Zpět na články

Jaký bude týden od 11. 9. 2023 do 17. 9. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od pondělí 11. 9. 2023 do neděle 17. 9. 2023 podle kartářky. Připravila kartářka Jana Fišerová.

Jaký bude týden od 11. 9. 2023 do 17. 9. 2023 podle kartářky.

Berani

Máte před sebou řadu výzev a akcí, v nichž převezmete iniciativu. Sobě i okolí dokážete, že na to máte a vše, do čeho se pustíte, dovedete do zdárného konce. Budete si rozumět s muži, zejména s těmi, kteří vás nechávají žít tak, jak potřebujete. V oblečení preferujte i nadále něco výjimečnějšího, nedbejte na to, co si myslí ostatní. Svým stylem kombinace oděvů i sexy zjevem budete středem pozornosti všude, kde se objevíte. Naplánujte si dovolenou do Polska a do Slovinska. Kupte si to, co potřebujete a na co máte chuť.

Býci

Budete rádi, když vše poběží správným směrem a vy nebudete muset nic řešit. Volný čas budete rádi trávit u dobrého, pikantního a chutného jídla. Raději si připlatíte, jen aby jídlo bylo připraveno z kvalitních surovin. Budete-li mít plný žaludek, neopustí vás dobrá nálada. Nezadaní muži by mohli najít štěstí u plnoštíhlé ženy s červenými tvářemi a s dlouhými vlasy. Ve volném čase si prostudujte knihy, které se týkají finančnictví. Máte-li dostatek finančních prostředků, investujte je do obrazů.

Blíženci

V tomto týdnu budete hyperaktivní, činorodí a neustále ve střehu. Musíte ze života okusit vše, co se dá. Ženy, pokud nechtějí stárnout, by měly o sebe více dbát a zajímat se o sladění jednotlivých kusů oblečení. Možná bude na místě pořídit si též další doplňky – kabelky, boty, parfémy apod. Rozhodně nepodceňujte počasí, preventivně už začněte brát vitaminy a nesedejte si na chladné kameny nebo opěrné betonové zídky. Omezte telefonování s přáteli,  s rodinou si raději zahrajte deskové hry.

Raci

Váš imunitní systém je výrazně ovlivňován momentální náladou. Budete-li rozrušeni, začne se ozývat žaludek. Pak možná bude třeba nasadit jednodenní hladovku a co nejvíce času pobývat v přírodě. Velmi dobrým způsobem relaxace je pro vás návštěva obchodu se starožitnostmi nebo vaření. Připravte nějakou kombinaci mořských plodů, žampionů a hlávkového salátu. Pokud bude vašim blízkým jídlo chutnat, pochlubte se receptem na sociálních sítích. Kreativitě se meze nekladou.

Lvi

Máte vřelé srdce, rádi pomáháte druhým. Zakládáte si na tom, že dodržujete své sliby. Pro opačné pohlaví jste nesmírně přitažliví, protějšek vás vnímá jako celebritu. V těchto dnech se ale nesnažte být originální za každou cenu, mohli byste působit směšně. V oblečení zkuste upřednostnit světlé barvy. Opasek si příliš utahovat nemusíte, dokážete rozumně hospodařit s penězi,  a když je třeba, spokojíte se s málem. Svůj tvůrčí potenciál zkuste projevit prostřednictvím malování, šperkařství, nebo se přihlaste do divadelního kroužku.

Panny

Prospívat vám bude pobyt na čerstvém vzduchu, procházky, běh, cyklistika. Ze sálových pohybových aktivit byste měli vsadit na aerobik a tanec. Právě pohybem odbouráte stres a možná potkáte i nějaký zajímavý protějšek. Pozor si dávejte na přílišnou starostlivost o své zdraví. Důležitá je zlatá střední cesta, přehnaná péče by mohla vést úzkostným stavům a k hypochondrii. Snažte se pravidelně vídat se svými přáteli, podnikejte společně různé akce. Nuda je pro vás neštěstí. Kupte si parfém s vůní levandule.

Váhy

Jste nadáni sociální inteligencí, která vám spolu se šarmem zajišťuje velkou popularitu. Umíte druhým velmi dobře poradit, ovšem sami se mnohdy rozdávanými radami neřídíte. V tomto týdnu vás budou provázet sklony k lenosti, chcete sice vypadat dobře, ale nic pro to neděláte. Volný čas byste měli trávit na koncertech, výstavách, mnozí zrozenci se najdou v malování nebo fotografování. Do svého jídelníčku zkuste zařadit více ovoce, zeleniny, nezapomínejte sladit medem.

Štíři

Svým pronikavým pohledem dokážete odhadnout, co se skrývá uvnitř každého člověka, který s vámi komunikuje. V těchto dnech potřebujete hodně klidu, svobody a vnitřní pohody. Ženy budou vypadat přitažlivě v každém oblečení, muži by do zaměstnání měli chodit v obleku, doma samozřejmě mohou mít na sobě něco pohodlného. Přitahovat vás bude venkov, příroda, voda, možná budete uvažovat o přestěhování z ruchu velkoměsta do klidu a samoty. Zajděte si na šípky, udělejte si z nich šípkové víno.

Střelci

Vaše názory jsou smělé, optimistické, máte rádi dobrodružství, vaše nadšení a vřelé srdce k vám přitahuje hodně lidí. Pozor si dávejte na netaktní a nevhodné poznámky, ovšem díky svému upřímnému úsměvu se vám daří vybruslit i z prekérní situace se vztyčenou hlavou. Pokud můžete, nepobývejte v tomto týdnu v uzavřených prostorách, neboť dusí vaši živou povahu. Slabost pro vydatné jídlo a víno může vést k problémům se žlučníkem. Nezabývejte se chybami z minulosti, raději se s nadějí a optimismem dívejte dopředu.

Kozorozi

V každém věku máte své osobní cíle a soustavně pracujete na jejich splnění. Jakmile dosáhnete vrcholu, chvíli si odpočinete a opět hledáte nové vrcholy, které chcete zdolat. Nikdy se nezastavíte, dokud nedosáhnete svého cíle. Volný čas věnujte sestavování rodinného rodokmenu. Zavzpomínáte na své předky a současně předáte něco hodnotného dalším generacím. Začněte se svědomitěji starat o své zuby, objednejte se co nejdříve k zubnímu lékaři na preventivní prohlídku.

Vodnáři

Stále máte dojem, že zákazy jsou od toho, aby se porušovaly. Jste rádi nezávislí, svobodní, jakékoliv omezování vám nesmírně vadí. Někdy musí nastoupit kompromis, což je pro vás opět výzva, abyste se stali rebelem. Dalo by se říci, že jste často nepředvídatelní ve svém jednání, na své okolí pak působíte jako zmatkaři. Vaše životní tempo bude i v tomto týdnu hektické, bude třeba, abyste si vypracovali osobní plán aktivit. Při jízdě autem pozor na dodržování povolené rychlosti, při chůzi pozor na podvrtnutí nohy.

Ryby

Občas se cítíte vyčerpaně, protože lidé vás zásobují při komunikaci nejen pozitivní, ale i negativní energií. Jestli můžete, podělte se o své radosti i starosti s přáteli nebo s někým, ke komu máte důvěru. Plačte, uleví se vám. Někdo vás pozve na společenskou akci, zde budete zářit jako hvězda, a to díky nádherným šatům a díky parfému, který k vám bude přitahovat osoby druhého pohlaví. Pozor si dávejte na pracovní únavu, hodně spěte. Noste pohodlnou obuv, nezapomínejte na občasnou masáž chodidel.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu