Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 6. září 2023

Předpověď denních karet na středu. Karta pro tento oznamuje umění využití diplomacie, být o krok na před.

Dnešní horoskop - středa 6. září  2023

Denní karta - Královna holí- diplomacie, umění komunikace

„Diplomacie je nejdelší cesta od jednoho bodu k druhému.“  Adrien Decourcelle
 

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran 

Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na vavřínech. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Vydejte se na cestu třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás poprvé.

Býk

V tento den se můžete potkat se starším, moudrým mužem, který se vám může zdát jako chladný. Jestliže vám ale nabídne radu, pak určitě neprohloupíte a ta bude pro vás přínosná. Tento muž umí být objektivní a jeho odměnou bude jeho vlastní uspokojení, že mohl takto učinit. Jestliže i vy sami budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být zdvořilý. Pozor na ostrý jazyk, nejen v partnerských vztazích.

Blíženci

Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Rak

Máte možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak neodkrýt ho zcela. Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. To, co budete dnes vnímat okolo sebe, bude vycházet z míst, hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Dnes můžete mít dvojí vnímání, a to jak vnější, tak vnitřní. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete se spojit pomocí telepatie.

Lev

Bylo by příjemné pohnout se z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na něho a nebraňte se kontaktům z okolí.

 

Panna

Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní.Dnes byste neměli brát svět příliš vážně, ale raději na lehkou váhu. Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života.

Váhy

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní.

Štír

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. I v partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy však z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. To se týká i Héry a Zeuse.

Střelec

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou a správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení.

Kozoroh

Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když pocítíte moc přítomného okamžiku. 

Vodnář

Nepropásněte dnes nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou dnes dobře složeny. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci.

Ryby

Nemáte pocit, že vám v životě něco chybí? Nemůže to být duchovní spojení s nějakým člověkem nebo jen prostě neznáte svůj smysl života? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Žádná kaše se nejí horká, jak se uvařila, zvažte své možnosti. Dopřejte relax a koupel svým nohám, večer si je dejte výš, jak vaše srdce.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na vaše otázky v psychosomatice, vztazích a zaměstnání.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu