Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 31. 8. 2023

Výklad z Tarotových karet dle kartářky Ilony* Brejchové. Denní karta pro čtvrtek je vskutku příznivá, oznamuje, že štěstí přeje připraveným. Jak jste na tom dnes vy? Chytíte štěstěnu za pačesy?

Dnešní horoskop - čtvrtek  31. 8. 2023

Denní karta - Kolo štěstěny, štěstí.

„Každý chce být dítětem štěstěny. Nikdo otcem.“ Tomáš Janovic.

Výklad pro báječný  den  a  pro inspiraci  připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Některým z vás se dnes může stát, že se ocitnete v sedmém nebi nebo, že potká prince na bílém koni. To by se mohlo stát po prožití nějakého příjemného emocionálního prožitku. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Můžete to být vy, kdo přijde  s Láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí.Tyto pocity se dají  prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění.  

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Býk

Dnes budete prověřování, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. To může znamenat, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím  a nebo také uvědomění si, že je v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak a tím budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Při hledání smyslu života se nespokojte s prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Nedejte se odbýt lacinými odpověďmi. Někdy přijde vhod dobrá rada od duchovního průvodce, budete vnitřním hlasem osloveni, abyste ho vyhledali. 


Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Blíženci

Co vám v životě chybí? Finanční jistota? Nebo vás trápí slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli se solí?  Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Rak

Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a ke svojim potřebám.

Lev

Nemusíte čekat na nadcházející  narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli  zorganizovat  oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady i dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav. Čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. Úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Panna

Nastal  čas odpočinku a nechat dít věci o vás, bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani květiny. Přepadají vás otázky typu: “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji  nejvíce.

Váhy

V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na  významu. Vztahy ovlivňují naše ledviny, těm jsou podřízena kolena, proto dopřejte péči těmto orgánům, popíjením přesličkového a kopřivového čaje nebo i sedací koupelí z těchto bylin nebo z mořské soli, taktéž je účinné přikládání teplých sáčků z mořské soli  na ledviny.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Štír

Máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitosti, které už k vám pomalými kroky  přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření.

A po bouřce přichází klid.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Střelec

Motivujte druhé, motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít  na svá bedra ty nejtěžší úkoly.
Partnerství tady není proto, že byste měli něčeho nedostatek a chcete zaplnit prázdné místo, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti a nabyla sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měli být dnes velmi prospěšné. Vztahy mají dnes na růžích ustláno.

Afirmace : Předávám druhým to, co mě naučil život.

Kozoroh

Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Rozhodující je, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit  dvojnásobně. Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být otevřen svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte taktéž porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Vodnář

Dnes byste měli využít své komunikační přednosti, které jsou vám vlastní, pokud budete  mít potřebu někomu poradit, nebojte se zdvořilosti, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Měli byste použít logiku a uvažovat silou analýzy, podloženou  na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vašeho pohledu do okolí, využít svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, umět se postavit čelem k výzvám, protože jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Ryby

Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Můžete se radovat z daru, že máte možnost se spojit s partnerem a vytvořit požehnaný vztah. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou. 

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Přeji všem báječný, prázdninový  den.
Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*
Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=Z7aKqZzuEMI Dnešní horoskop - čtvrtek. Co je štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kolem tvé hlavy chvàtá.
Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 
V Tarotu hledám odpovědi na vaše otázky v psychosomatice, vztazích  a zaměstnání.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu