Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 26. 7. 2023 Denní karta - oslava, večírek.

Středeční předpověď dle Tarotu pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta nabádá k uspořádání večírku, slavnosti a setkání nejméně třech osob. Úspěšné složení zkoušek.

Dnešní horoskop - středa 26. 7. 2023 Denní karta - oslava, večírek.

„Pozorovali jsme oblohu. Bylo na ní tolik hvězd, že to vypadalo jako slavnost, velký a tajný večírek, který galaxie pořádá na oslavu toho, že šli lidi konečně spát.“

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, jež nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Dopřejte si dnes zasloužený relax, třeba v kosmetickém salónu. Co by vám určitě prospělo? Věříte, že masáž obličeje nebo hlavy? 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Býk

Jestliže budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být otevření a zdvořilí. Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. V tento den se můžete potkat se starším, moudrým mužem, který se vám může zdát jako chladný. Jestliže vám ale nabídne radu, pak určitě neprohloupíte a ta bude pro vás přínosná. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.


 

Blíženci

Energie, která vás bude v tento den obklopovat bude doslova volat po činech a žádné zahálce. V osobních vztazích to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Je na zvážení, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu, proto mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Rak

Nepropásněte dnes nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou určitě dobře složeny. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci.  

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Lev

Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Můžete se radovat z daru, že máte možnost se spojit s partnerem a vytvořit požehnaný vztah. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří.  

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Panna

Chopte se nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Váhy

V tento den vás čekají finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové dráhy v zaměstnání, nové práce nebo klienta nebo jiné příležitosti, které které vám přinesou budoucí zabezpečení jako například promyšlené investice. To může být i úspěšný pohovor a nebo schválení hypotéky na nový domov. Někteří mohou zahájit podnikání. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. S partnerem jste se potkali proto, abyste se vzájemně podporovali při plném rozvíjení vnějšího i vnitřního bohatství.

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Štír

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Základem každého zklamání je návrat k sobě, je čas si otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Střelec

Dnes budete nejspíš zkoušeni, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Kozoroh

Dnes byste měli pohladit vlídným slůvkem, měli mít porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.


 

Vodnář

Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Ryby 

Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Přeji všem báječný, letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - středa - oslava, večírek. Setkání třech osob.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu