Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 2. 8. 2023 - Denní karta - odstraňte útlak

Předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu, den po super úplňku. Nezapomněli jste si něco přát? Dnešní den nabádá k odstranění vlivů, co způsobují duši útlak.

Dnešní horoskop - středa  2. 8. 2023 - Denní karta - odstraňte útlak

„Dalším způsobem je uznat a vzdát se, rezignovat na útlak.“ Martin Luther King

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Cesta je cíl, i když se někdy nevyvíjí tak rychle, jak by bylo potřeba, ale kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Využijte energie pro dlouhodobé investování. Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Otevřenost, důvěra a kvetoucí Láska jsou kvality srdce, vnímejte svého partnera očima srdce. Srdce nesoudí ani neposuzuje. Vyjadřujte své potřeby otevřeně a svobodně. Dnes je den, kdy je možné se chopit úkolů, které by jiné dny neměly šanci na realizaci.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Býk

Oblast v partnerském vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domečky z karet. Ve vztahu bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu ale potřebujete odvahu riskovat, být poctiví a je zapotřebí se naučit být zranitelní a svou zranitelnost nezastírat. Je to stav projekce. Řekněte ano svému životu, ano svému strachu, ano své Lásce. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Blíženci

Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte. Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody. Hloubka partnerského spojení nemá nic společného se zabezpečováním. Hledejte pevný bod mezi póly, mezi blízkostí a odloučení, mezi dáváním a přijímáním. Vztahy zde nejsou proto, aby fungovaly, jejich úkolem je podporovat každého jedince v rozvoji svého potenciálu.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Rak 

Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je velká pravděpodobnost urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru, přichází velké šance na usmíření. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Lev

Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Den je nakloněn projektům, na kterých pracuje větší počet lidí, na úkolu se sociálním zaměřením.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Panna

Den plný výzev a porovnání sil. A to by se mohlo odehrávat na sportovišti i na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli ve spárech Murphyho zákonů. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. Ujasněte si své priority a jděte si svou cestou.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Váhy

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte letních slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Štír

Jestliže jste váhali se vyjádřit s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, pak nastal den k vyjádření těchto citů. Je velká pravděpodobnost k urovnání sporů, prožívat přátelskou atmosféru, přichází velké šance na usmíření. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Střelec

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčit stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes na růžích ustláno. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb a opakování stejných vzorců ve vztazích. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí. Pozor na nevěru a žárlivost.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Kozoroh

Den plný výzev a porovnání sil. A to by se mohlo odehrávat na sportovišti i na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli v zajetí Murphyho zákonů. Zlomí se vám klíč v zámku, cestou do práce je kolona zrovna ve směru, kterým potřebujete jet, vybil se vám telefon a nabíječku jste zapomněli doma. Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Vodnář

Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Ryby 

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes máte šanci být velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Přeji všem báječný, letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - středa - útlak, návrat do své přirozenosti.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu