neshodují, může to vyvolat značné napětí. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

V á H Y

Dnes vás může nečekaně navštívit někdo z dávné minulosti, z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého dětství, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Lidé z minulosti vám připomínají, že jste milováni, tím, že se setkáváte, než abyste brali minulost jako dokonalou. Tyto vlastnosti i vzpomínky pak můžete využít pro získání nových přátel a pro obnovení nějakých nefunkčních vztahů, proto buďte radostní po celý den a přitom se zaměřte na vlastní nitro, kde se tato radost po celou dobu nachází.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

š T í R

Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Střelec

Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů. V osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. Jak se říká, mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Kozoroh

Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Naopak je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou.

Afirmace: Vždy dostanu, co potřebuji nejvíce.

V O D N á Ř

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Ryby

Kde utíkáte před problémem a nepřiznáte si to? Bylo by na čase vypnout a odpočívat, bylo by na čase se odprostit od starostí. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smířlivá řešení. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=OQqOIHpO6ew&t=8s

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat na můj email z profilu.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu