Zpět na články

Jaký bude týden od 17. 7. 2023 do 23. 7. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet I - ťing. Jaký bude týden od 17. 7. 2023 do 23. 7. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 17. 7. 2023 do 23. 7. 2023 podle kartářky.

Berani

Kotel /hodnotná práce/

Zbavte se toho, co se kazí a nefunguje. Nevyčerpávejte se tím, že budete pomáhat nebo ustupovat lidem, kteří o vaši pomoc nestojí. Udržujte pouze vyvážené vztahy, nevěnujte pozornost závistivým kritikům. Budoucnosti se obávat nemusíte, proto tím spíše si užívejte všeho, co přináší přítomnost. Rozepře, hádky a spory nehrozí. Tento hexagram je velmi příznivý pro ženu, která není vdaná, ale má dítě. Dokončíte nějakou důležitou činnost, která vám přinese obdiv a úctu. Jste rovněž schopni rozdávat okolí moudré rady. Díky tomu, že je sdělíte v dobré vůli a upřímně, získáte důvěru, úspěch i společenskou prestiž. Vaše hlava je plná nápadů, pouze vám chybí čas k jejich realizaci. Skvělé výkony podáte při reprezentaci nějaké tvořivé činnosti.

Býci

Začátek vzestupu /spolupráce/

Už víte, co očekáváte od života i od partnera. Je však třeba nemít své plány pouze v hlavě, ale začít je uskutečňovat. I když veškerá iniciativa je jen na vás, v obtížných situacích se můžete na partnera nebo své blízké spolehnout. Důležité je, abyste postupovali krok za krokem a nenechali se odradit drobnými překážkami. Když se vám bude zdát, že plnění osobního snu je nad vaše síly, setkáte se s vlivným člověkem, který vám pomůže. Padnete si do oka, jste si hodně podobní, dokážete spolu vytvořit silný pracovní tým. Ovšem nezapomínejte také na odpočinek. A věnujte pozornost též maličkostem, máte před sebou čest, uznání, vyznamenání.

Blíženci

Slepá ulička /obtížné překážky/

Ve vztazích jakéhokoliv druhu se objevuje zádrhel nebo menší problém. Budete muset hledat způsob, jak překážku obejít. Možná budete muset zapracovat na svém charakteru. Více mlčet, držet emoce na uzdě, pohlédnout na problém třeba z ptačí perspektivy. Uvědomte si svoji zodpovědnost, a pokud je vám nabízena pomoc, neodmítejte ji. Zpytujte své svědomí a nesnažte se prosadit svůj názor za každou cenu. Dělejte vše proto, aby se vztah nerozpadl. Vyhýbejte se flirtování a touze po dobrodružství. Zbytečně neutrácejte, zkontrolujte si finance. Možná jste si na sebe nabrali mnoho povinností a přestali jste je zvládat. Výsledek vidíte sami. Občas nebude na škodu, když budete méně sebestřední, mějte více rádi i ostatní lidi a začněte trénovat upřímný úsměv.

Raci

Vůdčí iniciativa

Jste na cestě k úspěchu. Nic nepřehánějte, pokračujte dál v nastoupené cestě, ale nenechejte se opojit svými zdary. Pozor si dávejte na častou změnu nálad. Snažte se, aby mezi vámi a vašimi nejbližšími převládaly harmonické vztahy. Naslouchejte, usmívejte se, reagujte s citem a buďte uvážliví ve výběru slov. Aroganci se zdaleka vyhýbejte. Čas, kdy jste museli světu ukazovat svoji tvrdou tvář, již pominul. Volný čas můžete věnovat veřejně prospěšné činnosti, která bude spojena s přírodou nebo aktivitami pro děti. Oprašte kytaru a písničky staršího data. Bavte se, relaxujte u vody, v lese, na zahradě. Někteří se mohou těšit na výhru v loterii.

Lvi

Růst

Prožíváte období blahobytu, štěstí. Daří se vám v podnikání, v zaměstnání, v lásce. Je příznivá doba na zvládnutí velkých plánů. Máte v sobě hodně vnitřní energie, všechno vám hraje do karet. V brzké době budete pověřeni důležitou úlohou, budete dělat prostředníka nějaké vlivné osobě. Pokud se objeví drobné těžkosti, lehce si s nimi poradíte. Jestli se budete potřebovat více zviditelnit, nezapomeňte při líčení rtů použít červenou rtěnku. Ta je jedním ze symbolů bojovnic za ženská práva a znamením pro muže, že svět žen nemohou podceňovat.

Panny

Přetékající pohár

Několik málo měsíců nepodnikejte žádné větší cesty s extrémními sporty. Díky své skromnosti přitahujete pohodu a štěstí. Lidé se ve vaší přítomnosti cítí velmi dobře. Někteří zrozenci budou muset následovat partnera, který získá vyšší postavení. Pokud máte starosti, odložte je a obraťte své myšlenky k radostem života. Partner vám vychází vstříc s láskou a něhou, nic nepředstírá. Celkově lze říci, že jste pozitivní člověk a stále je ve vaší moci přinášet radost a štěstí druhým lidem. Jestliže v některých vztazích došlo k odcizení, potom by vás měla utěšit skutečnost, že věci ještě nezašly tak daleko, aby se nedaly napravit.

Váhy

Tvořivost /nadání/

Jste na cestě k úspěchu, vaše osobní přání se postupně plní. Hlavně musíte vytrvat, protože na každé cestě, po které se vydáte, nenajdete pouze vyšlapané chodníčky. V budoucnu vás čeká více odpovědnosti, s níž bude spojeno i více starostí. Vaše jednání bude plodné, budete mít blahodárný vliv na své okolí. Jste obdařeni pozoruhodnou schopností nalézat jednoduché odpovědi a jednoduchá řešení na spletité problémy. Dokážete vytvořit z chaosu řád. S tím vším souvisí lepší pracovní zařazení a o něco málo vyšší plat. Vrásky na čele vám přidělají současné finance. Máte velké plány, jak s ušetřenými penězi naložit. Méně důležité věci musejí bohužel počkat na příznivější období.

 

Štíři

Vyjít naproti

Doba trápení, kdy jste se ocitli v pasti, a nevěděli jste, jak se z ní dostat ven, pomalu končí. Jste sice oslabeni, ale tím se nesmíte nechat znepokojovat. Už víte, že pokračování vztahu nebo sňatek by vám žádnou radost nepřinesl. Člověk, kterému jste věřili, předstíral slabost, aby vzbudil váš soucit. Už víte, že příště se nesmíte nechat obalamutit. Cítíte se osaměle a opuštěně. Postupně se však objeví noví známí, noví přátelé, nové aktivity. Můžete si být jisti tím, že člověk, který je vám souzen za partnera, dá o sobě vědět a vyjde vám na půl cesty vstříc. Až ta chvíle nastane, nebudete vůbec pochybovat, protože pocítíte silnou vzájemnou přitažlivost.

Střelci

Nevinnost

Máte před sebou příchod nečekaných události, s nimiž jste nepočítali, nejste na ně připraveni, a které s sebou nesou dočasné potíže. Nevzdávejte se, buďte trpěliví, pokračujte dál v tom, nač jste byli zvyklí. Stejně vám nějakou dobu nic jiného nezbývá. Někdy se chováte naivně jako malý človíček, který právě přišel na svět a který nezná žádné záporné lidské vlastnosti - závist, faleš. Stanete se díky své důvěřivosti obětí nečekané záležitosti, někdo vás nespravedlivě zbaví toho, co vlastníte. Zlo není ve vás, proto vás nemůže zasáhnout trvale. V klidu vyčkejte, nesnažte se okolnosti měnit. Nejednejte, nezasahujte, do ničeho se nemíchejte. Za měsíc bude opět vše jinak.

Kozorozi

Poutník

Do velkých věcí se nepouštějte, zato v malých zažijete úspěch. Máte před sebou dovolenou, někteří zrozenci si budou hledat práci v cizině. Do neznámých a opuštěných míst ale nejezděte, pozor na komunikaci s neznámými lidmi. Nemístná sebedůvěra ve vlastní schopnosti by vás mohla připravit o bezpečnost, po níž by následoval nářek a pláč. Nezapomeňte respektovat místní zvyky. K lidem, které na svých cestách potkáte, si zachovejte úctu a pokoru. Pak budete všude vítáni a dostane se vám vlídného zacházení. Rovněž si dejte pozor na to, abyste nebagatelizovali věci, které jsou z pohledu druhých vážné. Taky se neangažujte v místních záležitostech.

Vodnáři

Uzdravení /vysvobození/

Vaše potíže jsou u konce, nečeká vás sice žádné velké štěstí, ale ani neštěstí. Situace se uzavře a vy budete vědět, na čem jste. Za všech okolností musíte zapomenout na minulost a na zlobu. Zůstaňte velkorysí. Vyhýbejte se lichotníkům, kteří vás pěknými slůvky a vynášením vašich ctností chtějí srazit na kolena. Nestýkejte se se špatnou společností. Vše, co vás potkalo, berte jako velké štěstí. Do budoucnosti vstupujete s čistým štítem a věci, které jste nemohli dříve dělat, máte na dosah. Hodně štěstí vás čeká v kruhu rodiny. Vaši blízcí vás požádají o pomoc v řadě věcí a vy na své smutnění ani nebudete mít čas.

Ryby

Vnitřní pravda

Řešíte dilema. Má vás vysněný partner rád, nebo myšlenkami na něho pouze ztrácíte čas? Podle vytažené karty je výrazně pravděpodobnější druhá možnost. Položte si otázku, co drží váš vztah nevztah pohromadě. V životě platí, že závisí-li vaše štěstí trvale na jiných lidech, jste automaticky zotročování jejich vůlí. A budete mít okamžitě jasno. Místo truchlení se odvážně pusťte do něčeho nového. Budete se muset naučit zacházet s modernějšími přístroji, což vám zabere spoustu volného času. Při závěrečných testech budete chtít být úspěšní, proto si zaplatíte i nějaké hodiny proškolení navíc.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu