Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 21. 8. 2023

Předpověď horoskopu pro jednotlivá znamení Zvěrokruhu na pondělní den. Denní karta pro tento den je pod energií neustálé proměny. Jednou jsme nahoře, jednou dole.

Dnešní horoskop - pondělí 21. 8. 2023

Denní karta - život je vrtkavý, jednou jsme nahoře, jednou dole.

„Každý na světě je jednou nahoře a jindy dole. Máš padesát dobrých a padesát špatných dnů. Jediné, co můžeš ovládat, je, jak na to nahlížíš.“ — Jaromír Jágr

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Dnes byste měli naslouchat svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Zkuste si připustit, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Tím se podíváte svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Býk

Dnes byste měli naslouchat svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Zkuste si připustit, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Tím se podíváte svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. 

Afirmace: Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.  

Blíženci

Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízeň svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechny ty řeči okolo toho.Úspěch je dnes nakloněn těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Rak

Nemáte pocit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to, co by bylo rozumné začít řešit? Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku, nejste přece pštros.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Lev

Mystika zasahuje do našich životů věky a vy dnes máte možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Máte možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak nerozhrnout ho. Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Panna

Řešení tam, kde si ostatní neví rady. Zdravým, objektivním úsudkem, bez zaslepenosti vášní, kdy svobodným průchodem energií dojde k navrácení zdraví, klidu a pohody. Jak se sebou samotným, tak i s ostatními. Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. 

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Váhy

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Doba smutku by neměla překročit pět dní.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Štír

V zaměstnání máte šanci dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, taktéž dobrou radu a pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník.

Afirmace: Sobě i partnerovi dopřávám svobodu.

Střelec

Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. Je tady čas, uspořádání něčeho ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřená a připravená být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Tento den byste měli prožít v blaženosti, pozor však na požitkářství. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy. Dejte si šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Vodnář

Máte skvělé důvody vsadit na vítězství, protože tento den je váš úspěšný den. Svým úspěchem jste vzbudili zájem okolí. Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Ryby

Tento den nabízí šanci zlepšit svůj život, a to třeba tím, že probudíte dávno odsunutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Proto buďte dnes více otevření a činorodí. Seberealizaci nejlépe vyjádříte v podobě vašich největších talentů, zavzpomínejte, co vás nejvíce bavilo v dětství a vydejte se tímto směrem. Věřte sobě, svým pocitům a nenechte si do nich od nikoho mluvit.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - pondělí - štěstí.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu