Zpět na články

Jaký bude týden od 4. 9. 2023 do 10. 9. 2023 podle kartářky

Jaký bude týden od 4. 9. 2023 do 10. 9. 2023 podle kartářky. Výklad pro tento týden jsem připravila podle Karmických karet.

Jaký bude týden od 4. 9. 2023 do 10. 9. 2023 podle kartářky

Berani

Pořádně začnete žít, až se dostanete z práce domů. Budete se hodně smát a těšit se z maličkostí. Nebojte se vést monolog sami se sebou, protože to, co říkáte, se realizuje ve vašem nitru. Hlavně dělejte to, co chcete vy. Na světlo budou vyneseny některé staré věci, probudí se k životu, a mnoho nejasného se vysvětlí. V brzké době vás čeká změna, získání respektu, uskutečnění vašich vizí a plánů. Komunikujte, hovořte, ale hlavně se obklopujte lidmi, kteří se umějí od srdce zasmát. A ženy by neměly zapomenout, že i ženskými zbraněmi mohou dojít k vítězství.

Býci

Stojíte před řešením neobvyklého pracovního úkolu. Možná bude stačit něco si zopakovat ze starých učebnic, možná bude stačit jiný úhel pohledu. Každopádně už víte, že ve všem, co děláte, je třeba využívat logické metody a občas i zdravý selský rozum. Váš tvůrčí přístup vám přinese zasloužený respekt. Plodnost, mateřství, to jsou témata, kolem kterých se budou točit rodinné starosti a radosti. Jestli cítíte přebytek energie, vyrazte do přírody, případně si pozvěte domů pár přátel. Noste co nejčastěji svoji ochrannou barvu, zachováte si dostatek energie a málo co vás rozhodí.

Blíženci

Pokud můžete, choďte co nejčastěji bosí. Několikrát denně si navlhčete studenou vodou chodidla a sedmý krční obratel /je to výstupek, kde krk přechází v trup/. Netýkejte se s lidmi, kteří se rádi a často hádají a vždy, za všech okolností, musejí mít pravdu. V těchto dnech upřednostněte při dopravě do zaměstnání veřejné dopravní prostředky. Pokud je to možné, choďte pěšky. Svoje auto nechejte zkontrolovat v servisu. Opatrnost je na místě během přecházení přes rušnou komunikaci. Vždy využívejte přechody pro chodce.

Raci

Usilujte o zlepšení své kondice. Běhejte, cvičte, sportujte, choďte na túry. Můžete nasadit i taneční terapii – je mocná a má svoji dlouhou tradici. Tancem vyjádříte skrze své vlastní tělo všechny radosti i starosti, které prožíváte. Tančete ráno po probuzení – pro dobrou náladu. Tančete večer před spaním – pro vypuzení deprese, smutku a všech špatných myšlenek. A pokud máte zálusk na nějakou krasavici nebo nějakého úžasného muže ve svém okolí, jděte do toho. Možná nebude na škodu ani partnerská změna. Zkusit ti můžete.

Lvi

Práce vám půjde pěkně od ruky, cítíte záplavu energie. Ve volném čase byste se neměli uzavírat doma, ale pobývejte co nejvíce na čerstvém vzduchu. Jestli můžete, na poslední chvíli ještě využijte relaxaci u moře. Počítejte s příznivou zprávou, která se bude týkat vaší práce nebo financí. Možná to bude i drobná výhra. Pokud se nenaskytne nečekaný výdaj, peníze navíc využijte pro sebe – kosmetika, parfém, masáž apod. Více času věnujte dětem a partnerovi. Nejen prací je člověk živ, na to pamatujte.

Panny

Nacházíte se v duševní pohodě, cítíte se dobře. Objevují se před vámi nové možnosti, které vám zvyšují sebevědomí. Nový partner, nová práce a tím pádem vyšší plat, nová barva vlasů a zajímavý účes. Z nabízených možností si budete muset vybrat tu nejlepší, zde záleží na vaší intuici a vašem dobrém úsudku. V žádném případě se nesmíte nechat srážet lidmi, kteří nestačí vašemu tempu ani vašim znalostem. Nejlépe uděláte, když se takovým závistivcům budete zdaleka vyhýbat.

Váhy

Hvězdy vám přejí, jste obklopeni láskou mateřskou, partnerskou, rodičovskou. Vy sami patříte k velice pohodovým a přátelským lidem, svým bližním dokážete rozdávat radost, porozumění a dobrou náladu. V zaměstnání si dávejte pozor na zprávy, které zasíláte. Zprávy soukromého rázu ze služebního počítače nezapomínejte mazat. Po návratu z práce se zbytečně netrapte přípravou teplé večeře. Místo sytého jídla si vezměte raději meloun. Žaludek vám poděkuje. Ohledně finančních plánů by mohlo už padnout konečné rozhodnutí.

Štíři

Bolí vás v zátylku? Vesmír vám dává na vědomí, že byste měli ve svém životě něco změnit. Budete muset více přemýšlet o svém jednání. Možná byste se neměli snažit každému za všech okolností vyhovět, protože – pro dobrotu na žebrotu. Možná byste se neměli tolik rozčilovat, používat nepěkná slova, závidět. Hlavně vezměte na vědomí, že budete muset sami se sebou něco udělat. Partner nebo partnerka na vás začnou žárlit, připravte se na to, že budete muset vysvětlovat své pozdní příchody z práce.

Střelci

Moc klidu si v následujících dnech neužijete. Budete mít méně času než obvykle, některé situace budou nepředvídatelné a vy budete muset okamžitě reagovat. Do vašeho partnerského vztahu budou zasahovat lidé, kterým do toho vůbec nic není. Budou radit, ale i pomlouvat. Nad jejich argumenty mávněte rukou, nejlepší cesta je ničeho si nevšímat, aby partnerská pohoda nebyla narušena. Vyhledejte co nejdříve osobu, v jejíž blízkosti jste se cítili uvolněně, spokojeně. Načerpáte spoustu dobré energie. Dotyčný člověk po vás nic nechce, vy nemusíte nic řešit a vysvětlovat.

Kozorozi

Příliš často se v myšlenkách vracíte do minulosti, vzpomínáte na své mládí a studentské lásky. Při setkáních s přáteli vzpomínáte na příhody a veselé zážitky. Ty smutné byste měli vytěsnit a nevracet se k nim. Raději byste se měli zaměřit na budoucnost, spřádat plány, jak si života co nejlépe užít. Vaše tělo i mysl volají po odpočinku. Choďte spát před půlnocí, nejlépe mezi desátou a jedenáctou hodinou, kdy je spánek nejzdravější. Vhodným sportem pro vás je plavání, kupte si permanentku.

Vodnáři

Jezte houby a bambusové výhonky, to pomáhá zpracovat karmické problémy, které pak rychleji zmizí. Houby a bambusové výhonky jsou nositeli dobré energie. Pohlcují energii negativní a tím zbavují organizmus nečistot. Ve dnech, kdy je vám těžko, myslete na radostné události. Nekritizujte ostatní, protože ti, které kritizujete, jsou odrazem vás samých. Omluvte se blízkému člověku, kterému jste ublížili. Hodně vás to trápí, ale tím, že pocit viny budete držet v sobě, nic nezískáte. Raději se omluvte.

Ryby

Máte šťastnou povahu, vyjdete s každým a v ničem nevidíte problém. Čeká vás setkání s někým, kdo vám už částečně zmizel z paměti. Ale nebojte se, bude se jednat o setkání velice příjemné a milé. Návrat do minulosti vám neublíží, spíše vám vyloudí úsměv na tváři a na delší dobu zajistí vaši dobrou náladu. Ušetřené peníze nenechávejte ležet na účtu, inflace vám je znehodnocuje. Investujte je do nákupu bytu, domu, zahrady, pozemku, apartmánu u moře.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu