Zpět na články

Jaký bude týden od 21. 8. 2023 do 27. 8. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 21. 8. 2023 do 27. 8. 2023 podle kartářky. Výklad pro tento týden jsem připravila podle karet Doreen Virtue Smysl života.

Jaký bude týden od 21. 8. 2023 do 27. 8. 2023 podle kartářky.

Berani

Síla

Jsou lidé, kteří se vyhýbají obtížnějším úkolům, protože se bojí neúspěchu. K takové skupině vy ale v žádném případě nepatříte. Obtížné úkoly považujete za výzvu a podnikáte vždy ty správné kroky, abyste zvítězili. Vše, co jste v životě prožili, vás zocelilo, dodalo vám sílu a odvahu. I když je vaše cesta občas bolestivá nebo riziková, spoléháte se sami na sebe a nevadí vám třeba další studium nebo prezentace svých úspěchů na veřejnosti. Bude vám nabídnuta možnost politické kariéry a veřejné činnosti. Budete za někoho totiž muset tak zvaně hasit požár. To znamená převzít na sebe problémy někoho jiného. Vy jste jediní, kteří v dané chvíli dovedou proměnit zdánlivě neřešitelný problém v úspěch. Známí vás najdou v tomto týdnu všude tam, kde se něco staví, konstruuje a kde se zachází se zemí. Vaše šťastná čísla jsou ta, která jsou dělitelná 9, 5, 8. K příznivým dnům patří úterý, pátek a neděle, příznivé měsíce jsou leden, únor, prosinec.
 

Býci

Důvěra

Současné zaměstnání vás ani trochu nebaví. Na pracoviště docházíte neradi a pracovní povinnosti sice plníte stoprocentně, ale chybí vám vnitřní zaujetí a radost z vykonané práce. Hodně se musíte ovládat, abyste nepodlehli emocím. Pro organizaci jste nesmírně cenným pracovníkem, vedení spoléhá na váš názor. Ovšem vy v duchu uvažujete nad změnou. Rádi byste se přestěhovali do jiného státu a hledali si takové zaměstnání, v němž byste si mohli splnit své dětské sny. Nezačínejte nic v únoru nebo v prosinci, příznivé měsíce jsou březen, červen, listopad. Hnací silou, která vás žene jinam, jsou peníze. Dokážete si vychutnat jejich moc i cenu. I nadále chytře ukládejte peníze do předmětů s trvalou hodnotou, do šperků, pozemků. Dávejte si pozor na to, abyste věci neviděli jen černobíle – a ostatní barvy byste nebrali v úvahu. Poškodili byste především sami sebe.
 

Blíženci

Světlo a láska

V poslední době jste hodně zapracovali na své psychice. Jste tolerantnější, pokornější, empatičtější, umíte pracovat s energií. Někteří zrozenci mají našlápnuto k profesi fyzioterapeuta, léčitele, psychoterapeuta. I dál si uchovávejte pozitivní a láskyplné myšlenky a pocity a sledujte, jak se překvapivě mění váš život k lepšímu. Jste velmi komunikativní, ale dávejte si pozor na to, abyste v řečnickém zápalu nedramatizovali nějaký zážitek, nic si nepřibarvovali. Také je nutno, abyste své nápady pouze neprezentovali, ale uměli je dovádět do konce. Občas nezaškodí zamyslet se nad tím, jak se shodují vaše slova a činy. Velké možnosti uplatnění můžete nalézt v zábavním průmyslu. Pokud máte malé děti, pozorujte, zda nepřeskakují z jedné věci na druhou. Naučte je koncentrovat pozornost a začít další věc až tehdy, když úspěšně dokončí tu první. Štěstí vám mohou přinést čísla dělitelná 5, 3, 9, vaše příznivé dny jsou čtvrtek, pátek, sobota.
 

Raci

Rodina

Smysl vašeho života začíná u vás doma. Máte významný úkol, stmelovat nenápadně vztahy mezi členy užší i širší rodiny. Když se vám podaří usměrnit někoho, kdo rád popichuje ostatní, zažíváte pocit vnitřního klidu, míru a pohody. Jste velmi vnímaví, senzitivní a často dokážete odhadnout, co si myslí ostatní. Vlastní tvořivost a nápaditost využijte při renovaci domu či bytu. Někteří zrozenci trpí v zaměstnání, ale výpověď nepodají, protože se obávají budoucnosti. Štěstí vám přinesou všechna čísla, která jsou dělitelná 2 a 5. Záležitosti úřední povahy vyřizujte v pondělí nebo ve čtvrtek, nakupovat byste měli chodit v pátek. Do konce měsíce se vyhýbejte nadměrné fyzické zátěži. Je-li váš šéf taky Rak, zbytečně ho neprovokujte, je hodně vztahovačný a mohlo by to pro vás špatně skončit. Nebojte se říkat nahlas, co potřebujete, jaká jsou vaše přání. Vaši blízcí nemají křišťálovou kouli, aby do ní mohli nahlížet. V tomto týdnu vám nuda určitě nehrozí. Vezměte kytaru a srpnové večery prožijte s písničkou u táboráku.
 

Lvi

Toužebná přání

Nacházíte se v důležitém bodě svého života, kdy je potřeba se rozhodnout, co vlastně chcete. Ujasněte si při meditaci nebo při tichém rozjímání, po čem touží vaše srdce. Poraďte se též se svou intuicí a začněte jednat, nic neodkládejte. Cesta k cíli by měla být pokojná a klidná. Takže organizujte, plánujte, budujte, ale nezapomeňte odpočívat. U mladých zrozenců hrozí, že neunesou neúspěch u zkoušek a studium přeruší. Potřebují na nějakou dobu změnit životní styl, dozrát, a pak jsou schopni přerušené studium dokončit. Nesnášejí rychlé tempo a příkazy. Vyčerpaně a unaveně se budete cítit na konci měsíce srpna. Radost svým blízkým uděláte nějakým dárkem pro sportovní činnost. Může to být značková tepláková souprava, tenisová raketa, batoh, souprava na golf. Při nákupech nákladnějších věcí si raději počkejte na období výprodejů. Jestli si vybíráte z více nápadníků a nemůžete se rozhodnout, komu dát přednost, tak si vyberte toho, kdo vám toho nejméně slibuje. Ten vás taky nejméně zklame.
 

Panny

Výživa

Na vlastní kůži jste dávno poznali, jak vás ovlivňuje jídlo a pití, které konzumujete. Dostatek energie, dobrá nálada, spánek, klouby, záda apod. – mezi vaším duševním a fyzickým zdravím a stravovacími návyky existuje velice úzký vztah. Při hledání pracovního místa vám bude nejlépe vyhovovat zaměstnání v klidnějším prostředí a s pevnou pracovní dobou. Při pohovoru nebuďte zbytečně skromní, snažte se zdůraznit vše, co můžete nabídnout. Můžete předložit i doporučující dopis od bývalého zaměstnavatele. Na kladené otázky odpovídejte jasně a stručně. V otázce finančního ocenění udejte aspoň takový plat, jaký jste pobírali u svého minulého zaměstnavatele. Nepříznivý den je pro vás každý srpnový pátek, tady je třeba být hodně obezřetný a rozvážný, hrozí úrazy a nehody. Nezadaní budou hledat někoho solidního, solventního, s vyřešenou minulostí a bez závazků.
 

Váhy

Vnímavost

Vaše zájmy a záliby doznaly v poslední době určitých změn. To, co vás dříve zajímalo, vás už nepřitahuje. Začali jste se též pohybovat v jiném okruhu lidí. Potřebujete kolem sebe laskavé pracovní prostředí, vstřícné a upřímné kolegy, kteří jsou vám oporou. Vnímejte pozitiva, která vám současná práce přináší. V brzké době vás překvapí i materiální výhody, které vám zaměstnání poskytne. Vy sami se budete v následujících týdnech cítit skvěle, budete se hodně smát a k životu zaujmete optimistický přístup. I nadále posilujte svou sebedůvěru, pozorně vnímejte nové příležitosti a šance. Vaše příznivé dny jsou středa a pátek, dále šťastná čísla jsou ta, která jsou dělitelná 6, 4, 7, 10. Připravte se v zaměstnání na kritiku vzhledu. Chcete-li uspět, volte konzervativní a elegantní oblečení,  nezapomínejte mít čisté a upravené nehty. Dbejte na to, aby vám vaše povolání přinášelo i určitý tvůrčí rozlet. Věřte ve své sny a nevracejte se do minulosti.
 

Štíři

Zvířata

Milujete zvířata a ona milují vás. Rozumíte jejich laskavým a něžným srdcím, vážíte si jich a často hájíte jejich práva. Cítíte a slyšíte, co vám tito živí tvorové sdělují. Budete si libovat v ostrých výměnách názorů, jste kdykoliv připraveni k bouřlivé diskuzi. Může se některým z vás stát, že vás lidé nebudou chápat, spíše se vás budou bát a možná se vám při setkání i vyhnou. Snažte se být v rozhovorech objektivnější a pozornější k potřebám druhých. Vaše nepříznivé měsíce jsou červenec, srpen a říjen. V těchto měsících, vždy v úterý, se snažte být více opatrní a rozvážní. Štěstí vám přinesou čísla, která jsou dělitelná 9, 2, 4, 6. Ve čtvrtek, v pátek a v neděli byste měli činit důležitá životní rozhodnutí, případně plánovat zdravotní zákroky a operace. Počítejte s tím, že se v brzké době budete muset více postarat o některého člena rodiny.
 

Střelci

Čas rozhodnutí

Položte si pár otázek a upřímně na ně odpovězte. Co si přejete? Co byste rádi změnili? Na co čekáte? A pokud můžete udělat to, o čem sníte, neotálejte a začněte jednat. Prozkoumejte své možnosti a vezměte život do svých rukou. Vaše zaměstnání tvoří velkou část vašich každodenních činností, proto vyplňujte svůj čas smysluplně a radostně. Vaši životní pohodu narušuje čas od času neúprosná realita. Někdy zavíráte oči před skutečností, bráníte se omezením, bojujete za nezávislost. Stále někam spěcháte, stále se něčím zabýváte, občas se necháte unést hněvem, i když navenek působíte vyrovnaně a bezproblémově. Nezapomínejte odpočívat, nepodléhejte lichotkám, nepřeceňujte svoji sílu a energii. Pokud by vás někdo chtěl potěšit dárkem, určitě by vám přišla vhod cestovní žehlička, vstupenky na automobilový závod, turistické boty, knihy o přírodě, cestopisy. Pozor si dávejte na časté neplnění slibů. To, že něco slíbíte, ale slib nejste schopni dodržet, vás může přivést do nepříjemných problémů.
 

Kozorozi

Podpora

Někteří zrozenci přemýšlejí o změně zaměstnání. Máte zřejmě pocit, že je sice zajištěna finanční jistota, ale na další benefity již nedosáhnete. Vaší velkou výhodou je, že ani v pozdějším věku vám nepřijde zbytečné učit se něčemu novému. Dařit se vám bude v oblasti gastronomie a v zemědělství. Jste předurčeni ke štěstí a k úspěchu. Vaše znamení řídí desátý dům horoskopu, dům úspěchů a slávy. Výbornými čísly jsou pro vás všechna čísla, která jsou dělitelná 8, 2, 3, 9. Jasně vnímejte, že v zaměstnání jste kvůli práci a ne kvůli  flirtování a spřádání intrik. S některými méně zdatnými kolegy obtížně naleznete společnou řeč, jednodušší bude se s nimi definitivně rozloučit. Pěstujte v sobě optimismus, naději a víru, zbavte se špatné nálady a negativních myšlenek. Berte život takový, jaký je, zvedněte hlavu vzhůru a ukažte svému partnerovi, že vám v žilách stále koluje horká krev. A svůj protějšek co nejčastěji chvalte.
 

Vodnáři

Svoboda

Možná máte dojem, že jste obětí vnějších okolností, ale mýlíte se. Ať už děláte cokoliv, stále máte možnost volby. Současný stav nastal i vaší zásluhou, přijměte svůj díl odpovědnosti a uleví se vám. Zkuste změnit zaběhaný životní režim. Důvěřujte svým pocitům a svému vnitřnímu hlasu, protože vás přivedou k činnostem i k profesi, v nichž najdete smysl života. Občas tíhnete k extrémům, ukončíte zbytečně vztahy, které jsou kvalitní. A doplatíte na to jen vy sami, protože pořád toužíte po nějaké změně a nesnášíte stereotyp. Sice si rychle najdete náhradu, ale ne každý je ochoten váš životní styl a vaše nároky akceptovat. Příznivé měsíce jsou leden a srpen, dny čtvrtek, pátek a sobota. Hnací silou vašeho života budou v příštích dnech peníze. Kolem nich se bude vše točit. Se šetřením si vrásky dělat nebudete, spíše budete hledat solventního partnera, který by měl vaše potíže vyřešit k vaší plné spokojenosti. A opět se dostáváte do začarovaného kruhu, protože málo spoléháte na sebe, máte vysoké životní náklady a k šetření nebo do hledání další práce se příliš nehrnete.
 

Ryby

Knihy

Tato karta vás spojuje s láskou ke knihám. Váš smysl života se točí kolem psaného slova. V každé knize, po které sáhnete, naleznete cenné informace, i když váš čtenářský záběr je rozmanitý. Kniha je pro vás učebním a studijním materiálem, ale i únikem do jiných světů a jiných životů. Patříte k nejpůvabnějším a nejpřitažlivějším lidem na Zemi. Pokud zažijete nějakou nepříjemnost, velmi obtížně se s ní vyrovnáváte. Ve volném čase se věnujte hudbě, šití, výtvarným činnostem. Nedívejte se na hororové filmy, začali byste trpět nespavostí. Štěstěna se k vám neobrací zády, obdařila vás značnou protekcí a šťastnými náhodami, které vás během života potkají. Záleží jen na vás, jak tyto dary a příležitosti dokážete využít. Spokojenost najdete v komunikaci s přáteli, při hledání nového zaměstnání využijte kontaktů někoho výše postaveného. Bez přímluvy byste se mohli také ocitnout v místech, kde lišky dávají dobrou noc.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu