Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 27. 8. 2023

Jak to vidí Tarot v poslední srpnovou neděli? Předpověď pro všechny, jež se nechají inspirovat výkladem pro jejich znamení.

Dnešní horoskop - neděle 27. 8. 2023

Denní karta - cesta, stěhování, koupě domu

„To cesta, cesta nám přináší štěstí, ne cíl.“ — Dan Millman

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ještě dnes ozvat.

Beran

Dnes vás může nečekaně navštívit někdo z dávné minulosti, z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Některým se v tento den podaří oživit vzpomínky nebo vztah z minulosti. Stará Láska nerezaví, říká se, že? Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého raného věku, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Nezůstávejte však v nostalgii příliš dlouho. Nezapomeňte se dívat do budoucnosti, tu si tvoříme teď a tady. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Býk

Dnes můžete mít dvojí vnímání, a to jak vnější, tak vnitřní. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. Při delším odloučení můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak ledajaké, ale takové, které vám něco chtějí zdělit. Dnes to budete vy, kdo bude druhé směřovat správným směrem.  Lidé se budou rádi svěřovat se svým tajemstvím. To vždy mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu. Věřte však, že nevyžádaná rada, žádná rada. 

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Blíženci

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. V povolání se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem, neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Buďte prostě sví a věřte si. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která povede k uzdravení. 

Afirmace: Námaha, kterou beru na sebe, slouží k mému růstu.

Rak

Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Udělejte prostě radikální řez v situaci, která už nesnese váhání. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. 

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Lev

Možná jste kdysi prožili zklamání, bolest a vystavěli si pomyslnou zeď, která vás měla ochránit před dalším zraněním. Vaše ego bude dnes podrobeno zkoušce a bude žádáno, aby vás uvolnilo z pout, do kterých jste byli uvězněni. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Panna

Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Možná přijde poštou, nebo jako nečeká návštěva, třeba na vás čeká na pracovišti. Ale rozhodně nemůže uškodit, když tomu štěstí trochu pomůžete a sami se chopíte iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Dělejte něco, čeho jste se zatím neodvažovali nebo si třeba kupte los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Váhy

Po vás se nejspíš bude chtít, abyste uměli pohladit vlídným slovíčkem, měli porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Štír

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, je možné, že vám do cesty vstoupí mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. Předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech, nenechat se vtáhnout do strachu, který může vyvolat váš strach z vlastních citů, umět vidět a hledat pravdu i smysl života pro další dny, prosadit si své ideály, touha po učení a hledání cesty a smyslu života, toto jsou výzvy pro váš dnešní den.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Střelec

Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Žádný učený z nebe nespadl. Máte jasné představy, které chcete ve svém vztahu uskutečnit. Pokud i váš partner je nakloněn vašimi cíly, budou rychle zhmotněny, pokud se ale vaše cíle neshodují, může to vyvolat značné napětí. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Kozoroh

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromu. Přepadají vás otázky typu: “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Vodnář

V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, se prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Vítězství může být i takové, že zvolíte ukončit vztah nebo zvolíte změnu zaměstnání. O toto je vítězství sám nad sebou. Přijměte pomyslný vavřínový věnec vítězů.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Ryby

Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Odhodlání k důležitému kroku, osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek, svazků a idejí. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. Tam, kde přestává hodnocení, se projasňuje a prohlubuje vnímání. Na svém partnerovi byste dnes neměli chtít nic měnit, ani kritizovat. Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás. 

Afirmace: Všechno je jak má být.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - neděle - stěhování, cesta, koupě domu. Mít pod kontrolou své myšlenky a činy.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na vaše otázky v psychosomatice, vztazích a zaměstnání.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu