Zpět na články

Dnešní horoskop i pro vaše znamení - sobota 9. září 2023

Sobotní předpověď z Tarotových karet pro vás připravila kartářka Ilona.* Denní karta oznamuje, že budete prověřováni, zda jste se dobrovolně nevžili do role oběti a zda vám v životě něco nechybí.

Dnešní horoskop i pro vaše znamení - sobota 9. září 2023

Denní karta - Horší časy, propusťte chudobu.

„Peníze nám pomáhají snášet chudobu.“ — Alphonse Allais

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Kocovinu jistě nepotřebujete prožívat. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Býk

To, co jste dlouho plánovali a připravovali má dnes velkou šanci dostat konkrétní podobu, proto se nebojte projevit své úsilí k dosažení konečného výsledku. Budete na to mít dostatek energie, a proto je ji potřeba využít. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Blíženci

Nabízí se vám prožití krásných chvil plných humoru, radosti , bezstarostný den. Prožijte ho na pohodu, starosti nechte za hlavou. V práci vám půjde vše lehce od ruky, měl by vás obklopovat pohodový kolektiv. Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Prožijte den v radosti, kterou byste měli nakazit druhé a své okolí.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Rak

Raci, čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. Úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Lev

Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého dáti do bezpečí a držet to křečovitě u sebe.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Panna

Využijte své komunikační schopnosti, vžijte se do role diplomata a buďte před ostatními o krok dopředu. Co by vás mělo potěšit je to, že pocítíte náhlý příval zájmu okolí ve vás, bude se po vás chtít dát dobrou radu a mnoho lidí bude rádo ve vaší společnosti. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Motivace z vašich úst bude prospěšná víc, než jiný den, jděte si za svým cílem. Diplomacie je vám dnes nakloněna.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Váhy

Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Štír

V tento den máte šanci na usmíření nebo gesto Lásky či k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek. Zažít soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Střelec

Energie, která vás bude v tento den obklopovat bude doslova volat po činech a žádné zahálce. V osobních vztazích to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov, plánování stěhování. Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Kozoroh

Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. A tak to je právě dnes, kdy je na čase si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů?

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Vodnář

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník. Ti, kteří prožili období zklamání a jsou po rozchodu, měli by opět pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Ryby

Využijte dnes energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám nedovolovalo učinit jednoznačné rozhodnutí. Zůstaňte nezávislí, masku, kterou jste si nasadili k obraně už dnes sejměte a buďte svobodní, nečiňte žádné ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok dozadu. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu. Čaj vhodný pro tento den- pampeliškový, pelyňkový,řebříčkový.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - sobota - prověření chudoby, role oběti.

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu