Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 20. 7. 2023 Denní karta - Autorita, otcovské rady, stabilita.

Předpověď pro tento den dle Tarotu. Denní karta sděluje, že dnešní den je o stabilitě, autoritě, otcovských radách. Nenechávejte za sebou žádné resty a užijte si den na pohodu.

Dnešní horoskop - čtvrtek  20. 7.  2023   Denní karta - Autorita, otcovské rady, stabilita.

„Naše mládež miluje přepych, má špatné mravy, opovrhuje autoritou, nerespektuje starší.“ — Isokratés

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes vás bude nejspíš ovládat ženská stránka vzdušného elementu, která představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, přístupnost k logickým argumentům, inteligentním řešením. Zároveň ale taková osoba může působit na své okolí chladně a odtažitě. Nastavte tudíž tu správnou míru, jinak byste byli chladní a udržovali si odstup. Zvažte, jestli se na konkrétní situaci nedíváte více méně kriticky a raději vyčkáváte. Naopak se můžete přistihnout, že neskrýváte ochotu se pohádat. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Býk

Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Blíženci

Tam, kde přestává hodnocení, se projasňuje a prohlubuje vnímání. Na svém partnerovi byste dnes neměli chtít nic měnit, ani kritizovat. Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Rak

Nepropásněte dnes nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. V oblasti stravování zvolte lehčí stravu, abyste se zbytečně nepřipravili o energii, kterou by tučné jídlo vedlo k útlumu.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Lev

Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Někdo si toho může všimnout a i pro vás navrhne odměnu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Panna

Den vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Váhy

Mysl má schopnost projektovat sebe sama do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak máte tendence se dívat vpřed buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš zakalena obavami a strachem, jen stěží může slyšet skvělé nápady přicházející z vašeho nitra. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Štír

Vaše dosavadní jistota může být náhle podkopána a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Ale toto vše by mělo přijít, protože uzavření se do své ulity před okolím nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Střelec

Některým z vás se dnes může stát, že se ocitnete v sedmém nebi nebo potkáte prince na bílém koni. To by se mohlo stát po prožití nějakého příjemného emocionálního prožitku. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Můžete to být vy, kdo přijde s Láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí.Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění.  

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Kozoroh

Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. V tento den se můžete potkat se starším, moudrým mužem, který se vám může zdát jako chladný. Jestliže vám ale nabídne radu, pak určitě neprohloupíte a ta bude pro vás přínosná. Tento muž umí být objektivní a jeho odměnou bude jeho vlastní uspokojení, že mohl takto učinit.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Vodnář

Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Ryby 

Nemáte pocit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to zlé, co se kolem vás děje? Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku, nejste přece pštros.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - čtvrtek - Autorita, řád. 👨

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu