Zpět na články

Jaký bude týden od 31. 1. 2022 do 6. 2. 2022

Horoskop pro jednotlivá astrologická znamení, který připravila kartářka Jana Fišerová, Frýdek–Místek, tel. 603 770 115.

Jaký bude týden od 31. 1. 2022 do 6. 2. 2022

Ptejte se osobně, e-mailem, telefonem.

Praktické informace najdete na mých webových stránkách kosmetiky a cestovní agentury aktuálně odkaz Novinky ke kafíčku.

Především nemusíte nikam chodit a vše si bez účasti další osoby objednáte rychle, jednoduše a spolehlivě v klidu domova. Stačí kliknout na bannery:

a/ izraelská kosmetika Christina, BIORUZE a další značky: www.kosmetika-frydecko.mistecko.cz

b/ dovolená v ČR i v zahraničí + letenky chalupy, lázně apod. www.ca-frydecko.mistecko.cz

c/ KetoFit, KetoMix - chci mít hezkou postavu

Přečetla jsem za vás - pro všechna znamení. Jak na chřipku: hned v počátečním stadiu si lehněte do postele a střídejte silnou česnečku se svařeným vínem. Žádná antibiotika. Za dva dny prý už chřipce z dálky zamáváte.

Berani:

jste hodně unaveni, ale neumíte odpočívat, a to není dobře. Více než na druhé myslete častěji i na sebe. Až budete mít zase dojem, že už nemůžete dál, začněte nosit na těle ochranný amulet - červený šátek, červenou nit, zavírací špendlík nebo zrcátko. Večer si uvařte třezalkový čaj, hojí rány tělesné i duševní, pomáhá při strachu a vyčerpání. A také zahání zlé duchy.

Býci:

doma se moc nezdržujete, raději zůstáváte v zaměstnání. Položte si otázku, proč tomu tak je. Zřejmě máte dojem, že vás rodina tlačí do něčeho, co dělat nechcete. Snažte se udržet své emoce na uzdě, duševní napětí odstraníte teplou heřmánkovou koupelí nohou. Někteří z vás mohou očekávat přírůstek v rodině.

Blíženci:

nastává čas účtování, něco končí a něco začíná. Přicházejí určitá omezení, překážky, změny. Zvlášť to platí pro nabourané vztahy. netlačte na pilu, neuchylujte se k násilí nebo vulgaritám. V situaci, kdy už si opravdu nebudete vědět rady, se můžete spolehnout na své přátele. Stres se nejlépe zahání smíchem. Poslouchejte anekdoty, sledujte komedie, možná kromě smutku vyléčíte i křeče a nervové poruchy.

Raci:

ze svého týdenního plánu vypusťte jednání na úřadech, mohli byste dostat za uši. Hlavu vám zamotají lákavé pracovní nabídky. Máte-li však svoji práci jistou, nabídku pečlivě zvažte, případně se poraďte s někým, komu věříte. Chcete najít partnera nebo partnerku? Noste u sebe kousek levandule a ametyst. Navzájem se doplňují a posilují kouzlo lásky. Levandule pod polštářem je zárukou klidného spánku.

Lvi:

hledejte cesty, jak si vylepšit své znalosti. Přihlaste se na Univerzitu třetího věku, on-line kurz apod. Do nových aktivit se nevrhejte po hlavě, ale jednejte s rozmyslem. Nic vám neuteče a každé učení potřebuje čas. Moudrost při studiu a následných testech posílí šalvěj lékařská. Pokud ji umístíte do bytu nebo použijete jako vykuřovadlo, vyčistíte prostor od negativní energie.

Panny:

zajděte si na procházku a přineste si domů větvičku vřesu. Mít doma vřes totiž přináší štěstí. Pokud chcete pohodou a klidem obdarovat i ostatní obyvatele domu a jeho okolí, zavěste si vřes do okna. V zaměstnání se můžete pustit i do náročnějších úkolů, vše se vám podaří včas a perfektně zvládnout. Následné lichotky neberte příliš vážně a neusínejte na vavřínech.

Váhy:

potřebujete peníze. Hodně peněz. Proto byste měli nosit v peněžence kousek celé skořice nebo sáček s mletou skořicí, abyste k sobě přivábili bohatství. To, do čeho se tento týden pustíte, půjde možná kupředu pomaleji, ale vaše snaha a úsilí budou mít trvalejší hodnoty. Pozor si dávejte na unáhlená rozhodnutí, věcem kolem sebe dejte pevný řád. A postarejte se též o své tělo.

štíři:

toužíte po cestování, dobrodružství, plánujete netradiční dovolenou. Nechcete být ničím a nikým omezování, zahráváte si i s nevěrou. V současné době byste se neměli příliš ohlížet zpátky, raději se soustřeďte na realizaci nových plánů a výzev, které chcete uskutečnit. Ochranu doma i na cestách vám zajistí malý kousek tyrkysu. Všijte si ho do lemu sukně nebo kabátu, můžete ho nosit i v kapse. Co tři týdny ho nabijte na slunci nebo ve vodě.

Střelci:

jste nesmírně činorodí, neumíte odpočívat. Důležitý je pro vás společenský život, kontakty a komunikace. Osobního volna máte opravdu málo. Je však třeba najít si čas též na odpočinek, relax a chvilku nicnedělání. Pokud chcete do svého života přilákat anděly a dobré duchy, aby nad vámi bděli a pomáhali vám, mějte doma vždy svazeček čerstvé máty. A jestli nemůžete spát, uvařte si večer čaj z pohanky.

Kozorozi:

své pracovní ambice můžete na nějakou dobu zklidnit, protože začínáte sklízet plody svého loňského nasazení. To však neznamená, že se budete věnovat jen a jen odpočinku. Sbírat nové zkušenosti a rozšiřovat si svůj obzor dalším vzděláváním je pro vás samozřejmostí i nutností. Vaše nervové buňky ochrání a funkci mozku zlepší sypaný čaj z jinanu dvoulaločného. Stromu, který symbolizuje naději, sílu a štěstí, se říká Chrámový.

Vodnáři:

imunitu posílí pohyb a cvičení. Běhejte s dětmi, se psem, jezděte na kole, tancujte. S partnerem proberte nové podmínky fungování vaší domácnosti. Jednání nebude nejklidnější, ale nesmíte se nechat vyvést z míry. Zachovejte klid, nereagujte zvýšeným hlasem, protože už za pár dnů budete s partnerem jako dvě hrdličky. Zlobu protějšku můžete zlomit pomocí levandule. Její snítky vložte mezi prádlo. Ale pozor, toto kouzlo se nesmí užívat v těhotenství.

Ryby:

jste citliví, pravdomluvní, nikomu nechcete ublížit. Bohužel se tento týden ocitnete v situaci, kdy pravdu nemůžete vyslovit přímo, ale budete se muset uchýlit k opisu. Dobře si promyslete, co řeknete. Svůj vzhled nesrovnávejte s ikonami z časopisů. Veselé a výrazné barvy nejsou jen výsadou mládí. Na každém člověku je něco krásného. Hlavně na nic nerezignujte, rezignace je nejhorší nepřítel krásy, zdraví i úspěchu. Pokud chcete získat něčí lásku, noste při sobě svazeček libečku, aby si vás dotyčná osoba oblíbila.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu