Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 9. 8.2023

Předpověď denních karet na středu, kdy kolektivní denní karta oznamuje rodinné setkání, sešlost, posezení s nejbližšími. Užijte si tento letní den na pohodu.

Dnešní horoskop - středa 9. 8.2023

Denní karta - 10 pohárů - rodinná sešlost, nové plány v rodině

„Když hoří sousedova zeď, jedná se o tvou záležitost.“ Quintus Horatius Flaccus

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran 

Středeční den vám nabízí prožití krásných chvil plných humoru, radosti, bezstarostný den. Prožijte ho na pohodu, starosti nechte za hlavou. V práci vám půjde vše lehce od ruky, měl by vás obklopovat pohodový kolektiv. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. Dejte péči svým rukám, plavání jim umožní ten správný pohyb, masáž nebo posilujte s činkami. Ruce chtějí být nápomocny především vám a až poté potřebám druhých.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Býk

Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. Ujasněte si své priority a jděte si svou cestou. Abyste se mohli pohnout dál, je potřeba procvičit a protáhnout krk, zvolte protahovací cviky, a to třeba tak, že se budete natahovat pro něco do výšky. Z čajů je čaj vhodný na pročištění lymfy.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Blíženci

Využijte dnešní den pro sdružování se s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. Tento den je však o umění nastavení správné míry, protože je zde blízká hranice k přehánění a požitkářství. Nastavte si tu správnou míru u všeho, do čeho se pustíte. Jeden zákusek obšťastní vaše chuťové buňky, ale více už nemusí prospívat vašemu zdraví. To platí i ve vztazích, užijte si náklonnost, ale nepřežeňte to k poživačnosti. Dejte si pozor na otevřené okno a průvan okolo vás. To, že průvan nevnímáte, neznamená, že jeho vliv nepocítíte později.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Rak

Seberealizace se dá nejlépe uskutečnit v podobě vašich největších talentů. Co na to říkají vaše vzpomínky do dávného dětství? V čem jste vynikali? Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. Zdá se, že si natolik věříte, že nedáte šanci pocitům zvenčí, aby vám narušili vaši sebejistotu.Starosti přenechte těm, jimž patří. Odstraňte syndrom nápomoci druhým, tím předejdete bolestem hlavy. Odměňte se šťávou z pomerančů nebo jahod.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Lev

Své emoce jste nejspíš zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku, nejste přece pštros. Odstraňte negativní vlivy, které narušují váš osobní život a dopřejte vaší mysli klid, ocení to i vaše nervy.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Panna

Zdá se, že vás dnes bude chtít opustit něco, co je pro vás důvěrně známé a vy jste žili v domnění, že je to pro vás samozřejmostí. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že najdete nové cesty. Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Nebojte se odhodit strach ze samoty. Pokud byste se báli nových zítřků, mohlo by se to odrazit na žaludku a tenkém střevě. Dopřejte si dechové cvičení do těchto míst, představujte si tam balón.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Váhy

Dalo by se říct, že je tento den o skvělých příležitostech a možnostech. Pokud chcete začít s podnikáním, tento den vám bude nakloněn. Je ale zapotřebí použít čistého jenání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu. Ve vztazích se nenechejte ovládat, naopak navrhněte otevřené jednání. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Já ráda.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Štír

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Je na čase změnit směr svých aktivit. Posilujte své hýždě stahováním a následným uvolněním. Bude to mít přínos nejen pro ně, ale i pro močový měchýř.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Střelec

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a radovánky. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník. Ten je možná překvapivě pro vás nejvíce obsažen v sedmikráskách, které právě rostou. Nemusíte z nich dělat čaj, můžete si je přidat do polévky nebo salátu. 

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Kozoroh

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nové zvyky, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy touto nabídkou můžete někoho obšťastnit. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes zelenou. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb a opakování stejných vzorců ve vztazích. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, zbytečně se nedohadujte a buďte trpěliví. Máte šanci si uvědomit, kde zbytečně žárlíte.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Vodnář

Dnes se připravte se na nějaká překvapení, otevřete se určitým podnětům a využijte nevšedních příležitostí, jež k vám budou přicházet. Očekává se od vás projev optimismu, radost a chuť do života. Vůle je schopností mysli, odehrává se uvnitř nás. Rozhodnutí pod jejím vlivem mají následně vliv na budoucí rozhodnutí. Nejdříve si tedy ujasněte svůj záměr, protože síla z vašich rukou může mít podobu přetlakované energetické bomby, kterou můžete využít k čemukoliv, avšak nezapomeňte na zodpovědnost svých činů. Projevilo by se to na stavu vašich žil.Máte šanci vnést světlo do stínů duše a transformovat v sobě důležité oblasti a to zejména sexuality. Nápomocna může být tantra. 

Afirmace: Sdílím svou ohnivou povahu s partnerem.

Ryby

 V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soků se stát dobří partneři. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. Týká se to vašeho nitra a také dynamiky ve vztahu s partnerem. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu a k osvobozenému partnerství. Méně poslouchejte ostatní a více svému nitru v přírodě, kdy se zaposlouchejte do zurčení potůčku, šumu stromů a listí, taktéž ptačímu zpěvu.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.   

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … Dnešní horoskop - středa. Rodinné bohatství, setkání s přáteli.

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu