Zpět na články

Ostrov naděje

Tento článek o naději, bych ráda věnovala Vám všem, protože každý z nás někdy potřeboval naději, aby byl schopen vidět lepší zítřky a překonal pro něho momentálně složité období. A na prahu Nového roku je pro mnoho lidí pomocná ruka od kohokoliv ten záchranný kruh, který jim dá naději.

Ostrov naděje

Máme v sobě určitě zakódováno, že alespoň malou naději v sobě máme někde schovanou. Někdo je větší optimista nebo má větší sílu a dokáže ten malý ostrov naděje v sobě najít a tam se uchýlit před nepřízní osudu. Tam čerpá energii a víru v lepší zítřky. Dokáže se nakopnout a jít dál. Někdo si potřebuje třeba jen popovídat aby se dokázal na momentální situaci podívat z jiné stránky a najednou jí viděl nadějně. Jinému zase dodá naději cokoliv, co pro něj představuje pevný bod, který mu dá pevný cíl a může k němu směřovat.

Tak i pohled do horoskopu první minuty roku 2022 mi připadá nadějně. Konjunkce planet Venuše, Pluto a Merkur v kozorohu v sextilu na Neptun nám dává dostatek morální síly a víry, že ustojíme situace, které se nám zdají zpočátku složité. Slunce v kozorohu v trigonu s Uranem v býku směruje naši vůli k novým začátkům, které zákonitě musí přijít po odeznění všech zlomových situací díky kvadratuře Saturn Uran, která nás prověřovala v uplynulém období. A to, že jsme schopni zacílit svůj šíp naděje a jít dál k novému cíli, nám naznačuje Luna s Marsem ve střelci v sextilu se Saturnem ve vodnáři.

Možná, že někomu může připadat tento výklad novoročního horoskopu jako silvestrovský vtip, ale pro všechny, kteří mají víru v lepší zítřky, je to Ostrov Naděje, který se právě vynořil nad obzorem.

šťastný nový rok 2022

Sdílet na Facebooku
Jana Vavřínová

Jana Vavřínová

Zdraví v horoskopu Astrologické poradenství Zahradničení s hvězdami

Poskytuji služby v oblasti astrologického poradenství. Zpracovávám horoskopy nativní, progresivní, partnerské, okamžiku atd. Snažím se skrze horoskop osvětlit Vaše momentální nastavení, abyste pochopili situace, které se Vám právě dějí.

Podobné články

Na vlastní kůži

Všechny prožité události v nás zanechají otisk, který nás formuje

Zdolání panické ataky

Emoce a naděje

V poslední době se zamýšlím nad příčinami, které spouští panické ataky nebo úzkosti a nad možností jak je zpracovat nebo jim předejít.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu