Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 3. září 2023

První neděle v září - jak to vidí Tarot v předpovědi pro tento den? Dnes můžete potkat Srdcového krále. Buďte kreativní, věnujte se sobě a naslouchejte druhým. To radí denní karta pro tento den.

Dnešní horoskop - neděle 3. září  2023

Denní karta - Kreativita, jóga, orientální tance. Srdcový král.

„Kreativita je kombinací disciplíny a dětského ducha.“ Robert Greene

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Býk

Situace ukazuje, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Blíženci

Možná dnes pocítíte vnitřní útlak, který prožívá vaše duše, neboť v nějaké situaci zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět vrátíte do své přirozenosti, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní napětí. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Bylo by vhodné si ujasnit priority a nenakládat si tolik na svá bedra.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Rak

Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. Budou prověřovány struktury závisloti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost.  

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Lev

Zdá se, že vás dnes bude chtít opustit něco, co je pro vás důvěrně známé a vy jste žili v domnění, že je to pro vás samozřejmostí. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že najdete nové cesty. Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Panna

Mysl má schopnost projektovat sebe sama do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak máte tendence se dívat vpřed buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš zakalena obavami a strachem, jen stěží může slyšet skvělé nápady přicházející z vašeho nitra. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Váhy

Kde utíkáte před problémem a nepřiznáte si to? Bylo by na čase vypnout a odpočívat, odprostit se od starostí. Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smířlivá řešení. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Štír

Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Střelec

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti. Návštěva kosmetického salonu přijde jistě vhod.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Kozoroh

Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. Také je šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například doplacení alimentů nebo konečně dovolit přihlásit své ratolesti do jejich oblíbených zájmových kroužků nebo letního tábora.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Vodnář

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodu, vaše síly jsou vyčerpány a zdá se, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. A zrovna tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje odpočinek. Vaše pochybnosti, zda takto nebudete plýtvat časem jsou absurdní, nutíte-li se v tomto stavu pokračovat dál, vlečete se namáhavou cestou, kterou byste s novými silami zvládli hravě, v radosti a v kratší době. Říkáme tomu přechodný ústup. Ve vztazích nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Naopak je promeňte v konstruktivní výměnu.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Ryby

Přišel čas na odpočinek a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromů. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. V oblasti zdraví dejte péči svým nožkám, dejte je večer výš, jak své srdce.

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=sOiaM5g0nSM

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na vaše otázky v psychosomatice, vztazích a zaměstnání.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu