Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 14. 8. 2023

Pondělní předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení. Denní karta nabádá k větší samotě, kdy může vzniknout mnoho inspirace právě z odloučení od hlučícího davu.

Dnešní horoskop - pondělí  14. 8. 2023

Denní karta - v samotě můžete uslyšet svůj vnitřní hlas, nebojte se dočasného odloučení

„Harmonie mezi samotou a bytím součástí kolektivu je ideální, ale dlouhodobá samota může škodit.“ Michal Hrůza

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran 

Možná dnes pocítíte vnitřní útlak, který prožívá vaše duše, neboť v nějaké situaci zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět vrátíte do své přirozenosti, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní napětí. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Býk

Tento den vám bude přes nějaké situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze, takže můžete být zbaveni trestu, avšak vina vám uvnitř sebe sama zůstane. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte. Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody. 

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Blíženci

Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

RAK

Váš problém v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte je možná v tom, že jste ustrnuli v pomyslném klidu. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně. Nebuďte k této situaci pokud možno lhostejní a odložte na zítřek to, snese odklad a kde si nejste jisti, se k ničemu nezavazujte.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Lev

Pokud jste včera uvažovali o nějakém konci, změně, tak ta se dnes hlásí o slovo. Přichází rozloučení, uvolnění, konec, je to uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde něco, co už neslouží a je přežitek, proto uvítejte změnu, a to jak tu vnitřní, tak i tu na povrchu. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání, třeba, že přestanete s nějakou závislostí nebo prostě uděláte něco jinak, než obvykle. Stačí jít pěšky do schodů nebo jít do práce jinou cestou.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Panna

Jestliže jste váhali se vyjádřit s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, pak dnes neváhejte s vyjádřením těchto citů. Můžete prožít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je velká pravděpodobnost urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru, přichází velké šance na usmíření.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Váhy

Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého.V klidovém čase naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešeními. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Štír

V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. Máte šanci změnit něco, co jste dlouho odkládali. Třeba zvýšení alimentů nebo na poslední chvíli přihlásit svá dítka do jejich oblíbených zájmových kroužků nebo letního tábora. V oblasti zdraví procvičte své kotníky, třeba při sezení u počítače zvedněte střídavě nohy a kružte nejprve kroužky doleva a pak do prava. Aby nedošlo k oslabení tohoto místa, zkuste být dnes takoví, jací opravdu jste, odhoďte pro dnešek masku a věřte, že se nemusíte podřizovat náladám druhých. To může nakazit i ostatní.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Střelec

Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte prověřené vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechny ty řeči okolo toho. Ve vztazích můžete pocítit, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, než-li přelétavost a změna v opojení nového kouzla. Avšak tam, kde byste pociťovali ohrožení vaší jistoty, můžete zaznamenat nebezpečnou žárlivost.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Kozoroh

Nastal čas být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému, buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Vodnář

Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztazích, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Ryby

Není každý den posvícení a ten dnešní říká, umíte přijmout i porážku, prohru a strach ze ztráty? Tak to v životě chodí a je potřeba zpytovat svědomí, zamyslet se, proč se to mohlo stát, aby se to příště již neopakovalo. Nakonec vás to posune a usoudíte, že to mělo svůj význam. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Nezaplétejte se do boje, buďte tichý pozorovatel. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Svou energii můžete využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - pondělí - osamocení. Kniha- nejlepší přítel.📚

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu