Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 10. 7. 2023

Předpověď dle Tarotu na první pracovní den nového týdne. Necháte se inspirovat?

Dnešní horoskop  -  pondělí  10. 7.  2023

"Samota je místem očištění." Martin Buber

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě.

B ý K

úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám snáze uvěří. Skutky jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Ukázaná platí. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se.

B L í Ž E N C I

Lidé z minulosti vám připomínají, že jste milováni, tím, že se setkáváte, než abyste brali minulost jako dokonalou. Tyto vlastnosti i vzpomínky pak můžete využít pro získání nových přátel a pro obnovení nějakých nefunkčních vztahů, proto buďte radostní po celý den a přitom se zaměřte na vlastní nitro, kde se tato radost po celou dobu nachází. Ta může být nakažlivá i pro vaše okolí. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Rak

Den přináší slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu.

Lev

V tento den můžete pocítit, že jste dovršili nějakou životní etapu a dojít k uvědomění, jakým směrem se má dál ubírat vaše životní cesta, budete nejspíš hledat nový směr. Na úrovni vědomí to znamená, že budete vnímat, že by bylo dobré učitnit rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. V oblasti pracovních vztahů si možná uvědomíte, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost ve vztazích ke kolegům. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Volbou vhodné komunikace můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Pokud budete v tento den cestovat do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta.

Panna

Energie, která vás bude v tento den popohánět bude doslova volat po činech a žádné zahálce. V osobních vztazích to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů nebo chat na pronájem nebo domů ke koupi.

V á H Y

Něco je ve vzduchu a vy o tom nemáte zatím ponětí. Je to den nabitý energií. A pak přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi strávili desítky hodin. Je tu skvělá příležitost urovnat spory. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezonní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. Pokud vás něco tíží, vypište to ze sebe na papír a ten pak spalte.

š T í R

Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, měli byste jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky a zametání problémů pod koberec. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou.

Střelec

Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, co opravdu chcete. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.

Kozoroh

Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smířlivá řešení. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení.

V O D N á Ř

Využijte svých skvělých komunikačních schopností pro opravdové bohatství. To může být duchovní, citové i na fyzické úrovni. A to tak, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na vavřínech. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu.


Ryby

Láska vás může provázet po celý den, kdy můžete prožívat harmonii a pocit naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nový domov nebo nová pracovní nabídka. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - pondělí - samota a rozjímání. Nebojte se být sami se sebou.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat ...

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu