Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 24. 7. 2023 Denní karta- Neutralita. Změňte pohled na zaběhnuté vzorce.

Necháte se inspirovat předpovědí z Tarotu pro první pracovní den posledního červencového týdne? Denní karta pro tento den nabádá k větší odhodlanosti a změně naučených vzorců, aby se vám otevřely nové cesty poznání.

Dnešní horoskop - pondělí 24. 7. 2023  Denní karta- Neutralita. Změňte pohled na zaběhnuté vzorce.

„Být neutrální neznamená být lhostejný a bezcitný. Není třeba zabíjet v sobě city. Stačí v sobě zabít nenávist.“ Andrzej Sapkowski

Výklad pro pohodový červencový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont. Je tady schopnost vidět do budoucnosti, přicházejí nové myšlenky, máte podnikavého ducha. Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Býk

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je, sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Blíženci

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Rak 

Nepropásněte dnes nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. V oblasti stravování zvolte lehčí stravu, abyste se zbytečně nepřipravili o energii, kterou by tučné jídlo vedlo k útlumu.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Lev

Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Panna

Být středem pozornosti, to nude to, co bude váš hnací motor pro tento den. Zkuste nastavit správnou míru, nedělat ukvapená rozhodnutí a tím si můžete získat pozornost svého okolí, které se vám i rádo přizpůsobí a podřídí. Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je dnes čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze opravdových problémů a jejich následného řešení. Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Otevřenost, důvěra a kvetoucí Láska jsou kvality srdce, vnímejte svého partnera očima srdce. Srdce nesoudí ani neposuzuje. 

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Váhy

Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. Ujasněte si své priority a jděte si svou cestou.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Štír

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. I v partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. Takto získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Střelec

Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Kozoroh 

Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky, stáhněte se pryč od hlučícího davu. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Vodnář 

Dnes můžete pociťovat smutek a bezesné noci. Proč tomu tak je, z čeho máte obavy, proč máte sklony k sebekritice a sebeodsuzování? Vaše mysl vědomě myšlenkami zraňuje vaši duši. Pokud to nejsou obavy z tohoto dne, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli, nikdo vám to jako děcku nevysvětlil a to se ukrylo v podobě bolesti hluboko do míst, kam se denně nechodí. Často se pak můžete trestat sami nebo přenášíte bolest na partnera, kdy je nevědomě určena vašemu otci nebo matce. Dnes je příhodný čas to odstranit buď meditací nebo přidávám pro inspiraci úžasný film.

video.https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Ryby

Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte pak trpělivost a rozvahu. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm musíte i při jeho nedostatcích setrvat. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Přeji všem báječný letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352 . Dnešní horoskop - pondělí - neutrální postoj. Změňte pohled na svět.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat…

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu