Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 5. 8. 2023 Denní karta- bezesná noc, prosvětlete své vzpomínky z dětství

Jak to vidí Tarot s předpovědí na první srpnovou sobotu? Nahlédnete pod pokličku osudu? Denní karta oznamuje, že nastal čas propustit bolestnou minulost a pochopit ji.

Dnešní horoskop - sobota 5. 8. 2023 Denní karta- bezesná noc, prosvětlete své vzpomínky z dětství

„Oč temnější noc, o to jasnější ráno.“ Stephen King

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* V případě vašeho zájmu o osobní výklad se neváhete ozvat.

Beran 

Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a přestat stavět vzdušné zámky. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. To jen strach vám nedovolil vstoupit dovnitř. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Také dnešní sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Pozitivní je to, že den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, zejména v oblasti umění. Je potřeba si pročistit vztah se svojí matkou a vaše početí.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Býk

Dnes můžete mít dvojí vnímání, a to jak vnější, tak vnitřní. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Blíženci

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a tím buďte sami sebou. Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky. Názory ostatních pro tento den nechte bez povšimnutí. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Rak

Úspěch je nakloněn těm, jež si věří a nedělají si zábrany, nemají komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte svých dosavadních znalosti, lidé vám pak s důvěrou uvěří. Skutky jsou více, než rozsáhlé a únavné mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Ukázaná platí. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Pro samé povinnosti a Lásku k práci a byznysu, nezapomeňte, že Lásku je potřeba projevovat i city, jinak vztah ochabne.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Lev

Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. Úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Panna

Dnešní den nabízí příležitost k usmíření nebo gesto Lásky či k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek, soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu , taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Tím mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte větší nezávislost. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě.

Afirmace: Sobě i partnerovi dopřávám svobodu.

Váhy

Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Rozhodně nemůže uškodit, když tomu štěstí trochu pomůžete a sami se chopíte iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Dělejte něco, čeho jste se zatím neodvažovali, vyzkoušejte něco nového, nebo si aspoň dojděte koupit los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Štír

Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Střelec

Vaše mysl je nejspíš přetížena a unavena z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili zeď, která vás měla dočasně ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Kozoroh

Kde se nemůžete rozhodnout a narážíte na nejistotu? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit a ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Je čas se zastavit, nadechnout, usměrnit své myšlenky, aby nebloudily. Taktéž by bylo rozumné přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Vodnář

Tento den bude plný výzev. Možná si budete hrát na dobrodruha s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, pokud potřebujete vypustit páru, nebojte se nechat se strhnout energií a nebojte se následného rizika. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout a vyjádřit své Láskyplné gesto by měli tuto energii přivítat a odhodlat se k činu dne.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Ryby 

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama.

Tím předejdete bolestem hlavy.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Přeji všem báječný, letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=tfxpOez_2sg   Dnešní horoskop - sobota- bezesné noci, propusťte minulost

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu