Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 2. 9. 2023

Předpověď denních karet pro všech dvanáct znamení Zvěrokruhu. Denní karta vyzývá k propuštění strachu, podívejte se mu do očí a on snáze odejde. Naslouchejte intuici, bude k vám dnes promlouvat více, jak v jiné dny. Kdo má možnost mluvit s matkou o jeho početí, hodně se toho o sobě dozví.

Dnešní horoskop - sobota 2. 9. 2023

Denní karta - intuice a strach

 „Stačí pojmenovat strach a strach zmizí.“ Martin Petiška

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Ti, kdo hledají odpovědi na otázky, s kterými jim běžné rady nepomohly, neváhete se ozvat pro osobní výklad.

Beran

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním, máte šanci zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Tento den je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto setkávání a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme takové požadavky, jako na partnera, odpustíte mu více, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, mějte proto náruč otevřenou.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Býk

Je to nevyhnutelné, je potřeba udělat radikální řez, rozhodnout se. Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. V osobních vztauích se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Blíženci

Život vás postaví před nejvyšší úkol - seberealizaci. Ta by měla být uskutečněna při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. V osobních vztazích máte možnost získat dobrou životní partii. Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. A to třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Rak

Nemáte pocit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to, co by bylo rozumné začít řešit? Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku, vy nejste pan pštros.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Lev

Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Kocovinu jistě nepotřebujete prožívat. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Panna

Tento den má slibný potenciál na využití vaší vitality, optimismu, srdečnosti. To vše a ještě navíc vaše kouzlo osobnosti vás dovede ke spokojenosti, které lze využít k dosažení moci, vlivu, vážnosti a úcty druhých lidí. Využijte proto veškerý svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení. Motivací budete prospěšní svému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, do hry náhle vstoupí starší, sebejistá a diplomatická žena, která veškeré úkoly dotáhne do zdárného konce. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Váhy

Něco je ve vzduchu a vy zatím nemáte vůbec ponětí, co se k vám blíží za události. A najednou je tu potěšující zpráva, událost, něco, co se objeví jako blesk z čistého nebe. V povolání to může oznamovat povýšení, uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadnou takové možnosti, o kterých jste neměli zdání a to jste už vymysleli sto nefungujících způsobů, jak otevřít trezor, když jste zapomněli kombinaci čísel. I v osobních vztazích je velká šance urovnat táhnoucí se spory.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Štír

V tento den můžete dojít k zjištění, že jste se kdysi uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy v dětství, neporozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Jenomže toto zdání vám nemůže poskytovat ochranu donekonečna a tím bude nejspíš zbořena vaše zdánlivá jistota. Pro vaše ego by to mohla být nejistota, jako když se ocitne loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Počáteční šok a odpor může odeznít čím dříve přijmete skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Střelec

Bylo by dobré zjistit, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To by mohlo přinést přinést trápení ohledně existenčních starostí. Proto buďte otevřeni změnám. V osobních vztazích může přinést tento den zkoušku, kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

Dnešní den je ve znamení ohně, to může způsobit touhu a přání, zúčastnit se akcí, které volají po zážitcích a dobrodružství. Tuto energii je výhodné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do zbrklého jednání. Ti, kteří se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Vložte do vašeho vztahu dynamiku a sílu. Negativita a překážející úzkosti musí z cesty. Očistná síla ohně může pomoci poznat a pročistit všechny oblasti, které ve vašem vztahu znamenají překážku na cestě k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Vodnář

Předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech, nenechte se vtáhnout do strachu, který může vyvolat váš strach z vlastních citů. Hledejte pravdu a smysl života. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené. Je možné, že rada může přijít od mladého člověka, takového, který je plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí, které jemu nebude až tak vlastní. V oblasti zdraví je dobré začít pít čaj na játra a žlučník. Tím jsou pelyněk, řebříček a třezalka.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Ryby

Zamyslete se nad tím, komu jste neodpustili a udělejte to právě dnes. Taktéž vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. 

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - sobota- intuice, propusťte strach. Meditace na vaše početí.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu