Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 10. 9. 2023

Nedělní předpověď denních karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta oznamuje, že bude den pod energií ohně, ti, kdo jsou vznětliví, by si měli dát pozor. Naopak ti, co se nemohli pro něco rozhodnout, mohou této energie dnes využít.

Dnešní horoskop - neděle 10. 9. 2023

 Denní karta - Vznětlivost, síla ohně.

„Je lepší mít vznětlivou povahu i když se často dopouštíme chyb, než být úzkostlivě a nemírně opatrný.“ Vincent Van Gogh.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce je skvělý nápad na konci týdne.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Býk

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Blíženci

Po mnohých povinnostech je čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Nedělní den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří si možná povšimnou, co pro ně partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbává své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Obdarujte je třeba kytičkou.

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Rak

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Lev

Dnes máte na to, abyste sebrali odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami vlastní osobnost a tím začali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Zaměřte pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí. I v mezilidských vztazích by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Nebojte se konstruktivní výměny názorů, ohnivá energie tohoto dne spálí vše nepotřebné a vyčistí vzduch. Pro odvážnější partnery je vhodná Tantra.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Panna

V oblasti zdraví je potřeba dnes věnovat větší péči páteři, ta oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. Rozum posílíte uplatňováním logiky a důvěrou v druhé, cit se posiluje , že se pokusíte vcítit do druhých. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Váhy

Je čas se zastavit, nadechnout, usměrnit své myšlenky, aby nebloudily. Možná by bylo rozumné přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Štíř

Využijte své komunikační dovednosti, které jsou vám vlastní. Pokud máte potřebu někomu poradit, nebojte se být zdvořilý, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Měli byste použít logiku a uvažovat silou analýzy, podloženou na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vašeho pohledu do okolí, využít svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, umět se postavit čelem k výzvám, protože jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Střelec

Radostná zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale žádoucí. Vyžaduje tudíž ukázněnost, trpělivost. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím.  

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Kozoroh

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout a vyjádřit své Láskyplné gesto by měli tuto energii přivítat a odhodlat se. Stejně tak ti, co zvažují si říct o zvýšení platu, využijte k tomu právě tento den, avšak je potřeba si toto dopředu strategicky promyslet a naplánovat. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Vodnář

Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Ryby

Pokud dnes zažijete pocit, že jste zkoušeni, věřte, že život je vrtkavý. Nedá se stavět na jistotě, a proto zkuste tento den brát pružně a lehce a postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným postojem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. Prožijte den hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra je taky den.

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Přeji všem báječný zářijový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - neděle. Rytíř holí - vznětlivost, adrenalinové sporty, očistný oheň 🔥.

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu