Zpět na články

Dnešní horoskop - úterý 29. 8. 2023

Dnešní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu z Tarotových karet. Denní karta na úterý je nakloněna spolupráci nejen třech osob, proto ti, kdo pracují v týmu, využijte tuto energii pro vytvoření velkého díla. Někteří mohou být v tento den povýšeni, dostat pochvalu a uznání.

Dnešní horoskop - úterý  29. 8. 2023

Denní karta - spolupráce v týmu, nejen třech osob, pracovní úspěchy

„Spojení je začátek, setkávání je pokrok a spolupráce je úspěch.“ Henry Ford

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pokud máte zájem o můj osobní nebo telefonický výklad, neváhejte se dnes ozvat.

Beran

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Je to přechod ze tmy do světla. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Býk

Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého mít pod kontrolou a pod zámkem. V oblasti zdraví je dobré věnovat péči trávení, a to vaší slezině, slinivce a žaludku. Zvolte tedy odlehčenou stravu, nelpěte na minulosti a na tom, co dnes nemůžete změnit. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Blíženci

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Bude se vám hodit v období, kdy se finančně nemusí dařit jako dnes. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. Vydejte s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás poprvé.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Rak

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. Můžete je změnit a nasměrovat tak, jak je vám příjemno. Projevte se jako vítěz a ukažte se okolí. Tato změna by se měla projevit jak v profesním, tak i v osobním životě. Máte šanci být potěšeni telefonním hovorem nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Vítězství může být i takové, že zvolíte ukončit vztah nebo zvolíte změnu zaměstnání. O toto je vítězství sám nad sebou. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Lev

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje a doufáte na podnět zvenčí, tak dnešním dnem se to může náhle změnit. Váš klid může narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na super last minute.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Panna

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky, záblesk ducha nebo Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vám jistě vykouzlí úsměv ve tváři.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Váhy

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Štír

Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Ale rozhodně nemůže uškodit, když tomu štěstí trochu pomůžete a sami se chopíte iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Dělejte něco, čeho jste se zatím obávali, vyzkoušejte něco nového nebo si aspoň kupte los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Střelec

Nabízí se vám prožití krásných chvil plných humoru, radosti , bezstarostný den. Prožijte den v radosti, kterou byste měli nakazit druhé a své okolí, starosti nechte za hlavou. V práci vám půjde vše lehce od ruky, měl by vás obklopovat pohodový kolektiv. Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý zákusek, dopřejte si masáž obličeje, dojděte si do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt užít tak, jako vy.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Kozoroh

Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Vodnář

Příznivý den k usmíření nebo gestu Lásky či k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek. Šance zažít soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích máte šanci překonat svou žárlivost, posílit si sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Dojděte si na kosmetiku, masáž, připravte si šatník na zimu. 

Afirmace: Sobě i partnerovi dopřávám svobodu.

Ryby

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - úterý - spolupráce, mistrovská díla. Posilněte svou páteř. 🖼️

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na vaše otázky v psychosomatice, vztazích a zaměstnání.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu