Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 12. 8.2023

Předpověď pro sobotní den z Tarotových karet. Denní karta oznamuje přátelské porovnávání sil, Murphyho zákony, připravte se na den plný výzev.

Dnešní horoskop - sobota 12. 8.2023

Denní karta - zdravé soutěžení, porovnávání sil, Murphyho zákony.

„V lidské společnosti shledáváme tři hlavní příčiny sporů. První je soutěžení, druhá nedůvěra a třetí touha po slávě.“ Thomas Hobbes

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran 

Tento den vás může prověřovat, zda se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Všechny čtyři živly. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým. Ve vztazích se nenechejte ovládat, naopak navrhněte otevřené jednání. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Býk

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. Dopřejte péči svému močovému měchýři. Ke svačině můžete zobat brusinky.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Blíženci

V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu , taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi, mohou padnout pouta připoutanosti a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník. Ti, co si prošli obdobím zklamání a rozchodu, by měli pocítit přísun nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat. Dejte péči svým nohám, večer si je dejte výš, jak vaše srdce.

Afirmace: Sobě i partnerovi dopřávám svobodu.

Rak

Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. Je dobré si dát pozor na své nosní mandle a předejít pobytu v průvanu.

Afirmace: Nechávám věci běžet. Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Lev

Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu. Nebojte se prosadit, zpívejte si o radostech Lásky. Vaše barva dne pro krk je světle modrá, to může být v podobě trička nebo šátku.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Panna

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smířlivá řešení. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Může vás překvapit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám pro dnešek keště nevrátí. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Váhy

Zdá se, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Dejte si pozor na hádky před dětmi. Vyhýbejte se průvanu.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Štír

Něco je ve vzduchu a vy o tom nemáte ponětí. A pak přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi strávili desítky, možná stovky hodin. Je tu skvělá příležitost urovnat spory. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezónní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. 

Afirmace na vztahy: svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Střelec

Dnes byste se mohli zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě našich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo a bavilo jako dítěti.Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním. Určete si cíl a sledujte, co k vám samo přichází. Dopřejte si ve stravě oříšky, semínky a avokádo, vaše hlava to ocení.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Kozoroh

Ve vztazích buďte obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství. Ledviny jsou podmíněné vztahům, nezapomeňte na zvýšený pitný režim a omezení soli.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Vodnář

Dnešní den nabízí příležitost k usmíření nebo gesto Lásky či k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek, soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu , taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Po dlouhém sezení je dobré zakroužit si krkem a protahovat ho, aby jste předešli ztuhnutí šíje.

Afirmace: Sobě i partnerovi dopřávám svobodu.

Ryby

Pokud budou přicházet výzvy a otázky, využijte svoji mysl, odhoďte strach z vlastních prožitků a mějte oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. Zbavujte se nepotřebné minulosti a tlaku, prospěje to vašemu tlustému střevu, zrovna tak jako méně tučná strava.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - sobota, poměřování sil, přátelský nebo sportovní souboj.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu