Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 30. 8. 2023

Tarotová předpověď kartářky Ilony Brejchové pro všechna znamení Zvěrokruhu. Výklad je nejenom pro zájemce o mystiku, ale i pro ty, jež se nechají inspirovat rady a afirmací pro kvalitní partnerský vztah.

Dnešní horoskop - středa 30. 8. 2023

Denní karta - Magie - využijte sílu a kouzlo Lásky a všechny 4 živly.

„Láska je mocná čarodějka. I když jsi sám kouzelník, nikdy nepochopíš její kouzla.“ Johann Wolfgang von Goethe

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Neidealizujte si váš vztah, buďte k sobě upřímní. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty


Býk

Ruku na srdce, kde klamete sebe a kde druhé? Kde utíkáte před problémem a nepřiznáte si to? Bylo by na čase vypnout a odpočívat, odprostit se od starostí. Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smířlivá řešení. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Blíženci

Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Třeba se Vám naskytne i příjemná možnost si s někým zakoketovat. Pokud chcete podniknout něco nového, je potřeba mít čistý stůl. Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor, je zde velká pravděpodobnost k úspěšnému pořízení. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Rak

Radostná zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale žádoucí. Vyžaduje tudíž ukázněnost, trpělivost. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se proměnit k vašemu uspokojení. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím.  

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Lev

V osobních vztazích můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti ke svému protějšku a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Nezadaní mají možnost nového seznámení s mladým člověkem, který bude líbivý oku, avšak nebude mít až tolik životních zkušeností. Proto nedejte na první dojem a nechte promluvit vaše srdce. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Panna

Při hledání smyslu života se nespokojte s prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Nedejte se odbýt lacinými odpověďmi.  Probuďte svou vnitřní moudrost a logiku. Ovládejte své city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Možná neuniknete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i mezi kolegy, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, která je nezávislá na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Váhy

Tam, kde byla stagnace, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás s velkou pravděpodobností potěší.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Štír

Určete si cíl a zapojte se do nových projektů, naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. Projevte svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Střelec

Zaměřte se na hledání pravdy, smyslu života, prosaďte si své ideály. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Možná mezi kolegy v práci nebo v partnerském vztahu ze strany partnera. Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat.Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Poznejte sebe sama, nezavrhujte se, neutíkejte před svými city. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Kozoroh

Mystika zasahuje do našich životů věky a vy dnes máte možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Máte možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak nerozhrnout ho. Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Možná dnes zažijete znamení shůry. To, co budete dnes vnímat okolo sebe, bude vycházet z míst, hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Dnes můžete mít dvojí vnímání, a to jak vnější, tak vnitřní. Můžete druhým dát dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Věřte však, že nevyžádaná rada, žádná rada. 

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Rodinná pohoda se k vám dnes hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je na čase nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, mohou zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Ryby

Svým úspěchem dnes vzbudíte zájem vašeho okolí. Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je šance se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužený vavřínový věnec. Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - středa - spojení nebe se zemí. Dnes můžete využít kouzel. Kouzlo Lásky, charisma.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu