Zpět na články

Rok 2022 bude psychickou ozdravnou kúrou

Tento rok bude prolnut daleko větším optimismem a pohodou než ten minulý, že už tolik nebude škodit lidské psychice.

Rok 2022 bude psychickou ozdravnou kúrou

Boj mezi starým pořádkem a novou vizí stále běží, ale pomalu mu dochází palivo, než se úplně zastaví a vše se začne zlepšovat. Nově stvořené věci najdou trvalé místo a stará pravidla dostanou své upgrady. Prozatím ale jedeme v lajně násilných způsobů, kdy každá příležitost k výjimečnosti, výjimečným činům lidstva i jednotlivců, se snaží v kolektivním prostoru prosadit nehledě na možné následky. Co dáš, to se ti vrátí dvakrát zpět, znáte to.

Psychická ozdravná kúra

Tento rok bude prolnut daleko větším optimismem a pohodou než ten minulý. Že i případný poslední podzimní rozjezd kvadrátu Uran Saturn před tím, než jim dojde palivo, už nebude tolik škodit lidské psychice.

V tu dobu už bude Jupiter opět po své zpětné fázi takřka zpět ve znamení Berana a stane se silnou oporou. Podpoří v nás chuť nezávisle jednat a přestat se obávat. Jsme silnější, protože za tu dobu dvou předchozích let už máme tuto kostrbatou energii osahanou. Její hrany jsou ohlazené a víme, jak s ní pracovat. Utříbili jsme si hodnoty a jsme připraveni na nový upgrade.

ZIMA a JARO

Vystrkování růžků

Nový cyklus Jupitera zvířetníkem

S prvním vstupem Jupiteru do Berana začíná jeho nový cyklus průchodu dvanácti znameními. Zvěstuje tím, že se v roce 2022 objeví zcela nové možnosti růstu, čerstvě a od začátku. Ale ještě před tím, než v dubnu vykročíme vstříc novému dobrodružství bude třeba malého zastavení a zpětné rekapitulace.

Během ledna se sice po dlouhé době rozeběhne planeta jedinečnosti, Uran, který nás bude ponoukat začít něco dělat, ale Jupiter bude ještě v Rybách, kde je jeho expanzivní energie obrácená dovnitř. A tak uděláme lépe, když zkousneme zuby, a ještě chvíli vydržíme. Budeme se věnovat rozpouštění starých vzorců nadbytečných potřeb a pak vystrčíme růžky.

Vzhůru do dálek

Všechny planety mají přímý směr

Během února se rozeběhnou všechny planety, a tak to zůstane až do května. Věci se dají pomalu ale jistě do pohybu. Mnohé dostane nový spád. Celkově bude jaro zajímavým obdobím, na nebi se během toho utvoří spousta silných konjunkcí ukazující na nové začátky v:

  • smíření se v mezilidských vztazích
  • začátek budování nových společných hodnot
  • transformační pochopení souvislostí
  • změně dosavadních způsobů myšlení
  • postupné psychické regenerace

Na vztahy i city bude během jara kladen velký důraz. Venuše a Mars se budou pohybovat bok po boku. A takřka po celý rok nás bude v různé síle a intenzitě provázet konjunkční spojení Jupiteru s Neptunem, který na začátku dubna bude docházet do své síly. Potom až se stanou obě planety během června a července retrográdní se během listopadu k sobě vrátí.

Zjemněni láskou nalezenou v samotě

Konjunkce Jupiter, Neptun

Na úrovni jedince dojde k důležitým poznání na hmotné úrovni běžného života v obhospodařování toho, co má nějaký prakticky využitelný význam. Dostanou se k nám nové informace přinášející potřebné uspokojení nejen v tom, že se máme čím fyzicky nasytit, ale především ve sféře vlastní síly. Umění něco nedělat, odpustit si část z nad komfortu materiálního života, ovládnout svoje potřeby a pustit se do nového pojetí světa.

Pro lidi, kteří už jsou o něco dál, zejména na duchovní úrovni to nebude takový problém. Lépe řečeno zmatené období. Protože chápou, spojují oba atributy těchto planet. Kdy Jupiter mluví o fyzicky žité etice, zákonech, víře a Neptun je o jejich převedení na nejvyšší stupeň v přetavení na univerzální pravdu, v sjednocení na všech stupních vědomí vedoucí k duchovnímu osvícení. To celé podpořené jejich postavením v znamení Ryb.

Ale, pro lidi hůře duchovně připravené, co jsou značně materialisticky založení a jen stěží si dokáží připustit existenci světů nehmotných, jejich zákonitostí to bude vyvolávat zmatečné jednání. Nebo se mohou dostat do spárů lží, podvodů, které buď sami vykonají či se stanou objetí lži někoho jiného. Nechají si Neptunem nasadit růžové brýle, zalepit smysly cukrovou vatou v snadných řešeních, kde jedinec sám nemusí vynakládat velké úsilí.

Půjde o to zjemnit se vibrací univerzální lásky, pochopit její mystické tajemství. Přestat se dívat do králičí nory, kde jen předpokládáme, že tam něco existuje. Ale podívat se i okolo ní na všechny souvislosti a rozšířit etiku udržitelného bytí do všech zaprášených míst.

LéTO a PODZIM

Procvičováni v učební látce změn

Uran v ose Lunárních uzlů, nad uzlem představující karmický neboli cyklický úkol

Bude komplexní a mnohavrstvé. Bude nás nutit chovat se vůči tomu co nevidíme, jak sloni v porcelánu, na což jsme byli doposud zvyklí, dokud nedojdeme na okraj propasti. Kdy bude třeba pro vlastní přežití pustit se toho co nás spoutává. Strachu z chudoby, nemocí, toho, co nejsme schopni kontrolovat. Nechat to všechno žít svým způsobem. Přestat svazovat naše emoce, ale vykřičet je do světa, zbavit se jejich nánosů a pak... skočit do nové éry s důvěrou v budoucnost.

Budeme připraveni na to, co dáš to se ti dvakrát vrátí zpět?

Dokončovací už separační fáze kvadratury Saturn a Uran

Tato poslední podzimní potrvá naštěstí jen chvíli. Ale já se ptám: "Opravdu to bude naštěstí, nebude to náhodou celé o to intenzivnější? Budu věřit, že ano, naštěstí. Ale, jejich listopadová T-kvadratura s přidaným úplňkem v Býku na Uranu a Saturnem v jejím vrcholu se netváří zrovna přívětivě.

Že Jupiter v široké konjunkci s Neptunem ve vrcholu utvořené malé konfigurace geniality přinese to dobré, zjemnění láskou. Ideály, které budou uskutečnitelné ne utopistické, a přesto shovívavé ke všem stejně, spojující ne rozdělující.

Tuto konjunkci vnímám jako stěžení bod, ladění roku 2022 zároveň se střetnutím Uranu se vzestupným Lunárním uzlem. Už jen to slovu vzestupný je krásné...

  • Že předkládaná pomoc, ve vývoji lidstva v jednoduchých technokratických řešeních a zastíraní opravdu důležitých společných témat, zmizí jak pára nad hrncem.
  • Že nikdo nikomu nebude lepit smysly cukrovou vatou.
  • Že každý sám za sebe bude posílen schopností opravdové pomoci sobě i kolektivu.
  • Že bude znamenat štěstí a přízeň boží milosti.

Bez lhaní, kliček a obcházení zákonů, čehož jsme byli v předešlých létech svědky, které jsme si sami vytvořili pro vlastní ochranu. Jinak spadneme do králičí nory a s těží se z ní vyhrabeme.

Prožijte jej v co největší pohodě a s úsměvem na rtech!

Nasve

Chci mít svůj ASTRO rozbor!

Chci mít svůj výklad KARET!

Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

Zrenovuj, seřiď a získej maximum

Astrologie a horoskopy Budoucnost

Jaká bude převažovat kolektivní atmosféra v říjnu? Astro okénko vám dá odpověď.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu