Zpět na články

Jaký bude týden od 10. 7. 2023 do 16. 7. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Doreen Virtue – Smysl života.

Jaký bude týden od 10. 7. 2023 do 16. 7. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Doreen Virtue - Smysl života.

Berani:

Cestování, Studium, Řečník

Ve vašem životě se bude v brzké době dít plno zajímavých a napínavých věcí, ovšem je třeba učinit nějaké změny. Nové plány, nová přátelství, cestování, práce s počítačem, to vše bude souviset s přírodou, aktivitami pro děti, vaším vlastním zviditelněním se. Nudit se ani chvilku nebudete. Opakují se nějaké informace, které dostáváte? Pak to znamená, že andělé vás prostřednictvím jiných lidí vyzývají k tomu, abyste si něco přečetli, přihlásili se do kurzu, udělali si jasno ohledně profese. Ta se bude týkat častého vystupování na veřejnosti - zpěvu, tance, hry na hudební nástroj. Tím, že dobře ovládnete mluvené slovo, budete přinášet radost a štěstí širokému okruhu posluchačů. Konec týdne si užijete v rodinném kruhu a v náručí své lásky.

Býci:

Jóga, Kreativita, Léčitel

Bez ohledu na to, zda je jóga ústředním nebo spíše okrajovým bodem vašeho zájmu, jste vyzváni k tomu, abyste se věnovali pravidelnému cvičení, začali protahovat své tělo, chodili běhat a navštěvovali posilovny. Možná se sami stanete cvičiteli jógy, případně se zaměříte na navrhování sportovního oblečení. Každopádně požádejte anděly, aby vás nasměrovali tam, kde se vám bude dařit. Zjistíte, kolik talentů je ve vás skryto. Třeba se pustíte do vytváření šperků, šití retro šatů, do aranžování květin, naučíte se pracovat se světlem, barvou, zvukem. Hlavně neváhejte a pusťte se do toho, co vás baví, hned. Zamyslete se nad svými stravovacími návyky, stravu si začněte vybírat intuitivně. Naučte se dělit den mezi práci a mezi odpočinek. Přijímání a dávání musí být vždy v rovnováze.

Blíženci:

Síla, Čas rozhodnutí, Zvířata

Pozor, pozor, občas se snažíte vyhýbat úkolům, které považujete za málo atraktivní, obtížné, časově náročné. Přinášejí vám totiž s sebou velké obavy z neúspěchu. Kterou cestu si do budoucna zvolíte? Tu, kde vám hrozí riziko porážky, nebo tu, která vám podle vašeho mínění určitě přinese úspěch? Pamatujte si, že i tisíc mil dlouhá cesta začíná prvním krokem. Nevzdávejte se, ale pracujte pilně a s pokorou. Rozhodněte se podle toho, jestli to, po čem v hloubi duše toužíte, bude smysluplné a přinese radost vám i širšímu okolí. Při meditaci nebo ve snu se zkuste intuitivně sblížit s říší zvířat a komunikujte s nimi. Důvěřujte tomu, co vám zástupce zvířecí říše sdělí, protože v budoucnu vás čeká i práce se zvířaty.

Raci:

Důvěra, Světlo a láska, Mluvte se svými anděly

V současné době se snažíte provádět ve svém životě zdravé změny. Pokud máte radost z toho, jak se věci vyvíjejí, začněte se změnám věnovat důsledněji, třeba si vezměte na pomoc i odbornou literaturu. Pozitivní vývoj stávající situace můžete ještě umocnit modlitbou a vysíláním světla a lásky ke všem, kteří se na vašem snažení podílejí. Berte na vědomí, že vaši nejbližší vás mají rádi a vždy jsou připraveni k tomu, aby vám podali pomocnou ruku, když je o něco požádáte. Zklidní vás procházky v přírodě, navštívit můžete rovněž zajímavé památky, objevujte na výletech nové věci. Hlavně žádný smutek, brzy bude opět lépe.

Lvi:

Pod ochranou, Stavitel, Ekolog

Rádi pomáháte druhým a i na své zaměstnání nahlížíte jako na službu. Nikoho neodmítnete, pro každého máte pěkné slovo, úsměv a dveře dokořán. V soukromí se začnete pouštět do nových věcí, které budou souviset s kreativitou. Možná si koupíte nové auto, možná budete budovat garáž, pergolu nebo dojde na přístavbu k domu. Začnete si tím pádem zvyšovat i vlastní fyzickou kondici. Zajímat se budete ve zvýšené míře také o přírodu a zahradu. Studium bylinek a bylinných čajů, květin, hnojení půdy, zahradní architektura. Někteří zrozenci se rozhodnou formou podnikatelských aktivit pečovat o zvířata. Vybudují psí salon, hotel pro zvířata, prodejnu krmiva, výcvik psů, šití zvířecích oblečků apod.

Panny:

Květiny, Svoboda, Knihy

Rádi obdivujete barvu a vůni květin, fotografujete je, důvěřujete jejich moudrosti a síle. Začněte ve větší míře používat léčivé bylinné nápoje, květové esence, do koupele si přidávejte květy růží, uvařte si diviznový, malinový nebo chryzantémový čaj. V současnosti se můžete věnovat sami sobě, svobodně dělat vše, pro co se rozhodnete. Zbavte se myšlenek na minulost, na to, co jste mohli udělat jinak a lépe. Zbytečně tím na sebe nakládáte vinu za něco, co jste v té době stejně nemohli ovlivnit. Raději si představujte krásné zítřky pro sebe a své blízké. Volný čas věnujte četbě. Na stránkách většiny knih určitě dokážete najít něco zajímavého, poučného, humorného. A jestli máte sami chuť napsat nějakou knihu, poraďte se s anděly, jistě vám do tří týdnů nebo do měsíce vnuknou nějaký nápad.

Váhy:

škola, Praxe, Výživa

Některé zrozence první vytažená karta nabádá, aby se vrátili do školních lavic, doplnili si vzdělání, protože bez něho nemohou vykonávat svou vysněnou profesi. Jiným tato karta naznačuje, že jejich životním posláním je předávat své znalosti jiným - žákům, učňům, studentům. V každém povolání je třeba teorii doplňovat praxí. Nezapomínejte na ni, díky ní se totiž vaše dovednosti a znalosti stále zlepšují. Všímejte si, jaký je vztah mezi jídlem, které přijímáte, a vaší náladou. Určitě poznáte, že vaše nálada kolísá podle toho, co vypijete a co sníte. Na téma výživy se přečtěte odborné publikace, případně se přihlaste do některého z kurzů, které se tímto tématem zabývají. A třeba časem získáte i certifikát výživového poradce.

štíři:

Vůdcovství, Děti, Práce s tělem

Máte našlápnuto na post, o němž jste delší dobu snili. Na jedné straně máte trochu strach z větší zodpovědnosti, na straně druhé se splní vaše přání. Postupně se utvrdíte v tom, že jste se rozhodli dobře, že jste na správné cestě. Opírat se budete často o názory mladších ročníků. Občas se nezapomeňte zeptat i svých potomků, jaký je jejich názor na věc, kterou právě řešíte. Překvapí vás, jak jasně a výstižně dokáží situaci zhodnotit a současně nalézt nejschůdnější cestu k bezkonfliktnímu vyřešení možných problémů. Po náročné práci se občas objednejte na masáž, na kosmetické ošetření, zajděte si do přírody nebo si protáhněte tělo v tělocvičně.

Střelci:

Vnímavost, Podpora, Umění

První karta, která k vám přichází, sděluje, že současný styl práce vás začíná vysilovat a unavovat. Mnohem citlivěji než dříve začnete vnímat energii lidí, s nimiž se často stýkáte, i energii míst, kde pobýváte. Nastává čas na změnu. Potřebujete laskavé pracovní prostředí a kolegy, kteří vám budou v každé situaci velkou oporou. Uvědomte si pozitiva, která vás čekají, i když možná dojde k menšímu přechodnému úbytku financí. Hovořte o svých pocitech s anděly, požádejte je o radu. A ona přijde - v podobě snů, opakujících se pocitů, nečekaných znamení nebo nabídek. Ty budou vzrušující a přinesou vám takový pocit uspokojení a osobního štěstí, že se ráno budete probouzet svěží a těšit se na vše, co vám přinese začínající den.

Kozorozi:

Nechat být, Krystaly, Nekonečná hojnost

Jste v situaci, kdy nevíte, kudy kam. Od toho, co právě řešíte, je třeba se nejprve oprostit citově. Pokud můžete, raději se v ničem neangažujte a nechejte věci plynout. Budete lépe spát, zbavíte se pocitu zodpovědnosti. Však ono to nějak dopadne. Raději se zabývejte aktivitami, které vás baví a přinášejí vám pocit uvolnění a štěstí. Nabízejí se různá umělecká řemesla, léčitelství pomocí krystalů. Tady si všímejte, jak na vás jednotlivé krystaly působí, čím vás přitahují, jakou energii vyzařují. Mějte na paměti, že optimismus vždy situaci zlepšuje, pesimistické obavy naopak všechno zhoršují. Udržujte si proto pouze pozitivní představy o čemkoliv: o financích, o svém partnerovi nebo partnerce, o svém zdraví, o svém bydlení apod. Občas se pomodlete a poděkujte vyšší moci za vše, co máte. A zjistíte, že si ani trochu nemáte nač stěžovat.

Vodnáři:

Změna povolání, Možnosti, Spravedlnost

Současná profesní dráha vás hodně unavuje, vyčerpává, a přitom se stále potýkáte s finanční nejistotou. Víte, že si musíte najít něco nového. Ovšem chybí vám odvaha k tomu, abyste udělali první krok. Rozhodně se bez rozmyslu nežeňte vpřed, s novým polem působnosti se seznamujte pomalu, třeba formou částečného úvazku. Možná se budete muset vrátit do školy a získat nové vědomosti. A třeba si najdete někoho, ke komu byste mohli jít na praxi. Mnoho zrozenců najde uspokojení v profesích, které se týkají jednání s lidmi, v charitativní činnosti, v bezpečnostní agentuře. Počítejte ale s tím, že budete muset nastudovat spoustu vyhlášek a zákonů.

Ryby:

Toužebná přání, Rodina, Jste na správné cestě

Občas nevíte, co chcete. Rozhodnout se ale musíte vy, nikdo to za vás neudělá. Mnoho zrozenců řeší dilema - založit rodinu, protože podle kalendáře už by bylo na čase, nikdo nemládne, nebo pokračovat ve slibně se rozvíjející kariéře. Ujasněte si, jaké jsou vaše nejniternější touhy, co je pomíjivé a co stálé. Co je pro vás přednější - zaměstnání, za které dostáváte dobře zaplaceno, nebo vztahy v rodině, kde je na prvním místě hluboká a upřímná láska? Důležité ale je, že máte nějakou životní vizi. Ta dodává vašemu životu nadšení a smysl. Zkuste se v tichu soustředit, zavřete oči, zhluboka dýchejte a upřete pozornost na své tělo. A po chvilce požádejte anděly o motivaci, podporu, inspiraci, ale hlavně o jasné znamení, které by vás zavedlo ke správnému rozhodnutí.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu