Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 26. 8. 2023

Sobotní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu z Tarotových karet. Denní karta oznamuje, že dnes je šance se chovat jako blázen, spontánně, svobodně, jako to malé dítě.

Dnešní horoskop - sobota 26. 8. 2023

Denní karta - Nebojte se být pošetilým bláznem, získejte svou nezávislost.

„Lepší moudrý blázen, než bláznivý mudrc.“ — William Shakespeare

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním, máte šanci zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Máte šanci propadnout k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Kamarádovi odpustíte více, než svému partnerovi, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Býk

Uvědomte si, že moc a síla peněz jsou pomíjivé, ale křivda na duši přetrvává. Dnes je potřeba začít se orientovat novým směrem, změnit utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání a skutečností. Můžete se stát obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. Lpěním na současnosti bráníte běhu života. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislý druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Blíženci

Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tím, že probudíte dávno odsunutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Buďte štědří i ke svému okolí. Proto buďte dnes víc otevření a činorodí a to hlavně v tom, co vás bavilo dělat jako dítěti. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. Zdá se, že si natolik věříte, že nedáte šanci pocitům zvenčí, aby vám narušily vaši sebejistotu.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Rak

Setkání se starším, moudrým mužem se vám může z počátku zdát jako bezpředmětné, protože tento muž se bude jevit jako chladný. Pokud vám ovšem poskytne radu, pak věřte, že neprohloupíte a toto jeho gesto bude pro vás přínosné, protože bude objektivní. O jeho odměnu se postaráte tím, že ho uposlechnete i pro jeho vlastní uspokojení, že takto mohl učinit. Jestliže i vy sami budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být otevření a zdvořilí. Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Lev

Tento den je o uvědomění si svých citů a emocí, které se skrývají ve vašem nitru. Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Panna

Možná jste si vystavili okolo sebe obrannou zeď po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete a nenecháte se již odvádět od správného směru. Žádá se od vás, abyste již nebyli předpojatí, abyste tuto zeď zbourali a vpustili do života opět slunce, Lásku a důvěru.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Váhy

Měli byste použít logiku a uvažovat silou analýzy, podloženou na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vašeho pohledu do okolí, využít svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, umět se postavit čelem k výzvám, protože jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. Obchodní schůzky jsou předurčeny k uzavření s mužem středního věku, který je tělem i duší obchodník, ač chladný, tak právě proto úspěšný.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Štír

Do vašeho života vstoupí něco nového, připravte se na pozitivní změny. Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tak, že probudíte dávno zapomenutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Duch se propojí s hmotou. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Přeměňte své myšlenky v činy a ty se poté snadněji uskuteční. V oblasti zdraví vyměňte bílý cukr za březový nebo stevii, vaše slinivka to ocení.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Střelec

Probuďte svou vnitřní moudrost a logiku.Ovládejte silné city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Budete nejspíš prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, která je nezávislá na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Kozoroh

Chopte se nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Vodnář

Budete nejspíš zkoušeni, zda se odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně. Nebuďte k této situaci pokud možno lhostejní a raději zvolte mínění: odložme na zítřek to, co nemusíme udělat dnes a k ničemu se nezavazujte.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Ryby

Měli byste dojít k uvědomění, zda raději dáváte a nebo přijímáte pomoc. Nejvíce se to dá využít v pracovní oblasti a nebo tam, kde jsou viditelné materiální rozdíly. Také můžete být potěšeni tím, že někdo opravdu dokáže ocenit vaši práci a píli.Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - sobota- můžete se chovat jako Blázen, buďte spontánní. Sbalte si svých 5 švestek

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu