Zpět na články

Jaký bude týden od 14. 8. 2023 do 20. 8. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 14. 8. 2023 do 20. 8. 2023 podle kartářky. Výklad pro tento týden jsem připravila podle Hvězdných karet Lindy Goodman.

Jaký bude týden od 14. 8. 2023 do 20. 8. 2023 podle kartářky.

Berani

Číslo 10, Kolo štěstí

Desítka je v těchto kartách symbolizována egyptskou bohyní Isis, Dárkyní života. Její obrovská síla a mocné vibrace se přenášejí i na vás v tom nejlepším smyslu slova. Když se ohlédnete za sebe zpátky, můžete být pyšni na to, co jste dokázali. A s důvěrou se dívejte vpřed, na to, co leží před vámi. Do vašeho života přichází světlo, láska, radost, pohoda a klid. Pokud něco potřebujete, objednejte si to u Vesmíru pomocí afirmace, kterou je nutno vyslovit v přítomném čase. Afirmaci je třeba pronést hned ráno po probuzení, dokud je vaše mysl čerstvá a není znečištěna žádnými negativními myšlenkami. Pokud máte nějaké problémy, sbalte je do staré tašky a tu pak vyhoďte daleko od vašeho domu.

Býci

Číslo 14, Pohyb – výzva

Jedná se o velmi šťastné číslo v projektech finanční a spekulativní povahy. Pište, zveřejněte výsledky svých výzkumů, inzerujte, prezentujte v tisku svoje podnikání. Máte před sebou cestu, může to být dovolená, ale i cesta služební, déle trvající stáž, studium, zahraniční kurz. Využijte ve svůj prospěch všechny příležitosti, které se vám naskytnou. Než se ale pro něco definitivně rozhodnete, nezapomínejte se poradit se členy rodiny, s přáteli, a myslete i na to, co vám říká intuice. O flirtování mít zájem nebudete, spíše toužíte po romantickém souznění s partnerem.

Blíženci

Číslo 28, Důvěřivý beránek

V biblických příbězích vystupuje beránek tradičně jako obětní zvíře. Pokud redukujeme číslo 28 na jednociferné číslo, dostaneme jedničku a ta vibruje energií Slunce. Co to pro vás znamená? Zvažujte důkladně každé své rozhodnutí, buďte připraveni na všechny možné eventuality. Nic neponechávejte náhodě. Prověřte si loajalitu lidí ve svém okolí. Nevěřte hlavně lidem, kteří vám lichotí. Máte před sebou možnost dosažení větších zisků a úspěchů. Znovu vás proto varuji před nemístnou důvěrou v někoho, kdo má autoritu a velkou moc. Spoléhejte více sami na sebe.

Raci

Číslo 24, Láska, peníze, tvořivost

Kartu s číslem 24 můžeme redukovat na jednociferné číslo 6, které vibruje energií Venuše. Máte kolem sebe hojnost lásky. Važte si tohoto požehnání, protože to není samozřejmost, nýbrž dar. Často míváte silné intuitivní pocity ohledně svého domova a rodiny. Vždy citem poznáte, kdy je ta správná chvíle, abyste někomu zavolali nebo ho navštívili. Budou vám nabídnuty projekty, které vám přinesou větší sumu peněz. Sice vám zaberou hodně času, ale výsledek, myslím finanční, bude stát za to. Otevře se před vámi možnost úspěšné návštěvy nějaké jiné země. Na nic se nevymlouvejte a jeďte.

Lvi

Číslo 19, Nebeský princ

Číslo 19 je příslibem slávy, štěstí a radosti. Vibruje energií Slunce, do světa posílá světlo a lásku. Pokud bojujete s někým nebo s něčím, konečně po všech bojích dosáhnete vytouženého vítězství. Minulé události jsou již za vámi, nyní nastává doba nových začátků, doba, kdy dostáváte nejrůznější dary. Rozdávejte šťastné úsměvy, zvedněte hlavu a nechejte do svého srdce vstoupit radost. Nebojte se říkat nahlas, co potřebujete a po čem toužíte. V zaměstnání budete mít hodně dalších úkolů, nezbývá vám nic jiného, než šéfovi vyhovět. 

Panny

Číslo 33, Láska a magie

Karta číslo 33 vibruje energií planety Venuše. V partnerských vztazích, to znamená ve vztazích s opačným pohlavím, panuje radost a pohoda. Nikde není psáno, že tento vztah potrvá věčně, proto nyní jásejte a tančete. To, co vám schází na ladnosti, to vynahrazujte hromadou nadšení. Ve vašem těle, ve vaší duši i ve vaší mysli je klid a harmonie. Nezahrávejte si s ohněm. Zajímá se o vás více nápadníků a vy nevíte, koho byste si měli vybrat. Spíše to vypadá, že všechny zájemce vodíte za nos a čekáte na svého prince nebo princeznu na bílém koni.

Váhy

Číslo 3, Jupiter

Majestátní Jupiter, známý též jako řecký bůh Zeus, představuje mužnou autoritu, spravedlnost a bohatství. Jupiter vás nabádá, abyste rozšiřovali svoje obzory a vzdělávali se, i kdyby to mělo znamenat dočasnou finanční nejistotu. Miřte vysoko, a i když nedoletíte ke Slunci, doletíte a přistanete aspoň na hvězdě. Pokud se objevují překážky, tak se nebojte vzít do ruky lopatu a odklidit z cesty to, co překáží. Všechno jde, když se chce a hlava je na svém místě. Taky byste si občas mohli vzít příklad ze Scarlett O Harové a pokusit se řešit problémy až v okamžiku, kdy nastanou. Proč byste se měli nervovat předem?

Štíři

Číslo 20, Probuzení

Radujte se ze sluníčka a z pěkného počasí. Vyjděte častěji z domácího prostředí do okolní přírody a podivíte se, jak vaše duše rozkvete. Opravdu je životně důležité udělat si na přírodu čas. Dává nám sílu, dobíjí nám baterky a nutí nás stát na zemi pevně a rovnýma nohama. Vrací nás zpátky ke kořenům, ve vzpomínkách se vracíme k našim předkům. Utíkáme do ní před stresem, která nás v každodenním životě ubíjí. Příroda a pobyt v ní odplaví náš vztek a nervozitu. Vychutnávejte si plnými doušky zázraky přírody. V praktickém životě vás čeká úspěšné období, pokud jste vše, co máte, nabyli čestně a bez podvodů. Pokud je tomu naopak, připravte se na dny dokazování původu všeho, co máte. A hrozí, že se můžete stát i mediální hvězdou v sarkastickém smyslu slova.

Střelci

Číslo 13, Regenerace – změna

K číslu 13 se váže mnoho pověr. Někdo ho nepovažuje za nějak významné, někdo se tohoto čísla obává a děsí, další ho považují za mystické číslo moudrosti. Jestliže toto číslo používáme ke konání dobra, získáme moc a úspěch. Mnozí lidé ve vás vidí anděla, protože jim přinášíte potěšení, inspiraci, možná i návod na změnu životního stylu. V těchto dnech byste měli více číst. Posadit se venku do písku, na zahradu na lehátko, nebo se usadit pod stromem. Číst pro potěšení je nejhezčí věc pod sluncem. Otevírají se nám nové obzory, zcestujeme celý svět, a přitom se nemusíme zvednout ze židle. Myšlenky a ideály celého lidstva máme na dosah přímo před sebou. A ze života neznámých lidí můžeme čerpat sílu, když je nám ouvej, ale i inspiraci pro svůj další osobní růst.

Kozorozi

Číslo1, Slunce

Dosažení všeho, co jste si předsevzali, leží ve vašich rukách. Všude, kde se ocitnete nebo kam se vydáte, vyzařujete kolem sebe jas a světlo. Lidé se rádi zdržují ve vaší přítomnosti. Jestli máte před sebou k řešení nějakou nepříjemnost, tak nebuďte skleslí, jednání dopadne výborně. To se jenom sluníčko schovalo na chvilku za mraky, ale dlouho se schovávat nebude. Ženy na dovolené by si měly dávat pozor na italské muže. Existuje vtip, podle mého názoru se hodně blíží pravdě, že italští muži umí hlavně tyto čtyři věci:

a/ popíjet na piazze /náměstí/

b/ být skvěle značkově oblečeni

c/ plodit děti

d/ hrát si s jejich hračkami – panenkami nebo playstationem

Vodnáři

Číslo 26, Partnerství

Vytažená karta s číslem 26 věští problematické situace v zaměstnání, v osobních záležitostech i ve finanční oblasti. Hádky, rozdílné názory, rozpory a neúspěch všude, kde se jedná o partnerství. Zrozenci by se měli především spolehnout sami na sebe, na svou intuici, v žádném případě by se neměli nechat ovlivnit názory druhých. Pokud budete spoléhat na svou vnitřní sílu a vyhnete se hysterickým scénám, dostaví se kladný výsledek. Vaše modlitby budou vyslyšeny, ale vy budete muset tomu druhému umět odpustit. A bez dalších výčitek. Ženy plnějších tvarů, pokud hledají partnera, by si měly zajet do Venezuely. U tamějších mužů jsou v kurzu velké zadky žen.

Ryby

Číslo 26, Královská hvězda Lva

Sklízíte plody své práce. Co jste zaseli, o co jste se starali, to vám přináší, nebo také nepřináší boží požehnání. Pokud jste usilovně pracovali, přicházejí k vám koše plné příslibů lásky, úspěch v zaměstnání i ve finanční sféře. Jako magnet přitahujete k sobě vše, po čem toužíte. Před stereotypem každodenního života byste měli na pár dnů nebo týdnů uniknout na nějaký ostrov. Nastavte tvář Slunci, flirtujte, navštěvujte památky, dělejte vše pro to, abyste mysleli pozitivně a hodně se smáli. Za pracovními problémy udělejte tlustou čáru a nemyslete na povinnosti, které vás po návratu z dovolené čekají. Do současného vztahu se vrátí harmonie, humor a kreativita.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu