Zpět na články

Dnešní horoskop - pátek 18. 8. 2023

Páteční předpověď pro ty, kteří se rádi nechají inspirovat výkladem z Tarotových karet. Denní karta pro tento den je pozitivní a ohlašuje změny, nové začátky, odhodlání. Pořízení si domácího mazlíčka. Užijte si ho na pohodu. Ilona.*

Dnešní horoskop - pátek 18. 8. 2023

Denní karta - nové začátky, cesta, změna životního směru.

„Každý začátek povstane z konce jiného začátku.“ Seneca

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Každý vztah může vzkvétat a být živý jen když jsou partneři otevřeni stálé změně a novým zážitkům a proměně. Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Dnes byste neměli brát svět příliš vážně, ale raději na lehkou váhu. Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Býk

Při hledání smyslu života se nespokojte s prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Nedejte se odbýt lacinými odpověďmi.  Probuďte svou vnitřní moudrost a logiku.Ovládejte silné city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Budete nejspíš prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Blíženci

Někteří z vás se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Jiným přijde vhod i kompliment, uznání. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte sezónních slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat. K někomu se dnes může ohlásit kamarád a a pozvat vás na přátelskou schůzku, výlet.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Rak

V tento den můžete dojít k zjištění, že jste se kdysi uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy v dětství, neporozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Jenomže toto zdání vám nemůže poskytovat ochranu donekonečna a tím bude nejspíš zbořena vaše zdánlivá jistota. Pro vaše ego by to mohla být nejistota, jako když se ocitne loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Počáteční šok a odpor může odeznít čím dříve přijmete skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. Toto poznání ve vás může vyvolat neznámý pocit s následným poznáním, že žití ve volnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Lev

Co vám v životě chybí? Finanční jistota? Nebo vás trápí slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli se solí? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku, kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Panna

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a radovánky a kupte jim něco pro radost.

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

 

Váhy

Do vašeho života vstoupí něco nového, připravte se na pozitivní změny. Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tak, že probudíte dávno zapomenutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Duch se propojí s hmotou. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci a k vlastní seberealizaci, v podobě se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů. Víte o nich?

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Štír

Dnes vás bude nejspíš ovládat ženská stránka vzdušného elementu, která představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, přístupnost k logickým argumentům, inteligentním řešením. Zároveň ale taková osoba může působit na své okolí chladně a odtažitě. Nastavte tudíž tu správnou míru, jinak byste byli chladní a udržovali si odstup. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Střelec

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Kozoroh

Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Vodnář

Určete si cíl a zapojte se do nových projektů, naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému.Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Ryby

Přestaňte čekat na víkend, na dovolenou, na narozeniny, na přestěhování a začněte prožívat štěstí teď a tady. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty.  Štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou. Štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - pátek - nové začátky, odhodlání k samostatnosti. Den plný změn.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu