Zpět na články

Dnešní horoskop - úterý 19. září 2023

Jak to vidí Tarotové karty v předpovědi pro úterní den pro všechna znamení Zvěrokruhu? Necháte se inspirovat a nahlédnete pod pokličku tajemství?

Dnešní horoskop - úterý 19. září  2023

„Život je jako jízda na kole. Abyste udrželi balanc, musíte se neustále pohybovat dopředu.“ Albert Einstein

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Býk

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás.Pokud dnes pocítíte, že se vám nabízí ta správná příležitost, třeba změna zaměstnání, chytněte štěstěnu za pačesy. Proto by bylo dobré se chopit příležitostí a nesetrvávat na jednom místě. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty.  Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Přestaňte čekat na víkend, na dovolenou, na narozeniny, na přestěhování a začněte prožívat štěstí teď a tady. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Blíženci

Víte o něčem, co vás někde uvnitř svazuje, omezuje a je postavené vzůru nohama, přemýšlíte jinak, než vám radí srdce, pak máte velkou šanci to dnes změnit, abyste se mohli pohnout z místa. Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. 

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Rak

Co je štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá, oblétá ti skráně, v kadeři se skryje. Takto vidí štěstí básník Heyduk. Pro vás to může být poznání, že nelze ovlivnit to, co je dané. Že k vám mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás učí rozeznávat koloběh života a že všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a obohacují vás.Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Lev

Dnes můžete prosadit své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. A pokud věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, co opravdu chcete.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Panna

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Váhy

Bylo by moudré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a je to podobné situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Štír

Buďte dnes ti, kteří umí pohladit vlídným slůvkem, mají porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Střelec

Některým se v tento den podaří oživit vzpomínky nebo vztah z minulosti. Stará Láska nerezaví, říká se, že? Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého raného věku, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Vztahy ovlivňují naše ledviny, těm jsou podřízena kolena, proto dopřejte péči těmto orgánům, popíjením přesličkového a kopřivového čaje nebo i sedací koupelí z těchto bylin nebo z mořské soli, taktéž je účinné přikládání teplých sáčků z mořské soli na ledviny.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Kozoroh

Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte tudíž svou žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Vodnář

Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Ryby

Pokud jste toužili po povýšení nebo po uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.   https://www.youtube.com/watch?v=VGFwUvx3zfU

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu