Zpět na články

Dnešní horoskop - úterý 11. 7. 2023

Dnešní den je dle Tarotu vskutku pozitivní, užijte si ho proto na pohodu. Když je člověk v dobré náladě, snáze se programují své sny.

Dnešní horoskop - úterý 11. 7. 2023

"Pokud nemáte vizi do budoucnosti, pak se vaše minulost bude v budoucnu opakovat." A. R. Bernard

Výklad pro pohodový červencový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Čehokoliv se dnes ujmete, to vám může připravit trvalou radost. Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, to mohou z počátku týdne zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

B ý K

Dnešní den můžete prožít v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nový domov nebo nová pracovní nabídka. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Je to Láska sama o sobě, Láska, která není ničím omezena která se může rozvíjet, překročte svůj stín a nechte se vést na vlně Lásky. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii. Někteří z nás budou podarováni dárkem z Lásky.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

B L í Ž E N C I

Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý zákusek, dopřejte si masáž obličeje, dojděte si na saunový ceremoniál, do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt dopřát. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Prožijte den v radosti, kterou můžete nakazit druhé a své okolí.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Rak

Tento den je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Kamarádovi odpustíte více, než svému partnerovi, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Lev

Zvažte, jestli se na konkrétní situaci nedíváte více méně kriticky a raději vyčkáváte. Naopak se můžete přistihnout, že neskrýváte ochotu se pohádat. Někteří třeba zjistí, že se pomocí vymanili z určité závislosti. Využijte dnes energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám nedovolovalo učinit jednoznačné rozhodnutí. Zůstaňte nezávislí, masku, kterou jste si nasadili k obraně už dnes sejměte a buďte svobodní, nečiňte žádné ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok dozadu. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Panna

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte letních slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

V á H Y

Zdá se, že vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých. A to hlavně přes majetek, kdy rádi druhým dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich. Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně.Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého dáti do bezpečí. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

š T í R

Dnes máte srdcový trumf! Dnešní den je zcela ve znamení hluboké sympatie, velké lásky, nějakého důležitého spojení nebo smíření. Nastavte své duševní antény na příjem, třeba se opět zamilujete. Pokud už jste v dobrých rukou, asi na vás čeká druhá míza. Ale nečekejte, že vám to velké štěstí padne pod nos, ale přispějte svým dílem k tomu, aby Amorovy šípy neminuly cíl. Dopřejte si masáž hlavy nebo péči v kosmetickém salóně, dnes tam jistě nebude přeplněno.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Střelec

Zdá se, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Kozoroh

Láska vás bude ráda provázet všude a okolo vás. Dnešní den můžete prožít v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nový domov nebo nová pracovní nabídka. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

V O D N á Ř

V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Ryby

Každý vztah může vzkvétat a být živý jen když jsou partneři otevřeni stálé změně a novým zážitkům a proměně. Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Dnes byste neměli brát svět příliš vážně, ale raději na lehkou váhu. Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Přeji všem báječný letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352 . Dnešní horoskop - úterý - šťastné vyhlídky vpřed.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.. V Tarotu hledám odpovědi na vztahy, psychosomatiku a zaměstnání.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu