Zpět na články

Dnešní horoskop čtvrtek 13. 7. 2023. Denní karta- Pozemský anděl- harmonie

Předpověď pro dnešní den pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta harmonie napovídá o Láskyplném dni, kdy dávejte i přijímejte.

Dnešní horoskop čtvrtek 13. 7. 2023. Denní karta- Pozemský anděl- harmonie

"Anděl je pro mne ten, kdo chodí pěšky, i když by mohl létat." Pavel Kosorin

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Tento den je o uvědomění si svých citů a emocí, které se skrývají ve vašem nitru. Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

B ý K

Dnes byste měli dojít k uvědomění, zda raději dáváte a nebo přijímáte pomoc. Nejvíce se to dá využít v pracovní oblasti a nebo tam, kde jsou viditelné materiální rozdíly. Také můžete být potěšeni tím, že někdo opravdu dokáže ocenit vaši práci a píli. Někdo si toho může všimnout a navrhne pro vás odměnu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

B L í Ž E N C I

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Rak

Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a ke svým potřebám.

Lev

Není každý den posvícení a ten dnešní říká, umíte přijmout i porážku a prohru? Tak to v životě chodí a je potřeba zpytovat svědomí, zamyslet se, proč se to mohlo stát, aby se to příště již neopakovalo. Nakonec vás to posune a usoudíte, že to mělo svůj význam. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Jsou i tací, kteří se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Pokud dnes padne Černý Petr na vás, pak dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého protivníka usadíte, protože toto gesto mlčení od vás určitě nečekal. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Panna

Nemusíte čekat na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady i dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav. Čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

V á H Y

Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to , co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? To si můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

š T í R

Chcete-li se pohnout z místa a pochopit, proč nemůžete přijít některým věcem na kloub, zkuste si připustit, že je potřeba se podívat na situaci z druhé strany. Zdá se, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Střelec

Zdá se, že se po vás dnes bude chtít, abyste opustili něco, co je pro vás důvěrně známé a vy jste si mysleli, že je to pro vás samozřejmostí. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že nové cesty najdete. Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Kozoroh

V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti.


Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.


V O D N á Ř

Dnešní den můžete prožít v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nový domov nebo nová pracovní nabídka. Den protkaný Láskou. Taktéž máte šanci darovat nebo obdržet dar z opravdové Lásky. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Je to Láska sama o sobě, Láska, která není ničím omezena která se může rozvíjet, překročte svůj stín a nechte se vést na vlně Lásky. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Ryby

Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Lidé se budou rádi svěřovat se svým tajemstvím a to by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - čtvrtek - Harmonie, pozemský Anděl. Urovnání sporů.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat ...

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu