Zpět na články

Brzobohatý - Kuchařová

Je nevěra Ondřeje Brzobohatého vyústěním nešťastného vztahu nebo byla předvídatelným důsledkem jeho povahy?

Brzobohatý - Kuchařová

horoskop Ondřeje Brzobohatého

Ondřej Brzobohatý (zdroj data narození wikipedie, horoskop je sestrojen na datum bez hodiny narození) je muž, pro kterého jsou důležité dlouhodobé vztahy, tedy harmonické partnerství (Slunce ve Vodnáři v trigonu na Lunu ve vahách). Přesto se horoskopu dá s velkou pravděpodobností usoudit, že těchto vztahů v životě bude povícero nebo že i ve stálém a dobrém stavu bude mít milostné úlety (Venuše kvadratura Jupiter a Uran). Venuše a v její blízkosti i Mars znalému člověku prozradí, jak důležité je pro něj ve vztahu vzrušení, změna a erotické jiskření. Protože se však jedná o znamení ryb, většinou mu postačí letmý pohled či romantické okouzlení, což jsou ostatně i ingredience, které mu dávají přitažlivost k hudebnímu žánru.

V červnu a červenci 2021 stál poblíž jeho Venuše poprvé od jeho seznámení s manželkou Jupiter, což bývá pro žádostivého člověka impulsem, aby se vrhl do milostného dobrodružství.

Zatímco v červnu ještě inicioval obnovení manželského slibu s Taťánou, v srpnu se již stěhoval ze společného bytu. Za odchodem zadaného muže může být samozřejmě řada důvodů. V 90 % případů je to však jiná žena...

horoskop Radoslava Brzobohatého

Své geny ostatně získal po otci, který byl svými milostnými úlety proslulý a měl v horoskopu velmi podobné konstelace. K úspěchu u žen mu pomáhal nejen vzhled a mediální úspěšnost, ale i některé rozporuplné rysy jeho povahy. Navenek totiž působil jako silný mužný typ (Mars konjunkce Pluto), který je důvěryhodný a odpovědný (Slunce trigon Saturn), přitom dokáže být i empatický (Luna v rybách a konjunkce Jupiter - Neptun) a ve správnou chvíli pomoci. To samozřejmě v mnoha ohledech jeho chování platilo. Na druhé straně co se týče lásky, tady je zřejmé, že si velmi rád užíval (Venuše na počátku lva v blízkosti Marta) a jeho zájem o ženy byl do značné míry pudový (Pluto - Mars). Měl rád jejich obdiv, ale z jeho strany se jednalo jen o krátké úlety (Venuše v širším orbisu kvadratura Uran), které v něm nezanechaly žádný hlubší otisk (Venuše ani Luna nejsou spojeny se a Sluncem). V tomto ohledu o nějakém empatii nebo odpovědnosti nemůže být ani řeč (Venuše opozice Saturn).

V tomto směru mu "zatnula tipec" až jeho třetí manželka, Hana Gregorová. Jako žena o 20 let mladší a podstatně vitálnější, ale především díky svému vrozenému temperamentu a dominanci, dokázala dát svému manželovi jednoznačně najevo, že v její přítomnosti si podobné úlety dovolovat nebude. A přijít o tak silnou energetickou podporu, jakou mu poskytovala, si již jako stárnoucí muž Brzobohatý dovolit nemohl.

horoskop Taťány Kuchařové

I Taťána dokáže mít samozřejmě sem tam drápky (Mars Pluto ve štíru), jinak by nebyla ani úspěšnou modelkou. Výraznějšími rysy její povahy jsou však umírněnost, nadhled, přizpůsobivost a tolerance (Slunce v bodě zimního slunovratu v konjunkci s Uranem a širší konjunkci s Neptunem), které budou občas překvapivě prostřídány okamžiky, kdy se bude mít sklon naopak silně prosazovat. V klidném vztahu založeném na vzájemném porozumění určitě neměla důvod být stále ostražitá a tak svému manželovi dopřávala dostatek prostoru pro jeho kariéru a zájmy.

V roce 2021 začal tranzitní Uran dělat kvadraturu na jejich nejsilnější společný bod - konjunkci Luny se Sluncem partnera ve vodnáři. Tento aspekt vede ve většině případů alespoň dočasně volnějšímu vztahu, kdy se lidé věnují více vlastním zájmům než společným plánům. Je to typická rozvodová konstelace.

V tomto smyslu lze říci, že z astrologického pohledu byl rozvrat jejich vztahu v podstatě naplánován od jeho samého začátku nebo dokonce už od jejich narození.

titulní fotografie - zdroj - Facebook Ondřeje Brzobohatého

autor: Alena Bratková

Sdílet na Facebooku
Alena Bratková

Alena Bratková

Astrologické poradenství Výuka astrologie Homeopatie Automatická kresba Výklad snů

Astrologické poradenství - osobně v Brně, Praze nebo na dálku. Zkušenosti profesního astrologa za 25-letou praxi. Konstituční a akutní homeopatie. Astrologická škola Moderní a Lékařské astrologie. Kurz automatické kresby, numerologie. Výklad snů.

Podobné články

Druhé kolo prezidentských voleb

Astrologie a horoskopy Společnost

Jak může dopadnout druhé kolo prezidentských voleb? Popisy horoskopů a jejich manželek v době druhého kola voleb

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu