Zpět na články

Dnešní horoskop na úterý 8. 8. 2023 - karmické datum

Dnešní datum je karmické a o vaší vnitřní síle, nezapomeňte tedy na rčení, co zasel, to sklidil, jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá. Dnešní výklad pro všechna znamení Zvěrokruhu zakončená doporučením z vákladu zdravotních karet pro dobrý zdravotní stav.

Dnešní horoskop na úterý 8. 8. 2023 - karmické datum

Denní karta - Slunce- pozitivní den, vřelý pracovní kolektiv

 „Slunce z tebe vytáhne to nejlepší.“Tomáš Drastik

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran 

Při hledání smyslu života se nespokojte s prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Nedejte se odbýt lacinými odpověďmi. Někdy přijde vhod dobrá rada od duchovního průvodce,je možné, že budete vnitřním hlasem žádáni, abyste ho vyhledali. Nejdůležitější duchovní vztah je k vašemu vyššímu Já, k vnitřnímu vůdci, měli byste prozkoumat jaké máte možnosti se o něm dozvědět více. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. To by mělo být vaše uvědomění. Pro posílení nosních dutin si ucpěte jednu nosní dírku a dýchejte tou druhou a pak postup vyměňte. Vydržíte toto cvičení pět minut?

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Býk

Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy v nostalgii zavzpomínáte na minulá místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu. Pro posílení páteře cvičte v přírodě a to tak, že se zavřenýma očima nadechujete na čtyři doby, na dvě doby zadržíte dech a na osm dob ho vydechujete. Dýchejte do celé páteře. Vydržíte to dvacet minut? 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Blíženci

Dnešní den je ve znamení ohně, to může způsobit touhu a přání, zúčastnit se akcí, které volají po zážitcích a dobrodružství. Tuto energii je výhodné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do zbrklého jednání. Vložte do vašeho vztahu dynamiku a sílu. překážející Očistná síla ohně může pomoci poznat a pročistit všechny oblasti, které ve vašem vztahu znamenají překážku na cestě k osvobozenému partnerství. Dnes vynechejte nebo omezte tučná jídla, váš žaludek to ocení, zrovna tak, jak polévku. Polévka je grunt, kdo jí nejí, je špunt. 🙂

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Rak

Úspěch je dnes nakloněn těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám uvěří. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. Podnikatelé a velký byznys mají dnes na růžích ustláno. A pokud chcete s podnikáním začít, máte dobré vstupní podmínky. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. Nemusíte vycházet ostatním vstříc jen proto, že to od vás očekávají. Vaše štítná žláza volá po odpočinku nebo procházce lesem.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Lev

Mezi námi se najdou i ti, jež se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Pokud dnes padne Černý Petr na vás, pak dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého protivníka usadíte, dívejte se na celou situaci z ptačí perspektivy, protože gesto mlčení od vás určitě nečeká. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. I slovo je zbraň. Zařaďte do jídelníčku více tuku a naopak méně sodíku, více minerálů a vitamínů a věnujte i péči své duši pomocí relaxace, meditační hudby. Když omezíte rozčilování, odlehčíte svým ledvinám.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Panna

Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální k navštívě divadlo, premiéry kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera. Dopřejete si skleničku kvalitního, ročníkového červeného vína. Nezapomeňte nastavit správnou míru. Kocovinu jistě nepotřebujete prožívat. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, vaše okolí to ocení. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu, pokud budete obezřetní a nebudete se vystavovat průvanu. Říká se, že průvan je tichý vrah, nedejte mu šanci.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Váhy

Možná, že dnes uděláte nějaké rozhodnutí, uděláte rychlý konec, tam, kde nejste spokojeni, nenaplněni a prožívali jste trápení. Pak tedy dobrovolně zvolíte změnu. Nebo nebudete vůbec připraveni a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. V obou případech je moudré nejednat ukvapeně, s horkou hlavou. Spálit mosty dnes není vhodné u opravdu nepromyšlené příležitosti. Vyvarujte se před umrtvením citů silou rozumu, což by mělo za následek zničení hodnotného vztahu. Tento počin by vás mohl v období dvou měsíců poté mrzet. Pokud v sobě udržujete dlouho strach a obavy z nevěry a opuštění, může to mít za následek oslabení reprodukčních orgánů. Předejděte tomuto oslabení i v podobě popíjení čaje z třezalky, máty nebo meduňky.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Štír

Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života.V zaměstnání je dobré prozkoumat, zda berete situaci vážně nebo značně lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. Pokud se dlouhodobě zůstává v jedné situaci a pozici, můžou trpět ramena. Dopřejte jim cviky tak, že budete kroužit dopředu a pak zas dozadu. Věnujte jim celých pět minut denně? 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Střelec

Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. A tak to je právě dnes, kdy je na čase si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Předejít nemoci nohou je možné tím, že si je večer dáte výš, než srdce a během dne jim dopřejete strečink.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Kozoroh

Nezadaní mají dnes možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii. To vás má naučit nastolit harmonii, tím se nebude oslabovat vaše slezina.V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít. Slezinu můžete posilnit i hořčinami, chmelem, pelyňkem, tonikem.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Vodnář

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Věnujte dnes péči svému krku a tím i lymfatickému systému, třeba lymfatickým čajem. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Ryby 

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si svůj prostor. Tu můžete následně využít s větší cílevědomostí a s odvahou se pustit do většího rizika, jak v povolání, tak ve vztazích. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už bylo dosaženo. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Vaši sebedůvěru může podpořit zpěv, a to především mantrou ÓM. Zkuste cvičení dechu, že dýcháte střídavě jednou dírkou a posléze druhou.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Přeji všem báječný,prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - úterý -- ☀️ Slunce, radost. Děti a jejich přirozenost.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu