Zpět na články

Dnešní horoskop - úterý 1. 8. 2023 - Denní karta - otec, autorita, řád

Náhled do Tarotu a předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu pro první srpnový den. Necháte se inspirovat?

Dnešní horoskop - úterý 1. 8. 2023 - Denní karta - otec, autorita, řád

 „Stát se otcem není těžké, být otcem je těžké.“ Wilhelm Busch

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Prověřte své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Býk

Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Odhodlání k důležitému kroku, osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek, svazků a idejí. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. Nastal čas se ke starému obrátit zády. I ve zdraví je příležitost dočkat se pozitivního obratu. Bolesti zad mohou odejít a záda se vrátí do klidového stavu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Blíženci

Nebojte se odhalit pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub, až na dřeň. Pocítíte okamžik znovuzrození. Dostává se vám druhá šance všude tam, kde už nepřistoupíte na žádné polovičatosti. Zkuste svého partnera pochopit bez kritizování a přijmout jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah. Nadešel čas se propustit minulost.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Rak 

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Lev

Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Panna

Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Váhy

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění a nastavení správné míry. Dva energetické nápoje vám dodají potřebnou sílu a křídla pro daný okamžik, avšak druhý den můžete pocítit pravý opak. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu. Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.


 

Štír

Pohladit vlídným slůvkem, mít porozumění pro druhé, jsou atributy pro váš dnešní den, pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Střelec

Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt dopřát. Neotáčejte se k ostatním zády. Mohlo by se vám to vymstít, až k vám zavítají horší časy. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Kozoroh

Zasnoubili jste se a v práci vás vyslali na dlouhodobou služební cestu? Tím se naskýtá osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

Vodnář

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Lidé se vám budou rádi svěřovat, tajemství by nemělo být vyzrazeno. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to je žena soucitná, pracovitá a plná ideálů. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Ryby 

Měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Někdy je žádoucí dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady právě teď. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě našich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo a bavilo jako dítěti. Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním. Určete si cíl a hleďte vpřed a vnímejte, co k vám samo přichází.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Přeji všem báječný, letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - úterý - autorita, otcovství, disciplína a řád. https://www.youtube.com/watch?v=B7JbRLmbZyA&t=7s 

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu